Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha randin nem fizetem ki a nő részét?
Figyelt kérdés
Tehát elhívnám enni&inni vagy egyéb programra, viszont mindenki a sajátját állná. Szerintem ez így korrekt nem? Vagy nagyon elvárt dolog lenne hogy mindent én fizessek? Régen ha randiztam szinte mindig álltam a költségeket, viszont ma már nem akarom (mondjuk régen se akartam csak tudom, hogy így szokás). Lányok/nők titeket ez zavarna? Férfiak ti hogy vagytok ezzel?2022. jan. 11. 23:23
151/196 anonim válasza:
Köszönöm. Okot nem várok, mert ahhoz már ész is kéne.
152/196 anonim válasza:
De cuki, hogy magában beszèlget.
Ti vergődtök itt?
Hàt egytől egyig bolondok vagytok. Te magadban beszélsz, amigo nőnek adja ki magàt, miközben incel…
Szèp társulat. Be kéne zárni benneteket, aztán ott szőhetnétek az incel terveket…
153/196 anonim válasza:
154, én nő vagyok de nem fogom bizonygatni senkinek.
154/196 anonim válasza:
150 Nem magamnak címeztem, te barom állat, hanem neked.Csak időközben te vagy más töröltetett egy kommentet.Ezt te is tudod jól, csak most jó érzés okosnak hinni magad a csekély intellektusoddal.
155/196 anonim válasza:
156, te kis böcce élősdi, énnem töröltettem semmit. A ti intellektusotok csekely, vérszívócskàim.
156/196 anonim válasza:
157 Neked anyanyelved a magyar?
157/196 anonim válasza:
Az de ezen kívül 2 ffokúm is van. Hát te?
158/196 anonim válasza:
#154 Én nem vergődök. Hozzád se szóltam. Azoknak írtam, akik csak lepontozni tudnak. Veled ellentétben én senkinek nem írtam semmi rosszat, de le lettem pontozva válasz nélkül.
159/196 anonim válasza:
159 Úgy kell kérdezni, hát neked?
Ha az anyanyelveden így fogalmazol, képzelem milyen lehet a "két felsőfokúd".:D Szívesen meghallgatnám, amint beszéled.
160/196 anonim válasza:
160, kérdezhettem volna úgy is h na oszt te? Meghallgathatod, a cégnél a többszáz fős csapatból én vagyok az egyetlen ilyen, idegen nyelven interjúztatni is szoktam.
Mer mér neked mid van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!