Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha randin nem fizetem ki a nő részét?
Csak avval fizettetném ki, akiről biztos tudnám, hogy emiatt hisztizni fog. Vagy megkérdezném, szokott-e járni a gyk-ra férfigyűlölő szövegeket leadni. :D
Minden más esetben természetesen kifizetném az egész pakkot.
Azért az elég fura, mikor meghív a férfi inni valamit, aztán kifizetteti :D
Első randin ha fizetésre kerül a sor, mindig mondom, hogy fizetem a felét (hogy ne nézzenek lehúzósnak), de talán ha egyszer volt olyan, hogy éltek a lehetőséggel, amúgy mindig a férfi fizetett.
Elég fura ha meghívnám a lakásomra és főznek neki akkor utána is tegyem elé a számlát hogy oke akkor ennyi volt a költség tedd ki a felét 😁😁☺️
Vicc
A meghívás azt jelenti meghívom fizetem amit kér, ha nem randi hanem épp a kolléganőm hívom meg egy kávéra akkor is.
Jajaja de gondolom az “egyenjogúság” addig terjed amíg a pénzről van szó. Amikor a házimunkáról akkor valahogy általában az a “nő dolga”. Érdekes..
Egyébként nem a férfinak alap fizetni, hanem annak aki elhívta a másikat. Nem kell méregdrága étterem, de ha elhívott egy kávét ne sajnáljon már.
38, hát ez az, ezt mondom én is.
39, nálunk mindkettőnk dolga, mert mindketten ott élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!