Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon megromlott a párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tímea7612 kérdése:

Nagyon megromlott a párkapcsolatom egy közeljövőben bekövetkező költözés miatt. Egyszerűen nem tudom, mitévő legyek. Járt már valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
15 éve élek a párommal. Az elmúlt 12 évben albérletben éltünk. Szeptember 1-ig el kell költöznünk. Ő kitalálta, hogy a zártkerti ingatlanában fogunk lakni. Meg sem kérdezett erről. Ez egy kistelepülésen van, külterületen. Poros, kátyús földút vezet a házhoz. A buszmegálló 2,3 km-re van! Én hivatalban dolgozom, szép ruháim, cipőim vannak. Nem akarok oda kiköltözni! Inkább fizetnék többet albérletre. Ő meg nem akar. Ez teljesen eltávolított minket egymástól. Egyedül nem tudok megélni, s még a gyerekünket is eltartani. Nem tudom, mit tegyek. Tud valaki valami jó tanácsot adni?
2018. júl. 3. 09:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/104 anonim ***** válasza:
13%
"Kérdező, a napi 5 km nem "könnyű kis séta"." - Már akinek... :-D
2018. júl. 3. 10:11
 22/104 anonim ***** válasza:
79%
Az a ház még házasságban sem lenne közös, mert korábban szerezte, illetve örökségnek számít a szülei részéről, ezek pedig mindenképpen a különvagyon részét képezik. Bocs a kitérőért.
2018. júl. 3. 10:14
 23/104 anonim ***** válasza:
20%

"Napi 5km sok. Abnormalis." - A dupláját is lesétálom simán... :-D

Nem ez a lényege a kérdésnek.

2018. júl. 3. 10:15
 24/104 anonim ***** válasza:
9%
"Az átlagember nem napi 5 km-es sétára (nem is séta, mert reggeli rohanás a melóba) lett kitalálva." - Valóban, az átlagember sokkal többre lenne képes, ha nem lenne lusta.
2018. júl. 3. 10:16
 25/104 anonim ***** válasza:
93%

Maradjunk a kérdésnél, kérdező, a párod egyke, mindig ilyen volt, ezt nem láttad korábban? De most már mindegy.

Ha ő hajlíthatatlan, akkor vagy te és a gyerek alkudtok meg, és mentek utána, és szenvedsz tovább ebben a kapcsolatban, vagy most külön váltok, a család szétszakítása árán, és ti a gyerekkel maradtok a városban valahogy, ő meg mehet a saját ingatlanába, ha neki az jó.

2018. júl. 3. 10:18
 26/104 anonim ***** válasza:
100%
"Draga, nem pesten kell vezetned, hanen a kihalt folduton a haz es buszmegalli kozott" - Drága, a kérdező nem vezethet, írta valamelyik hozzászólásában.
2018. júl. 3. 10:19
 27/104 anonim ***** válasza:
83%

""Az átlagember nem napi 5 km-es sétára (nem is séta, mert reggeli rohanás a melóba) lett kitalálva." - Valóban, az átlagember sokkal többre lenne képes, ha nem lenne lusta."

Igen, nagyokos, csak ha strapálni akarná magát fizikailag, akkor mondjuk nem hivatalban dolgozna szellemi munkát.

Azért nehogy már a 21. században ilyen sáros úton való több kilométeres trappolás legyen az elvárás, amikor lehetne könnyebben is.

Sokan elveszítik itt az arányérzéküket a nagy trollkodásban.

2018. júl. 3. 10:19
 28/104 anonim ***** válasza:
100%

Végigolvastam.

Az ilyen idióta f!szkalap pasi mit gondol, te ettől marha jól fogod érezni magad?

Nagyon pocsékul fogod magad érezni, ha belemész. És nem csak a gyaloglás miatt.

2018. júl. 3. 10:23
 29/104 A kérdező kommentje:

Na most egy kicsit megijedtem. Miattam ne vesszetek össze! Nem azért emeltem ki a szép ruhát, cipőt, mert ez a lényeg, hanem mert a munkahelyemen ez az elvárás! A dresscode, ha szabad így fogalmaznom. Ez hivatal, ügyfelek jönnek, stb., a vezetők is öltönyben, nyakkendőben vannak. Az tényleg nem megoldható, hogy naponta váltás ruhát cipeljek, mert ha még el is tudnám vinni, nem nagyon tudok hol lemosakodni, átöltözni. A gyerekem pedig végképp nem. És ez gond. Alapból nem vagyok lusta ember. Ha a városban nem jött a busz, mert kimaradt, hazamentem gyalog. 45 perc. Ámde városban, beton járdákon, utakon!

Nem bánom, hogy kérdezek tőletek, mert bár némelyikőtök válasza rosszul esik, de így, a ti segítségetekkel rálátok arra, amire eddig nem tudtam, akartam. Igazat adok abban,hogy a párom kompromisszumokra képtelen. Ha összevesztünk, mindig én mentem oda bocsánatot kérni, meg békülni, noha sokszor nem is én voltam a hibás. A jelmondata: ebben a családban én vagyok a főnök! És amit én mondok, az sajnos sokszor nem számít. Ámde tényleg azért sem léptem eddig, mert még mindig szeretem, a gyerekünk is, nem akartam szétszakítani a családot. No és anyagilag sem mindegy, mert sajnos ahhoz kevés a jövedelmem, hogy egyedül eltartsam kettőnket. Elárulom, Székesfehérváron élünk, dolgozunk. Nagyon elszálltak mind a lakás, mind az albérlet árak. Egyedül végképp nem tudom megfizetni. Egyelőre nem tudom, mi lesz a megoldás.

2018. júl. 3. 10:28
 30/104 anonim ***** válasza:
89%
"Ámde tényleg azért sem léptem eddig, mert még mindig szeretem" - És nem is fogsz lépni, a gyerek meg ezt a szar mintát fogja megtanulni, gratulálok... Szándékosan emeltem ki a sok gyaloglást, még ha rá is ültek erre néhányan. Majd megszokod, majd átöltözöl a WC-n, majd törölgeted magad nedves popsitörlővel, hogy az ügyfelek ne érezzék. Csak mert szereted ezt a hólyagot.
2018. júl. 3. 10:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!