Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gáz ha randin nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha randin nem fizetem ki a nő részét?

Figyelt kérdés
Tehát elhívnám enni&inni vagy egyéb programra, viszont mindenki a sajátját állná. Szerintem ez így korrekt nem? Vagy nagyon elvárt dolog lenne hogy mindent én fizessek? Régen ha randiztam szinte mindig álltam a költségeket, viszont ma már nem akarom (mondjuk régen se akartam csak tudom, hogy így szokás). Lányok/nők titeket ez zavarna? Férfiak ti hogy vagytok ezzel?
2022. jan. 11. 23:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/196 anonim ***** válasza:
86%

A szituációtól függ. Ha te hívod meg, hogy üljetek be egy italra, kávéra,

sütire, ebédre, akkor a "meghívlak" ban benne van, hogy te állod.

Ha azt mondod, hogy- Mit szólnál, ha beülnénk valahova beszélgetni egy kicsit, akkor benne van a pakliban, hogy mindenki a magáét fizeti.

De a nőn is múlik, hogy amikor felajánlod, akkor elfogadja-e.

Nézd, ez neveltség kérdése.

Engem még úgy neveltek, hogy a randevún mindig fizessem ki a fogyasztásomat, mert ha ráhagyom a partnerre, elfogadom, hogy ő fizessen,

azzal már intim közelségbe engedtem.

Tehát én mindig köszönettel visszautasítottam, hogy ő fizessen.

Addig, amíg "ki nem tört" a kölcsönös szerelem. Mivel egyetemisták voltunk, kollégisták, attól fogva összedobtuk, vagy az fizetett, akinek még volt az ösztöndíjából rá való. :)

2022. jan. 11. 23:32
 2/196 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon. Első randin még akkor is ragaszkodnék a fizetéshez, ha a nő felajánlja, hogy kifizeti. Később már megegyezés kérdése.
2022. jan. 11. 23:33
 3/196 A kérdező kommentje:
Szerintem is kicsit olyan szaga van ennek, mintha ezzel megvesztegetném, hogy engedje magát közelebb hozzám. :D Tehát ezzel a neveléssel teljesen tudok azonosulni. Kapcsolatban más, ott belefér ha időnként közös a számla, de randin az ismerkedős fázisnál ez tőlem nagyon távol áll.
2022. jan. 11. 23:41
 4/196 anonim ***** válasza:
98%

én felajánlom a fizetést, de azt is, hogy mindenki fizesse a magáét, szóval mindkét opciót meghagyom

viszont ha folyamatosan elvárás van belőle, az zavar. nem is az anyagiak miatt, hanem egyszerűen távol állnak tőlem a régi világ konzervatív értékei

inkább általánosságban vagyok annyira nagyvonalú, hogy ha én fizetek többet, ne csináljak belőle ügyet (pl. haverok felé sem)

2022. jan. 11. 23:58
 5/196 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem felnőtteknél elvárni, hogy az 1. randin a nő is fizessen, bőven a xarrágás kategóriája. Pláne azért, mert jellemzően a férfi hívja el a nőt, aki ha igent mond, már fizet az idejével...

33F

2022. jan. 12. 00:08
 6/196 anonim ***** válasza:
13%

"Pláne azért, mert jellemzően a férfi hívja el a nőt, aki ha igent mond, már fizet az idejével..."

vigyázz, nehogy esetleg megalázkodj

2022. jan. 12. 00:11
 7/196 anonim ***** válasza:
95%

Aki elhívja a másikat, az fizet mindent.Gondolom te ha vendégeket hívsz, akkor kifizetteted velük amibe került a vendéglátás, vagy szólsz nekik, hogy hozzanak magukkal ételt-italt?

Ha te vendégségbe mész, a házigazda mindig kifizetteti veled a fogyasztásod? Csak mert ez ugyanaz a helyzet.

2022. jan. 12. 00:17
 8/196 anonim ***** válasza:
85%

#6-nak, #5 vagyok:

Nem tudom, mi ebben a megalázkodás, ez korrektség. Szerintem nem unalomból járnak randizgatni. Gondolj bele, hogy egy 30 perces randira is kell sminkelni, hazamenni átöltözni, elmenni a helyszínre, esetleg átszervezni az aznapi programot. Aztán ha mégse mennek jól a dolgok (vagy ellenkezőleg: jól alakul), akkor az egész maceráért még egy kávé vagy süti se járjon neki?

Furcsa, hogy manapság ha valaki nem egy önző, egoista f@szként viselkedik, azt rögtön megalázkodásnak vagy gyengeségnek értékelik egyesek.

2022. jan. 12. 00:30
 9/196 anonim ***** válasza:
21%
#8 barátom, a felnőtt nők ugyanúgy keresnek, mint te, az estéjük pont annyira elfoglalt, mint a tied, a randira pedig ugyanolyan szívesen mennek, mint te. az nem gond, ha állod a randit, de ha ilyen indoklásokat gyártasz hozzá, arról ordít, hogy te kiskutyába is szívesen lemész, csak jöjjenek már veled randizni a nők.
2022. jan. 12. 00:40
 10/196 anonim ***** válasza:
78%

8/9

Az a gond, hogy te ezt úgy írod le, mintha az egész történet arról szólna, hogy a férfi megakarja 'kúrni' a csajt és az egész randi, csak egy képmutató hülyeség, a felesleges kötelező körítés lenne. Akkor ez így, miben lenne különb a prostizástól? Tényleg csak ennyiről szólna az egész? Ez olyan lekezelő és szomorú.

2022. jan. 12. 00:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!