Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gáz ha randin nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha randin nem fizetem ki a nő részét?

Figyelt kérdés
Tehát elhívnám enni&inni vagy egyéb programra, viszont mindenki a sajátját állná. Szerintem ez így korrekt nem? Vagy nagyon elvárt dolog lenne hogy mindent én fizessek? Régen ha randiztam szinte mindig álltam a költségeket, viszont ma már nem akarom (mondjuk régen se akartam csak tudom, hogy így szokás). Lányok/nők titeket ez zavarna? Férfiak ti hogy vagytok ezzel?
2022. jan. 11. 23:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/196 anonim ***** válasza:
25%

Nálam jó pont lenne a hozzáállásod, mert ugyanezt gondolom. Elején feleznék, aztán mikor már tudjuk, hogy több is van, akkor fizethetünk felváltva.

Ha a férfi nagyon ragaszkodik, hogy fizessen első randin, nekem az azt jelenti, mintha körbepisilne. Ha mondom, hogy fizetem a sajátom, erre ő bedurcizik, csapkod, vagy csak rideg lesz és CSAK EMIATT nem lesz második randi, ott számára a pénz = hatalom, és ezt le akarta fektetni a randin.

Elég csak belegondolni az ellenkezőjébe. Ha a nő akarná fizetni az első randit, a férfi részét is. Ugye, milyen fura érzés? Ugyanilyen nekem is.

2022. jan. 12. 10:27
 42/196 A kérdező kommentje:
41-es: Na EZ az amiről beszélek! Végre! Köszönöm, hogy leírtad mire gondolok. Minden betűddel egyetértek. :)
2022. jan. 12. 10:32
 43/196 anonim ***** válasza:
94%

Azért az a nő sem sokra tartja saját magát, aki komolyan úgy érzi, hogy őt megvásárolták egy 250Ft-os kávéval.:D Ennyit még egy csövesnek is odadobok nőként, nem érzem úgy, hogy kifizettem ezzel a csöves életét és hálálkodnia kéne.Érdekes, nem is szoktak kifejezetten.És nem is várok el a 250Ft-ért szexuális szolgáltatásokat a hajléktalantól.

Tehát ezeknél a nőknél még egy csöves is többre tartja magát

2022. jan. 12. 10:39
 44/196 A kérdező kommentje:
Leragadtunk a kávénál, de emeljük a tétet. Mondjuk egy vacsora+taxi. Cirka 8 ezer. Nőként hogy jönne le, ha fizetnék mindent? Sőt ragaszkodom hozzá. Ez még mindig elvárt mint a 300ft kávé, vagy azért itt már egy kezd egy kicsit tolakodó lenni a helyzet? Kíváncsi vagyok kinél mi a határ. :D
2022. jan. 12. 10:48
 45/196 anonim ***** válasza:
97%

Egy szó mint száz:aki ekkora sóher barom, az ne randizzon, ne menjen prostihoz se, hanem ott a két keze.

Vicc, hogy a többség korrekt vàlaszokat adott, ès csak azokat hallod meg, akik nőgyűlölők nyíltan, és magukat nőnek beállító nőgyűlölőket.:D

A normàlis férfiaknak egy ilyen kérdéstől szekunder szégyenérzetük van.

2022. jan. 12. 10:49
 46/196 A kérdező kommentje:
Bocsánat: Nők számotokra hogy jönne le. Így egyértelműbb.
2022. jan. 12. 10:50
 47/196 anonim ***** válasza:
98%
Ha étterembe hívod, akkor azzal szàmolj, hogy azt fizeted. Ezen mit nem lehet megérteni?
2022. jan. 12. 10:53
 48/196 A kérdező kommentje:
45: Nem csak azokat hallom meg. Kb a beszélgetés felénél már igazat adtam nektek abban, hogy a gesztus miatt illik fizetni a részét ha már meghívtam. Ettől függetlenül jól esik, ha olyat is hallok aki egyetért velem. :) De túl van ez tárgyalva szerintem.
2022. jan. 12. 10:55
 49/196 A kérdező kommentje:
A nő gyűlölő hozzászólásoktól pedig elhatárolódom.
2022. jan. 12. 11:00
 50/196 anonim ***** válasza:
98%
Az a hívó dolga hogy mit fizet. Ha nem akar sokat kávéra hív akkor nyilván nem fogok 2 fogásos ebédet kikérni. Ha vacsorát mond, akkor azt. Bár kezdő randi esetén nekem mondjuk csak kávé, üdítő egy ital ami jellemző.
2022. jan. 12. 11:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!