Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha randin nem fizetem ki a nő részét?
De ez az amyjo meg a többi hülye incel nem fogja fel, hogy a randin nem azért fizet a férfi, mert férfi, hanem mert ő hívta el a nőt? Nektek nem volt gyerekszobátok, hogy ezt sem sikerül felfogni? Mi köze ennek az egyenjogúsághoz?
Várjátok meg, míg randira hív titeket a nő, aztán majd ő fizet.Bár ha az a nő is ilyen neveletlen mint ti vagytok, akkor is fizetnetek kell majd.🤡
Nem olvastam végig ezt a komment folyamot, szóval csak a kérdésre reagálok.
Én, ha fizetem a magam részét a randin, akkor az egyértelmű jele, hogy nem lesz folytatás. Nem sértődésből, hanem csak akkor ajánlom fel ha nem akarok többet találkozni. Senkit nem akarok lehúzni ha többet nem találkozunk, de "legyek adósa" másnak. Ha jól sikerült a randi, ő fizet, legközelebb pedig én, mert ez máris egy indok arra, hogy újra találkozzunk.
99, nem fogok neked bizonygatni semmit se, mert nem tartalak annyira.
100, párkapcsolatban élő, eljegyzett nő vagyok, és igenis ringyózom, ha okom van rá, és a nők egy része igenis mocskos, aljas, gyűlöletes.
101, volt aki meg azért pijjogott, amikor muffoknak hívtam a nőket, hát semmi se jó?
104, két felnőtt embernél nem úgy szokott lenni, hogy a pasi hívja el a nőt, hanem ketten megbeszélik, hogy elmennek valahova, megismerni egymást.
105, te sem tudsz semmilyen normális indokot felhozni, csak azt hajtogatod, mint a többi együgyű, hogy randin a pasinak kell fizetni, mert csak.
#107 te retardált vagy, vagy mi? Semmi indokot nem írtam, mert nem is akartam. Ha kifizetem a részem, vagy a másik kifizetteti velem, akkor az részemről friendzone (vagy az sem). Olyan érzete van részemről, hogy vagy ő, vagy én nem akarunk folytatást. Számla kiegyenlítve, viszont nem látás. Ha nem így történik, akkor ÉN FIZETEM A KÖVETKEZŐT. :D
Én mindigis így rendeztem a dolgaimat, így éltem, és működött. Aki máshogy állt hozzá, azzal nem jöttem össze, mert nem egymást kerestünk. Ha ennyire ragaszkodsz ahhoz, hogy a nő fizesse a részét, vagy a tiédet is, akkor keress olyan partnert, hajrá. Mindenkinek olyan elvárása lehet, amilyet akar, maximum kisebb halmazból válogat, de ez nem feltétlenül baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!