Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha randin nem fizetem ki a nő részét?
Figyelt kérdés
Tehát elhívnám enni&inni vagy egyéb programra, viszont mindenki a sajátját állná. Szerintem ez így korrekt nem? Vagy nagyon elvárt dolog lenne hogy mindent én fizessek? Régen ha randiztam szinte mindig álltam a költségeket, viszont ma már nem akarom (mondjuk régen se akartam csak tudom, hogy így szokás). Lányok/nők titeket ez zavarna? Férfiak ti hogy vagytok ezzel?2022. jan. 11. 23:23
171/196 anonim válasza:
De akkor is ketten beszélik meg hova mennek mikor és van hogy nem is a férfi dobja fel. Még mindig nem pasi vagyok. Am meg azért se pijjogtok jellemzően hogy betonozni is mehessetek dolgozni, egyenlően.
172/196 anonim válasza:
Ez a betonos érvelés is tipikus incel szólam.
Legalább vallanád be, hogy az vagy.
Hiába próbálod ezzel a proli stílussal a nőket eláztatni. Csak magadat sikerült.
173/196 anonim válasza:
Nem, ez egyenlőségi szólam. Nem vallom be mert nem vagyok az. Ti vagytok a orolik, kis hugyvirágok.
174/196 anonim válasza:
Nem a férfiak és a nők között nincs egyenlőség ebben a helyzetben te húgyagyú, hanem a meghívó és a meghívott között. Ez alapvető illem. Anyád pincében nevelt vagy disznók melegítettek az ólban, hogy fingod sincs arról, hogy kell viselkedned emberek között?
175/196 anonim válasza:
Hát te hol nevelődtél, idióta?
Meghívó és meghívott is egyenló.
176/196 anonim válasza:
Majd ha arról lesz szó egy kérdésben, hogy a feministák mennyire egyenjogúság-pártiak, be fogom linkelni ezt a kérdést.
177/196 anonim válasza:
Amigo is tudja már, hogy f@szságot dumál, csak ugye ciki lenne elismerni, hogy nincs igaza.
A másikat pedig imádom, hogy azt hiszi, amigo nő, és már látatlanban is vonzódik hozzá…
Ganè egy társulat vagytok, gumiszobában a helyetek.
178/196 anonim válasza:
177, itt ti dumàltok baromságokat. Azt hiszitek, a csupasz seggetek elég a kapcsolatba. Még mindig nő vagyok, te pöts.
179/196 anonim válasza:
Úgy bírom a sok frusztrált, bszatlan feministát, akik nem képesek elviselni, hogy vannak még normális nők a világon :D
180/196 anonim válasza:
Hát akkor hajts rá 179, az amyjo nevű úrra, vagy hölgyre, izé.... úrhölgyre 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!