Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gáz ha randin nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha randin nem fizetem ki a nő részét?

Figyelt kérdés
Tehát elhívnám enni&inni vagy egyéb programra, viszont mindenki a sajátját állná. Szerintem ez így korrekt nem? Vagy nagyon elvárt dolog lenne hogy mindent én fizessek? Régen ha randiztam szinte mindig álltam a költségeket, viszont ma már nem akarom (mondjuk régen se akartam csak tudom, hogy így szokás). Lányok/nők titeket ez zavarna? Férfiak ti hogy vagytok ezzel?
2022. jan. 11. 23:23
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/196 anonim ***** válasza:
96%

70 te melyik filmet nézed? Vagy mit szívsz? Vagy milyen párhuzamos univerzumban van a magyar férfiaknak annyi pènze, hogy ha akarnànk, tudnánk rajtatok élősködni? :D

Csak mert azt látom, hogy mindkét fél dolgozik àltalában, de a nő még pluszban egyedül intézi a házimunkát, mert “ő dóga”.

Ki is élősködik akkor kin?🥲

2022. jan. 13. 08:53
 72/196 anonim ***** válasza:
87%
Nem élősködöm, dolgozom. Saját lakásom, autóm van. (Es nem, senki nem rakta alám!)
2022. jan. 13. 09:13
 73/196 anonim ***** válasza:
1%

65, én meg veled nem akarnék második randit. Nafene, a férjednek eladtad magad pénzért, ha ő fizet mindig mindenhol? Belőle élsz? Nem mondja, hogy élősdi vagy? Am meg ha két kb idegen ember összeül enni inni, akkor ugyanúgy fizethet a nő is egyben, vagy külön külön mindenki. Eszem megáll, hogy pijjogtok, mint a fostos valagú csibe, hogy egyenjogúak vagytok, utána meg jöttök itt ezzel ,hogy a pasi dolga benneteket etetni az első randin, meg majdnem mindegyiken is. Köszönöm a megállapítást, hogy nem vagyok igazi férfi, mivelhogy nő vagyok, csak jó sokszor okádnom kell a saját fajtám egyes példányaitól.

67, nem hinném, hogy attól férfi a férfi, hogy a nőt eteti végestelen végig, plusz eltartigálja. dehát mások vagyunk hála az égnek, akkor te húzzál vissza főzni plusz fialni, te kb erre vagy való.

2022. jan. 13. 10:24
 74/196 anonim ***** válasza:
96%

Hát, elég frusztrált vagy.

Neked nem teljesen mindegy, hogy ki mit fizet nem fizet. Tökösebb vagyok sok férfinél, de ha MEGHÍV, akkor a meghívó fél fizet, és nem azzal szórakoztatjuk egymást, hogy osztunk szorzunk ki mit mennyit etc(csóró egyetemista korszakban még elmegy, ha felezgetnek a felek)...

De tudod mit meghívlak egy kávéra, válassz helyet, és megmutatom valójában mit jelent meghívni valakit valamire...

2022. jan. 13. 10:42
 75/196 anonim ***** válasza:
2%
74, ha nekem írtad, köszönöm, de kiváló társaságodra nem tartok igényt.
2022. jan. 13. 10:56
 76/196 anonim ***** válasza:
97%

"Eszem megáll, hogy pijjogtok, mint a fostos valagú csibe, hogy egyenjogúak vagytok"

Ha nő lennél nem úgy fogalmaznál hogy egyenjogúak vagyUNK? Ilyen hisztiző, frusztrált pötsöst is ritkán látni.

2022. jan. 13. 11:09
 77/196 anonim ***** válasza:
1%
Nem fogalmaznék úgy, mert én hála az égnek, nem olyan vagyok, mint ti.
2022. jan. 13. 11:31
 78/196 anonim ***** válasza:
96%

"pijjogtok, mint a fostos valagú csibe, hogy egyenjogúak vagytok"

A barátaim, kollégáim is meghívom egy italra szemrebbenés nélkül... Drágám, nem a putriból jöttem, hogy 500 forint miatt lejárassam magam mások előtt.

2022. jan. 13. 11:44
 79/196 anonim ***** válasza:
1%
A sok idióta muff a bajom pl. Na, akkor ott is, meg randin is, ha tényleg igaz, fizessél csak szépen.
2022. jan. 13. 12:12
 80/196 anonim ***** válasza:
96%

81

Szomoru, hogy egyes ferfiaknak gondot okoz egy vacsora, mozi kifizetése! Ha erre sem vagy képes, nem akarok veled randizni... (te sem velem, így nincs problema)

2022. jan. 13. 14:22
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!