Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha randin nem fizetem ki a nő részét?
70 te melyik filmet nézed? Vagy mit szívsz? Vagy milyen párhuzamos univerzumban van a magyar férfiaknak annyi pènze, hogy ha akarnànk, tudnánk rajtatok élősködni? :D
Csak mert azt látom, hogy mindkét fél dolgozik àltalában, de a nő még pluszban egyedül intézi a házimunkát, mert “ő dóga”.
Ki is élősködik akkor kin?🥲
65, én meg veled nem akarnék második randit. Nafene, a férjednek eladtad magad pénzért, ha ő fizet mindig mindenhol? Belőle élsz? Nem mondja, hogy élősdi vagy? Am meg ha két kb idegen ember összeül enni inni, akkor ugyanúgy fizethet a nő is egyben, vagy külön külön mindenki. Eszem megáll, hogy pijjogtok, mint a fostos valagú csibe, hogy egyenjogúak vagytok, utána meg jöttök itt ezzel ,hogy a pasi dolga benneteket etetni az első randin, meg majdnem mindegyiken is. Köszönöm a megállapítást, hogy nem vagyok igazi férfi, mivelhogy nő vagyok, csak jó sokszor okádnom kell a saját fajtám egyes példányaitól.
67, nem hinném, hogy attól férfi a férfi, hogy a nőt eteti végestelen végig, plusz eltartigálja. dehát mások vagyunk hála az égnek, akkor te húzzál vissza főzni plusz fialni, te kb erre vagy való.
Hát, elég frusztrált vagy.
Neked nem teljesen mindegy, hogy ki mit fizet nem fizet. Tökösebb vagyok sok férfinél, de ha MEGHÍV, akkor a meghívó fél fizet, és nem azzal szórakoztatjuk egymást, hogy osztunk szorzunk ki mit mennyit etc(csóró egyetemista korszakban még elmegy, ha felezgetnek a felek)...
De tudod mit meghívlak egy kávéra, válassz helyet, és megmutatom valójában mit jelent meghívni valakit valamire...
"Eszem megáll, hogy pijjogtok, mint a fostos valagú csibe, hogy egyenjogúak vagytok"
Ha nő lennél nem úgy fogalmaznál hogy egyenjogúak vagyUNK? Ilyen hisztiző, frusztrált pötsöst is ritkán látni.
"pijjogtok, mint a fostos valagú csibe, hogy egyenjogúak vagytok"
A barátaim, kollégáim is meghívom egy italra szemrebbenés nélkül... Drágám, nem a putriból jöttem, hogy 500 forint miatt lejárassam magam mások előtt.
81
Szomoru, hogy egyes ferfiaknak gondot okoz egy vacsora, mozi kifizetése! Ha erre sem vagy képes, nem akarok veled randizni... (te sem velem, így nincs problema)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!