Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha randin nem fizetem ki a nő részét?
A szituációtól függ. Ha te hívod meg, hogy üljetek be egy italra, kávéra,
sütire, ebédre, akkor a "meghívlak" ban benne van, hogy te állod.
Ha azt mondod, hogy- Mit szólnál, ha beülnénk valahova beszélgetni egy kicsit, akkor benne van a pakliban, hogy mindenki a magáét fizeti.
De a nőn is múlik, hogy amikor felajánlod, akkor elfogadja-e.
Nézd, ez neveltség kérdése.
Engem még úgy neveltek, hogy a randevún mindig fizessem ki a fogyasztásomat, mert ha ráhagyom a partnerre, elfogadom, hogy ő fizessen,
azzal már intim közelségbe engedtem.
Tehát én mindig köszönettel visszautasítottam, hogy ő fizessen.
Addig, amíg "ki nem tört" a kölcsönös szerelem. Mivel egyetemisták voltunk, kollégisták, attól fogva összedobtuk, vagy az fizetett, akinek még volt az ösztöndíjából rá való. :)
én felajánlom a fizetést, de azt is, hogy mindenki fizesse a magáét, szóval mindkét opciót meghagyom
viszont ha folyamatosan elvárás van belőle, az zavar. nem is az anyagiak miatt, hanem egyszerűen távol állnak tőlem a régi világ konzervatív értékei
inkább általánosságban vagyok annyira nagyvonalú, hogy ha én fizetek többet, ne csináljak belőle ügyet (pl. haverok felé sem)
Szerintem felnőtteknél elvárni, hogy az 1. randin a nő is fizessen, bőven a xarrágás kategóriája. Pláne azért, mert jellemzően a férfi hívja el a nőt, aki ha igent mond, már fizet az idejével...
33F
"Pláne azért, mert jellemzően a férfi hívja el a nőt, aki ha igent mond, már fizet az idejével..."
vigyázz, nehogy esetleg megalázkodj
Aki elhívja a másikat, az fizet mindent.Gondolom te ha vendégeket hívsz, akkor kifizetteted velük amibe került a vendéglátás, vagy szólsz nekik, hogy hozzanak magukkal ételt-italt?
Ha te vendégségbe mész, a házigazda mindig kifizetteti veled a fogyasztásod? Csak mert ez ugyanaz a helyzet.
#6-nak, #5 vagyok:
Nem tudom, mi ebben a megalázkodás, ez korrektség. Szerintem nem unalomból járnak randizgatni. Gondolj bele, hogy egy 30 perces randira is kell sminkelni, hazamenni átöltözni, elmenni a helyszínre, esetleg átszervezni az aznapi programot. Aztán ha mégse mennek jól a dolgok (vagy ellenkezőleg: jól alakul), akkor az egész maceráért még egy kávé vagy süti se járjon neki?
Furcsa, hogy manapság ha valaki nem egy önző, egoista f@szként viselkedik, azt rögtön megalázkodásnak vagy gyengeségnek értékelik egyesek.
8/9
Az a gond, hogy te ezt úgy írod le, mintha az egész történet arról szólna, hogy a férfi megakarja 'kúrni' a csajt és az egész randi, csak egy képmutató hülyeség, a felesleges kötelező körítés lenne. Akkor ez így, miben lenne különb a prostizástól? Tényleg csak ennyiről szólna az egész? Ez olyan lekezelő és szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!