Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gáz ha randin nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha randin nem fizetem ki a nő részét?

Figyelt kérdés
Tehát elhívnám enni&inni vagy egyéb programra, viszont mindenki a sajátját állná. Szerintem ez így korrekt nem? Vagy nagyon elvárt dolog lenne hogy mindent én fizessek? Régen ha randiztam szinte mindig álltam a költségeket, viszont ma már nem akarom (mondjuk régen se akartam csak tudom, hogy így szokás). Lányok/nők titeket ez zavarna? Férfiak ti hogy vagytok ezzel?
2022. jan. 11. 23:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/196 anonim ***** válasza:
93%
Remélem akkor is fele fele párti vagy ha a házimunkáról van szó😊
2022. jan. 12. 08:01
 32/196 anonim ***** válasza:
8%

Csak avval fizettetném ki, akiről biztos tudnám, hogy emiatt hisztizni fog. Vagy megkérdezném, szokott-e járni a gyk-ra férfigyűlölő szövegeket leadni. :D

Minden más esetben természetesen kifizetném az egész pakkot.

2022. jan. 12. 08:02
 33/196 anonim ***** válasza:
97%

Azért az elég fura, mikor meghív a férfi inni valamit, aztán kifizetteti :D

Első randin ha fizetésre kerül a sor, mindig mondom, hogy fizetem a felét (hogy ne nézzenek lehúzósnak), de talán ha egyszer volt olyan, hogy éltek a lehetőséggel, amúgy mindig a férfi fizetett.

2022. jan. 12. 08:19
 34/196 anonim ***** válasza:
98%

Elég fura ha meghívnám a lakásomra és főznek neki akkor utána is tegyem elé a számlát hogy oke akkor ennyi volt a költség tedd ki a felét 😁😁☺️

Vicc

A meghívás azt jelenti meghívom fizetem amit kér, ha nem randi hanem épp a kolléganőm hívom meg egy kávéra akkor is.

2022. jan. 12. 08:32
 35/196 A kérdező kommentje:
Jólvan, van itt már minden... Rezsi, házimunka, lakásra hívás... Kicsit elkalandoztatok fiúk lányok. 😀 Leírtam, hogy igazatok van, a kávé süti belefér randin a gesztus miatt. De aki ilyet ír, hogy tök alap, meg elvágnám magam nála meg kiröhögne a barátnőivel, azzal hótziher, hogy már csak azért is kifizettetném vele a részét, ha tudnám előre, hogy így áll hozzá ezekhez a dolgokhoz. Aztán mehetne isten hírével. :)
2022. jan. 12. 08:44
 36/196 anonim ***** válasza:
98%
35 Pedig tényleg alap dolog. Akkor nem kell meghívni, mert a meghívás azt magában foglalja ….
2022. jan. 12. 09:02
 37/196 anonim ***** válasza:
3%
Nem alap. Bezzeg a pofátok járt annak idején, meg dobtátok a paradicsomot, meg a tojást, hogy egyenjogúak vagytok a pasikkal, az meg ezzel jár. Tessék a hátrányait is elviselni, nemcsak az előnyökért pijjogni. De kár, hogy nem vagyok férfi, tőlem tuti nem kapnátok ingyen semmit, vagy szopnátok érte, mint a kisangyal.
2022. jan. 12. 09:33
 38/196 anonim ***** válasza:
0%
Kiharcolják ( kiharcoljátok ) az igazgatótanácsokban a női kvótát. Bányász, kőműves, villanyszerelő, szemétszállító, programozó, ... munkakörökben miért nem?
2022. jan. 12. 09:41
 39/196 anonim ***** válasza:
98%

Jajaja de gondolom az “egyenjogúság” addig terjed amíg a pénzről van szó. Amikor a házimunkáról akkor valahogy általában az a “nő dolga”. Érdekes..

Egyébként nem a férfinak alap fizetni, hanem annak aki elhívta a másikat. Nem kell méregdrága étterem, de ha elhívott egy kávét ne sajnáljon már.

2022. jan. 12. 09:41
 40/196 anonim ***** válasza:
0%

38, hát ez az, ezt mondom én is.

39, nálunk mindkettőnk dolga, mert mindketten ott élünk.

2022. jan. 12. 09:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!