Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha randin nem fizetem ki a nő részét?
Hát, nálam hatalmas mínuszpont. Nem feltétlenül jelenti azt, hogy nincs második randi, de nekem nagyon kiábrándító, hogy ha valaki elhív randizni, és nem képes kifizetni egy süti meg egy kávé árát.
Amúgy én is hívtam már el pasit valami randiféleségre, ott nekem alap volt, hogy én fizettem mindkettőnk fogyasztását.
Ha első randin fel sem ajánlid, hogy meghívd, akkor egy modortalan, smucig f.sznak fog gondolni, olyan meg normális nőnek nem kell. Később lehet úgy, hogy megegyeztek, hogy összedobjátok. De egypohár üditőn vagy egy nyamvadt sütin filléreskedni nagyon gáz.
Mi lesz később, már kapcsolatban?
Majd jössz azzal, hogy szeretnék összeköltözni a barátnőmmel, de a rezsibe nem akarok adni. Megmondjam neki?
Kérdésre a válasz:nagyon zavarna, megbotránkoznék, hogy micsoda sz@rrágó vagy, és nemhogy több randi nem lenne, de szóba sem állnék veled többet, mert örökre leszerepelnèl.
Aki így viselkedik, azt szokták a nők egymás között még évekig röhögve emlegetni, hogy úúú emlékszel arra a gyökérre?
-a spúrra? De kellemetlen volt…
Ez pedig, hogy megideologizálod, hogy téged is úgy neveltek, mintha lekenyerezés lenne…inkább vallanád be, hogy nem akarsz rá költeni. Az is marha gáz, de legalább nem játszod meg magad. A végeredmény ugyanaz, csak ne akarja már magát jó színben feltüntetni, aki ilyen, mint te.
Szerintem alap, hogy a férfi fizet! Én randin, még soha nem fizettem, és nekem ez így teljesen rendben is van!
Viszont, javaslom, hogy közöld előre a csajjal, hogy te ezt így gondolod, egyrészt, hkgy ne hozd kellemetlen hekyzetbe, másrészt, hlgy legsen esélye döntést hozni, a randi lemondását illetően, hogy ne pocsékolja az idejét smucig, csóró lúzerekre, valamint, h a te idődet se rabolja.
Ezzel persze nincs semmi baj, hogy te így gondolod, azzal viszont igen, ha jövő héten arrol irsz ki kérdést, hogy miért nincs nőd, és erről a nők tehetnek...
Ismét a #8 vagyok.
#9-nek: Ezzel nem megyek le kiskutyába, mert
- a nőt nem azzal hívom el, hogy "gyere bátran, én fizetek"
- akkor is fizetek, ha a tudom, hogy nem fogom 2. alkalomra hívni a nőt.
Itt egy valós, gondolatébresztő példa. 2020 tavaszán, amikor minden le volt zárva, akkor első randira két opció volt: vagy sétálgatunk a hideg latyakban egy parkban vagy valamelyikőnk otthonában találkozunk. A nő azt preferálta, hogy eljön hozzám (ráadásul másik városból). Szerinted mennyire lett volna suttyó paraszt szint, ha előveszem a blokkokat és kifizettetem vele a fogyasztásának a felét?
Ha szerinted is xarrágás lett volna pénzt kérni a nőtől, akkor mégis ez miben másabb eset attól, ha a helyszínt kicseréljük pl. egy kávéházra?
Amúgy lehet, hogy teljesen más körökben mozgunk. Például az általam ismert nőknél az már red flag, ha egy férfi a saját rendelését adja le előbb a pincérnek vagy először a saját poharába tölti a bort...
Ezek mind a figyelmességről szólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!