Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkontinenciában szenvedő férfiként mennyi esélyem van párt találni? Hasonló szituációban valaki?
Megkérdeztem barátnőmet és azt mondta tuti nem. Aztán kérdeztem, hogy és ha én lennék? Azt mondta "háááát akkor lehet". Aztán rákérdeztem a kedvenc színészére akiért oda van, na akkor már nem zavarná :D
Tehát ha jól nézel ki mondjuk olyan 10/10 max 10/9 akkor szerintem nem gond. De gyanítom nem így van.
Szerintem ez kb az esélytelen kategória, 100/95 nőnél kizáró ok. De most nem bántásból csak tényleg így van szerintem. Viszont cserébe HA egyszer találsz valakit aki így is elfogad, akkor megfogtad az isten lábát. Az tuti egy értékes nő lesz.
Nem lehet rajta változtatni pl műtéttel?
Ha képes vagy szexelni, lehet hogy lenne olyan nő, aki elfogad. Annyi fogyatékosnak és nyomoréknak van normális párja.
Van egy ismerősöm, aki ebben szenved, kb. 0 az esély, hogy társra leljen, hiába is próbálkozik. A különböző sérülésekkel foglalkozó egyesületek, alapítványok honlapján és szervezetén belül van lehetőség párt keresni ilyen szitukban.
Jelzem: a ma embere nagyon válogatósak.
Engem az sem érdekel ha nem is most, de amint rendeződik az otthoni környezetem és életem, lenne akár inkább ínkontinens párom mint senkim se legyen soha.
Nem piszkálnám akkor sem ha kicsit nehezebben tudna járni reggelente, a teli pelenka végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!