Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gáz ha randin nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha randin nem fizetem ki a nő részét?

Figyelt kérdés
Tehát elhívnám enni&inni vagy egyéb programra, viszont mindenki a sajátját állná. Szerintem ez így korrekt nem? Vagy nagyon elvárt dolog lenne hogy mindent én fizessek? Régen ha randiztam szinte mindig álltam a költségeket, viszont ma már nem akarom (mondjuk régen se akartam csak tudom, hogy így szokás). Lányok/nők titeket ez zavarna? Férfiak ti hogy vagytok ezzel?
2022. jan. 11. 23:23
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/196 anonim ***** válasza:
0%
Azért itt vannak érdekes gondolkodású emberek. De nem írom le a véleményemet, mert senkit nem érdekelne, csak le lennék pontozva. Mondjuk így is :D
2022. jan. 13. 14:55
 82/196 anonim ***** válasza:
1%
80, szomorú, hogy a nőknek még elmèletben is gondot okozna még a saját zabálnivalojuk kifizetése is, nemhogy a pasié. Pasik, sose fizessetek a muffoknak mert megszokjàk és mindig elvárják, ti meg koldusbotra juttok.
2022. jan. 13. 15:19
 83/196 anonim ***** válasza:
94%

Havi kb max 40-60 ezer ftom megy el arra, hogy elvigyem a barátnőmet moziba, vacsizni, erre-arra stb. (+benzin)

Ha ettől "koldusbotra" jutsz, akkor szerintem inkább ne randizz!

Ha ennyid nincs, nem tudom, hogy akarsz egyáltalán nőt!

2022. jan. 13. 15:55
 84/196 anonim ***** válasza:
1%
Nekem nem kell nő, már írtam, mert bár nem olyan, mint ezek itt, de én is az vagyok. Ez az elvinni szó is fura nekem, mert van lábam is, meg autóm is, bárhova eljutok, meg jövedelmem is, hogy kifizessem, amit megeszek. Legalább szexel veled a csaj utána? Vagy oboázik, hogy neked is negérje? Hajlandó fizetni amit megzabál?
2022. jan. 13. 16:15
 85/196 anonim ***** válasza:
97%
84 dehogy vagy nő. Hisztiző ki pöcs vagy. A férfiak szégyene.
2022. jan. 13. 16:49
 86/196 anonim ***** válasza:
4%
Azért jó látni, hogy van még itt egy-két normális nő is, mint pl. amyjo.
2022. jan. 13. 16:53
 87/196 anonim ***** válasza:
2%
85, mert nem értek egyet a nők baromságaival, amit még meg se tudnak indokolni, már pasi vagyok?
2022. jan. 13. 16:56
 88/196 anonim ***** válasza:
90%
Hát ha nálad az ilyen kukis amyjo számít normálisnak van egy rossz hírem. De képzeljük el hogy nő (kizárt). Ilyen hányinger stílussal és szókészlettel "fostos valagú csibe", "muffok", "megzabál" ritka igénytelen putris nő lehet. De ki milyet szakít olyat szagol...
2022. jan. 13. 16:57
 89/196 anonim ***** válasza:
1%
A magam számára is normalis vagyok, plusz még jonèhány embernek. A stílusom és a szókèszletem mindenhol ilyen, mint már többször mondtam, nem olyan vagyok, mint a többi muff. Ti meg az ilyennel nem tudtok mit kezdeni. Am ha utánanézel, a nevemet Amy Jo Johnsson színésznő után alkottam meg, ő se pasi. Párom mondta is, hogy az 1xű embereknek még ez se jön le. Ja, se igènytelen, se putris nem vagyok, csak nyers szókimondó és őszinte, ami sokaknak biztos b.ssza a csőrét.
2022. jan. 13. 17:13
 90/196 anonim ***** válasza:
92%
A szókimondó és őszinte nem szinonimája a tahónak, csak szólok…
2022. jan. 13. 19:06
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!