Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gáz ha randin nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha randin nem fizetem ki a nő részét?

Figyelt kérdés
Tehát elhívnám enni&inni vagy egyéb programra, viszont mindenki a sajátját állná. Szerintem ez így korrekt nem? Vagy nagyon elvárt dolog lenne hogy mindent én fizessek? Régen ha randiztam szinte mindig álltam a költségeket, viszont ma már nem akarom (mondjuk régen se akartam csak tudom, hogy így szokás). Lányok/nők titeket ez zavarna? Férfiak ti hogy vagytok ezzel?
2022. jan. 11. 23:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/196 anonim ***** válasza:
10%
#10 köszönöm. és elszomorító, mennyire nyomatja a tetszelgést az erkölcsi hős szerepében, és mennyien bekajálják. hol van ez egy egyenrangú, kölcsönös tiszteleten alapuló partnerkapcsolattól?
2022. jan. 12. 01:10
 12/196 A kérdező kommentje:
8 Szerintem az idővel nem csak ő, hanem mindketten fizetünk. Én is átszervezem a programom, én is készülök. A randi (legalábbis nálam) egy olyan program amiben mind2 fél önként és feltétel nélkül részt akar venni. Ezért nem érzem szükségességét, hogy fizetséggel megköszönjem, hogy szánt rám időt. Aki pedig az első randit írta, hogy mindig fizet azt se értem. Az első randi miben különbözik a másodiktól? Nekem ez is ilyen lekenyerezés szagú még mindig.
2022. jan. 12. 01:18
 13/196 anonim ***** válasza:
98%

Én szívesen fizetem a saját részem, sőt, szívesebben mint nem, de ebben az esetben fontosnak tartom, hogy közös megegyezéssel válasszunk helyet vagy programot, olyat, ami megfelel az én ízlésemnek és pénztárcámnak is.

Épp ezért lehet problémás az első randi, mert ha elhívsz valakit, meghívásnak érzékelheti, ha pedig azt kérdezed meg, hogy "beülünk/elmegyünk valahova, úgy, hogy mindenki a magáét fizeti" kiábrándítónak hathat, még akkor is, ha amúgy a randipartnered magától is felajánlotta volna. Később, ha már ismeritek egymást, könnyebb ezt megbeszélni.

(Őszintén, ha valaki engem így hívna első randira, azt hinném, hogy baráti vagy munkatalálkozóra hív, mert a generációmban, ötvenhez közeledve még a férfi munkatársaimmal is harcolnom kell, hogy kifizethessem a saját kávém, ha véletlen egyszerre veszünk.)

2022. jan. 12. 01:32
 14/196 anonim ***** válasza:
91%
Ha előre le van tisztázva,nem gond. Én pl nem is szeretem, ha helyettem fizetnek, de akkor az étterem is, a pfogram is olyan legyen, ami mindkét fél pénztárcájának okés.
2022. jan. 12. 01:50
 15/196 A kérdező kommentje:
A helyszín és az időpont is közösen van kiválasztva ilyenkor, ami pénztárca barát. Az anyagi részét nem szoktam felhozni amikor elhívom mert az tényleg kiábrándító lenne, ahogy annak sincs helye, hogy "gyere meghívlak enni, én fizetek mindent". Sosem hozom ezt szóba, csak a végén szimplán külön fizetünk. Vagy ezt így le kéne tisztázni már a randi előtt, hogy külön kassza legyen? De ez furcsán venné ki magát. :D
2022. jan. 12. 02:17
 16/196 anonim ***** válasza:
77%
A férfi...mármint a FÉRFI fizet.
2022. jan. 12. 02:24
 17/196 anonim ***** válasza:
97%

Ha neked fontosabb játszmázni, minthogy legyen folytatás.

Azért ne haragudj, de bele ne halj már egy nyomorult kávéba. Még egy barátomnak, kollégámnak is állom, ha én hívom meg... Ha én verem a garast a fogamhoz az első adandó alkalommal, mikor egy számomra ismeretlent hívok el, hogy megismerhessem, az engem minősít. Ha ő ezt természetesnek veszi, az meg őt.

2022. jan. 12. 02:26
 18/196 anonim ***** válasza:
97%
Basszus, első randiról beszélünk, ahol elvben jó benyomást akarsz kelteni! Az a minimum, hogy te fizess, ha kevés a pénzed, akkor hívd meg egy italra, vagy egy szelet süteményre. Ez egy gesztus, nem a Nobu-ba kell elvinni.
2022. jan. 12. 02:32
 19/196 anonim ***** válasza:
90%
Nincs pénzed meghívni a nőt?😅
2022. jan. 12. 02:50
 20/196 anonim ***** válasza:
6%

"mindent én fizessek?"

Ha élettársi kapcsolat lessz vagy házasság, szakításkor a bírónő a lakásból amibe a csaj egy fillért nem tett, esetleg már a kapcsolat elején a tiéd volt ki fog baxni, mert neki lakhatási joga van ott a kölke végett amit neked a postás hozott. Ehez képest pár ezer forint?

2022. jan. 12. 04:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!