Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon megromlott a párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tímea7612 kérdése:

Nagyon megromlott a párkapcsolatom egy közeljövőben bekövetkező költözés miatt. Egyszerűen nem tudom, mitévő legyek. Járt már valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
15 éve élek a párommal. Az elmúlt 12 évben albérletben éltünk. Szeptember 1-ig el kell költöznünk. Ő kitalálta, hogy a zártkerti ingatlanában fogunk lakni. Meg sem kérdezett erről. Ez egy kistelepülésen van, külterületen. Poros, kátyús földút vezet a házhoz. A buszmegálló 2,3 km-re van! Én hivatalban dolgozom, szép ruháim, cipőim vannak. Nem akarok oda kiköltözni! Inkább fizetnék többet albérletre. Ő meg nem akar. Ez teljesen eltávolított minket egymástól. Egyedül nem tudok megélni, s még a gyerekünket is eltartani. Nem tudom, mit tegyek. Tud valaki valami jó tanácsot adni?
2018. júl. 3. 09:08
 61/104 anonim ***** válasza:
55%

Ember....te tudod mivel jár egy lakás bérlése? 2-3 havi kaució (= 2-3 havi bérleti díj) plusz gyerek is van. Felhívnám a figyelmet rá, h nyár van. Mi jön nyár után? Ősz, ami = iskolakezdés. Ami megint egyenlő kiadással, h a gyerek tudjon iskolába járni.

Emellett és egyéb költségeket nézve a nettó 170 000 NEM elég egy önálló élethez!

Rem ezt tisztáztuk.(kb 500-550€ árfolyam függvényében. Az nagyon kevés. Plusz nincs vagyon sem!)

2018. júl. 3. 12:43
 62/104 anonim ***** válasza:
59%
59-nek szántam.
2018. júl. 3. 12:43
 63/104 anonim ***** válasza:
100%

Nézegess esetleg mobilházakat, ha veszel egy telket normális helyen meg egy ilyet, akkor egy ház árának a töredékéből ki tudsz jönni, és két embernek teljesen jók, legalább átmeneti megoldásnak megteszi.

Ha szakítotok és külön költöztök, kapsz gyt-t, nem fogja megváltani a világot, de segíthet.

Sokan 170k-nál kevesebből is boldogulnak egyedül gyerek(ek)kel, drágább helyeken is mint Fehérvár.

Nem olvastam végig mindent, nem tudom írtad-e pontosan hogy mit dolgozol. Van előrelépési lehetőséged? Másodállás? Túlóra? Van valami szakképzettséged, amivel esetleg tudsz maszekolni?

A párodnak meg mondjuk adj ultimátumot, költözhet az említett helyre, de akkor nélküled és a gyerek nélkül. Vagy néztek együtt mást. Mondjuk ezek után én máshol se szívesen laknék vele.

2018. júl. 3. 12:47
 64/104 anonim ***** válasza:
100%
A szüleid, testvéreid nem tudnak segíteni? Róluk nem írtál semmit.
2018. júl. 3. 12:50
 65/104 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, és ha kivennétek egy albit egy olyan agglomerációs faluban/kisvárosban, ahonnan könnyebb bejutni és olcsóbb is?

1-es vagyok

29n

2018. júl. 3. 13:02
 66/104 anonim ***** válasza:
66%

"Rem ezt tisztáztuk."

Persze, nekem teljesen jó. Rengeteg másik ember érdekes kevesebből is megoldja, mert muszáj. De kifogást gyártani nyilván könnyebb.

2018. júl. 3. 13:02
 67/104 A kérdező kommentje:

A mobilház jó ötlet, már ezt is nézegettem, nem drágák, csak telek kell. Itt viszont megint a telek az, aminek húzós ára van. Ezt is vidéken lenne érdemes nézegetnem, mert Fehérváron 10 fölött vannak.

Hidd el, hogy 170.000-ből tényleg nem tudunk megélni. Május eleje óta nézem az albérleteket, a facebookon 3 csoportban is fent vagyok, ami ilyen jellegű, mellette az ingatlan.com, Duna house, jófogás, stb. oldalakon is, de a legolcsóbb is 70.000 Ft. Az alatt nincsen. Mint írtam 70000 + rezsi nagyon sok. És még ott a valaki által említett 2-3 havi kauicó és a közös költség, amit mind nekem kellene kifizetni. A gyerekem iskolás, az étkezése, osztálypénze mellett a taneszközökre, ruházkodásra is sok pénz kell. Én elvagyok a ruháimmal, turkálóból öltözködöm, bár ritkán szoktam venni mostanában bármit is. Nem ez a lényeg. Első az albérleti díj + rezsi, utána a gyerekem. Ennyiből viszont nem telik. Sajnos csak középfokú végzettségem van, ügykezelő vagyok. Előrelépési lehetőségem nincsen. Próbáltam már számtalanszor, hogy segítsék a felsőfokú tanulmányaimat, de mindig az anyagiakra hivatkoznak. Önerőből meg az sem megy. :(

3 testvérem van. Az öcsém Írországban él, a húgom Budapesten, albérletben a családjával, a nővérem vidéken, hitellel terhelt házban, még rosszabb kapcsolatban, mint én. Most éppen munkanélküli. Egyikőjüktől sem várhatok segítséget. Anyám is vidéken lakik, ahol én is laktam, mehetnék hozzá, de a gyerekem nem akar, mert a párom telebeszélte a fejét, hogy anyám háza egy putri. Tény, hogy sajnos igénytelen, nem szeret takarítani, nagyon leromlott a ház állaga. :( Mellette neki is komoly tartozásai vannak, mert amikor vállalkozó volt, nem fizette maga után a járulékokat. A nyugdíja töredékéből él.

Másodállásban még nem gondolkodtam, mert amikor a munkából hazaérek, vár a házimunka. Egyelőre nem látom, mikor tudnék időt szakítani, meg milyen másodállásra.

2018. júl. 3. 13:06
 68/104 anonim ***** válasza:

1-es vagyok a 29n

És pl nézegettek olyan kivehető lakást, lakrészt ketten a fiaddal olyan faluban/kisvárosban, ahonnan sokkal könnyebben be tudtok jutni. Nem vagyok fehérvári, úgyhogy csak példákkal dobálózok, hogy pl Csóron xyz kiad egy házat, vagy hasonló. Hátha ott a bérlés rezsivel együtt megoldható egy 100-ból.

2018. júl. 3. 13:10
 69/104 anonim ***** válasza:
68%

67: Ez nem kifogás, hanem tény. Az h más meg tudta oldani, nem jelenti azt, h kérdezőnek is van ugyanolyan lehetősége.

Leírta, h keresi a megoldást.

Kössél még bele valamibe, hogy teljes legyen mindenki napja.

2018. júl. 3. 13:11
 70/104 A kérdező kommentje:
67-es: kérlek, írd meg, hogyan oldják meg az ismerőseid ennél kevesebb pénzből az életüket? Tényleg kíváncsi vagyok. Hátha én keresem rossz helyen az albérleteket, vagy mit tudom én. Írtam, és tény, hogy 70.000 a legolcsóbb! Vidéken még nem nézegettem, ez igaz. Ámde Fehérváron ennyi + rezsi + 2-3 havi kaució. Plusz a többi kiadásunk (iskolai kiadások, étel, buszbérlet, stb.). Ha te vagy más ezt kihozza 170.000-ből, akkor oszd meg velem a titkot, hogyan, mert velem van baj.
2018. júl. 3. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!