Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy igazi szerelem miatt Ti feladnátok az itteni életeteket? Van valakinek hasonló tapasztalata?
Ha ezer félelmed van, akkor nem az IGAZIT találtad meg, hiszen ha tényleg a nagy Ő-vel lennél együtt, semmi kétséged nem lenne.
Én biztos nem utaznék, ha csak egy fikarcnyi kellemetlen érzés is lenne bennem.
Azon gondolkodtál már, ha neki és külföldre szülsz, és neadjisten szétmentek, akkor hogyan lesz tovább? Maradsz ott a gyere miatt? Vagy hazajössz egyedül? Ilyen esetekkel tele van a világsajtó, és nem éppen pozitív kicsengésű sztorik ezek.
minden attól függ mennyire bízol a párodban.
tény, hogy odakinn sokkal jobb körülmények várnak rád is meg a gyerekre is.
az én példám sokkal sokkal másabb. Egy nő miatt költöztem másik városba (alig 60 kmre csak), közös albi stb. A csaj közölte fél év utan h bocs de nem. elcuccolt. kb azóta is egyedül vagyok, pedig ennek mar 7 hónapja. nem járok haza sokat pedig közel van. piszkosul egyedül érzem magam a mai napig.
oké tte nő vagy..sokkal könnyebb szocializálódni és kapcsolatokat teremteni, ha véletlen elhagy a csávó. Plusz a lehetőség mindig ott lesz h hazamenj.
én ezt nem teszem meg mert egyszerűen saját magammal szemben nem fér bele.
És ezt milyen hamar szeretné megvalósitani? Mert ez egy igen komoly, sok mbert érintő dolog és nem kéne az ajtóstul nekirontani a szüleidnek ezzel.
Én költöztem már ki fárfi után Németországba, magyarok mindenhol vannak, ha úgy érzed, talpraesett és barátkozós egyén vagy, szerintem annyira magányos nem leszel. Viszont adj időt magadnak, hogy tényleg akarod-e Kanadát. Próbáld meg elképzelni ott magad stb. és csak azután dönts!
simán, léegyrn már eszed!
Kanada a világ egyik legjobb helye mindenféle szempontból.
biztonságos, jó jövőtök lehetne ott.
ha vki. tényleg szerelmes a párjába, az nem mond olyanokat, hogy egyedül érezné magát, mert a párja jelentené számára a világot.
lehet barátokat szerezni, a szülők meg meglátogathatnak, ti is őket, ott a skype, facebook is.
a mai világban ez már hadd ne legyen akadály.
amúgy felnőtt ember vagy, a saját életedet kellene élned, nem a szüleid elvárása szerint.
sztem te még nem váltál le róluk, plusz nem vagy annyira, de annyira szerelmes sem, így jobb, ha nem mész ki, mert szenvednél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!