Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon megromlott a párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tímea7612 kérdése:

Nagyon megromlott a párkapcsolatom egy közeljövőben bekövetkező költözés miatt. Egyszerűen nem tudom, mitévő legyek. Járt már valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
15 éve élek a párommal. Az elmúlt 12 évben albérletben éltünk. Szeptember 1-ig el kell költöznünk. Ő kitalálta, hogy a zártkerti ingatlanában fogunk lakni. Meg sem kérdezett erről. Ez egy kistelepülésen van, külterületen. Poros, kátyús földút vezet a házhoz. A buszmegálló 2,3 km-re van! Én hivatalban dolgozom, szép ruháim, cipőim vannak. Nem akarok oda kiköltözni! Inkább fizetnék többet albérletre. Ő meg nem akar. Ez teljesen eltávolított minket egymástól. Egyedül nem tudok megélni, s még a gyerekünket is eltartani. Nem tudom, mit tegyek. Tud valaki valami jó tanácsot adni?
2018. júl. 3. 09:08
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/104 anonim ***** válasza:
71%

Te is csak a kifogáokat keresed... elhiszem hogy nehz és szar a helyzet, de 170 ezer az igencsak sok pénz.

Én 90-ből megéltem anno... nehezen, de inkább akkor nem ettem egy hétig, de legalább nem kellett a lelki terrorban élnem tovább.

Leléptem otthonról, sokszor fáztam, voltam éhes, de most már Svájcban élek a párommal, mert fázás mellett tanultam, hogy jobb életem legyen.

2018. júl. 3. 19:06
 102/104 anonim ***** válasza:
Azért önkormanyzati lakást nem olyan egyszerű kapni. Nagyon kevés van, ritkán írnak ki pályázatot. Legalabbis nálunk. Én is beadtam egyszer az igényemet, egyedülalló voltam, két gyerekkel, gyeden. Havi 40 ezer maradt hármunkra, és azzal utasítottak el, hogy egész jól keresek.
2018. júl. 3. 21:00
 103/104 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Voltam hasonló helyzetben, vagyis olyan szempontból, hogy laktam külterületi zártkerti ingatlanban, ahol még a madár sem jár. Éppen építkeztünk, itt tudtunk ingyen lakni, óriási segítség volt anyagilag, a házasságunk majdnem tönkrement, szerencsére időben elköltöztünk. Ha ilyen szinten nem egyezik meg a véleményetek a pároddal, és a párod emberszámba sem vesz sem téged, sem a fiát, akkor nincs miről beszélni. Sokszor három hónapja lett volna arra, hogy a hozzáállásán változtasson, de nem tette, ne ámítsd magad, hogy majd ezután fog. A kapcsolatotoknak nincs jövője, ezt te is tudod, csak éppen nem vagy rá most felkészülve sem lelkileg, sem anyagilag. Nehéz lesz egyedüli szülőként eltartani a gyermekedet, de biztos vagyok benne, hogy megkönnyebbülsz, ha megléped.

2018. júl. 4. 13:50
 104/104 anonim ***** válasza:
68%
Mire jutottál?
2018. júl. 6. 12:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!