Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megromlott a párkapcsolatom egy közeljövőben bekövetkező költözés miatt. Egyszerűen nem tudom, mitévő legyek. Járt már valaki hasonló helyzetben?
Te is csak a kifogáokat keresed... elhiszem hogy nehz és szar a helyzet, de 170 ezer az igencsak sok pénz.
Én 90-ből megéltem anno... nehezen, de inkább akkor nem ettem egy hétig, de legalább nem kellett a lelki terrorban élnem tovább.
Leléptem otthonról, sokszor fáztam, voltam éhes, de most már Svájcban élek a párommal, mert fázás mellett tanultam, hogy jobb életem legyen.
Kedves Kérdező!
Voltam hasonló helyzetben, vagyis olyan szempontból, hogy laktam külterületi zártkerti ingatlanban, ahol még a madár sem jár. Éppen építkeztünk, itt tudtunk ingyen lakni, óriási segítség volt anyagilag, a házasságunk majdnem tönkrement, szerencsére időben elköltöztünk. Ha ilyen szinten nem egyezik meg a véleményetek a pároddal, és a párod emberszámba sem vesz sem téged, sem a fiát, akkor nincs miről beszélni. Sokszor három hónapja lett volna arra, hogy a hozzáállásán változtasson, de nem tette, ne ámítsd magad, hogy majd ezután fog. A kapcsolatotoknak nincs jövője, ezt te is tudod, csak éppen nem vagy rá most felkészülve sem lelkileg, sem anyagilag. Nehéz lesz egyedüli szülőként eltartani a gyermekedet, de biztos vagyok benne, hogy megkönnyebbülsz, ha megléped.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!