Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mennyire elfogadható/mennyire tetszik a színes haj egy lányon?
Általánosságban is kíváncsi vagyok rá, de van konkrét okom is:
Mostanában szeretnék menni fodrászhoz, és nem vagyok benne biztos, hogy bevállaljam-e. Volt már mindenféle frizurám, de inkább természetes színek (szőke, vörös, fekete, az eredeti meg sötétbarna)... Most valami ilyesmi lilás végűn gondolkodom:
A másik verzió(ha mégsem a lila lenne, akkor viszont ez) kicsit szolidabb:
A vélemények vegyesek, van, aki szerint komolytalan, más szerint vagány... Szerintem nem üt el a stílusomtól annyira, hogy erőltetett legyen, de nem tartom már magam buta, lázadó tininek sem. A munkában és az egyetemen nem nézik, szóbelin sem, főleg, ha hátra van fogva, szóval ilyen értelemben nem hátráltat. Nem azt mondom, hogy más véleményétől függ, hogy én mit viselek a fejemen, viszont nem tudok dönteni, egyrészt akarnék is valami merészebbet, másrészt még kicsit ragaszkodom a komfortzónámhoz. :D
21 éves vagyok egyébként.
Annyira,hogy ha látok egy ilyen lányt,rendszerint bevág egyet a barátnőm:D
Leginkább a világos kék/türkiz tetszik,de sajnos az nagyon ritka szépen megcsinálva. Amúgy szinte minden,meg maga a stílus is.
Nekem most van kék-zöld hajam. Eredetileg kék, ahol már kopott, vagy az alapszín volt sötétebb szőke, ott zöld. Más véleménye nem számított egyszer sem, amikor a hajamról volt szó. Ha valami nagyon tetszett, addig úgysem lettem nyugodtabb, míg meg nem valósítottam. Most nagyon szeretem a kék hajam, jól is áll, illik hozzám. Ha megbámulnak az utcán, legalább tudom mire fogni. (Eddig is viszonylag sokszor néztek meg, és mindenféle álszerénység nélkül mondom: nem tudom, miért. Így legalább foghatom a hajamra.)
A lila ombre abszolút nem feltűnő, teljesen vállalható. A második meg csak egy sima ombre, minden második nőn ilyet látni, nem leszel vele feltűnő, ha nem szeretnél. :)
23/L
Igazából miért kéritek ki az ember véleményét, hogyha leírja, akkor meg 0-ra pontozzátok?
Nem lehetne úgy kiírni eleve ilyenkor a kérdést, hogy "mondjátok mindnyájan azt, hogy jól állna"
Az éredkes, hogy nekem tetszik, a másodiknak nem, de mindegyikünk 0%-on van. :D
Megszületett tehát a döntés, a kopasz nők a legszebbek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!