Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gáz ha randin nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha randin nem fizetem ki a nő részét?

Figyelt kérdés
Tehát elhívnám enni&inni vagy egyéb programra, viszont mindenki a sajátját állná. Szerintem ez így korrekt nem? Vagy nagyon elvárt dolog lenne hogy mindent én fizessek? Régen ha randiztam szinte mindig álltam a költségeket, viszont ma már nem akarom (mondjuk régen se akartam csak tudom, hogy így szokás). Lányok/nők titeket ez zavarna? Férfiak ti hogy vagytok ezzel?
2022. jan. 11. 23:23
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/196 anonim ***** válasza:
4%
Attól, hogy valaki egyenjogúságot szeretne, még nem nőgyűlölő.
2022. jan. 14. 08:04
 102/196 anonim ***** válasza:
90%
De te az vagy😂
2022. jan. 14. 08:36
 103/196 anonim ***** válasza:
92%

De ez az amyjo meg a többi hülye incel nem fogja fel, hogy a randin nem azért fizet a férfi, mert férfi, hanem mert ő hívta el a nőt? Nektek nem volt gyerekszobátok, hogy ezt sem sikerül felfogni? Mi köze ennek az egyenjogúsághoz?

Várjátok meg, míg randira hív titeket a nő, aztán majd ő fizet.Bár ha az a nő is ilyen neveletlen mint ti vagytok, akkor is fizetnetek kell majd.🤡

2022. jan. 14. 08:41
 104/196 anonim ***** válasza:
92%

Nem olvastam végig ezt a komment folyamot, szóval csak a kérdésre reagálok.

Én, ha fizetem a magam részét a randin, akkor az egyértelmű jele, hogy nem lesz folytatás. Nem sértődésből, hanem csak akkor ajánlom fel ha nem akarok többet találkozni. Senkit nem akarok lehúzni ha többet nem találkozunk, de "legyek adósa" másnak. Ha jól sikerült a randi, ő fizet, legközelebb pedig én, mert ez máris egy indok arra, hogy újra találkozzunk.

2022. jan. 14. 08:51
 105/196 anonim ***** válasza:
0%

99, nem fogok neked bizonygatni semmit se, mert nem tartalak annyira.

100, párkapcsolatban élő, eljegyzett nő vagyok, és igenis ringyózom, ha okom van rá, és a nők egy része igenis mocskos, aljas, gyűlöletes.

2022. jan. 14. 09:22
 106/196 anonim ***** válasza:
0%

101, volt aki meg azért pijjogott, amikor muffoknak hívtam a nőket, hát semmi se jó?

104, két felnőtt embernél nem úgy szokott lenni, hogy a pasi hívja el a nőt, hanem ketten megbeszélik, hogy elmennek valahova, megismerni egymást.

105, te sem tudsz semmilyen normális indokot felhozni, csak azt hajtogatod, mint a többi együgyű, hogy randin a pasinak kell fizetni, mert csak.

2022. jan. 14. 09:24
 107/196 anonim ***** válasza:
91%
107 Pont, hogy NEM AZT ÍRTAM, hogy a férfinek kell fizetni, mert csak Ezt te írtad, te hülye állat.:D Ennyi ésszel hogy jártad ki egyáltalán a 8 általánost?
2022. jan. 14. 09:30
 108/196 anonim ***** válasza:
0%
108, meg se tudtok semmit se normálisan indokolni. Nemcsak azt, főiskolát végeztem, nagy részetekkel ellentétben, te bőnye.
2022. jan. 14. 09:32
 109/196 anonim ***** válasza:
90%

#107 te retardált vagy, vagy mi? Semmi indokot nem írtam, mert nem is akartam. Ha kifizetem a részem, vagy a másik kifizetteti velem, akkor az részemről friendzone (vagy az sem). Olyan érzete van részemről, hogy vagy ő, vagy én nem akarunk folytatást. Számla kiegyenlítve, viszont nem látás. Ha nem így történik, akkor ÉN FIZETEM A KÖVETKEZŐT. :D

Én mindigis így rendeztem a dolgaimat, így éltem, és működött. Aki máshogy állt hozzá, azzal nem jöttem össze, mert nem egymást kerestünk. Ha ennyire ragaszkodsz ahhoz, hogy a nő fizesse a részét, vagy a tiédet is, akkor keress olyan partnert, hajrá. Mindenkinek olyan elvárása lehet, amilyet akar, maximum kisebb halmazból válogat, de ez nem feltétlenül baj.

2022. jan. 14. 09:47
 110/196 anonim ***** válasza:
0%
110, ti vagytok a retardáltak. Az mekkora baromság, hogy ha fizetsz, akkor abból semmi nem lesz, már miért ne lenne? Van olyan pasi, aki szintén úgy gondolja, hogy nem az ő dolga etetni. Attól még, ha te fizetsz a második randin, az elsőt se kell vele kifizettetni. Ott ugyanúgy lehet leendő párként is fizetni, vagy lehetsz gáláns te is, nemcsak a pasi.
2022. jan. 14. 09:50
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!