Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha görcsösen keresek párt, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha görcsösen keresek párt, az igaz hogy nem sikerül?

Figyelt kérdés
2016. szept. 28. 23:22
1 2
 1/11 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
85%
Remekül látod!
2016. szept. 28. 23:27
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Nekem volt, hogy "görcsösen" kerestem, és találtam. Mostanában viszont leszarom, de nem találok. Nem ettől függ; pusztán szerencse, hogy összefutsz-e egy normális emberrel.
2016. szept. 28. 23:31
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Attól függ milyen görcs. Vese vagy gyomorgörcs?
2016. szept. 28. 23:33
 4/11 anonim ***** válasza:
21%
Hirtelen úgy olvastam, ha hörcsögösen kersek párt...sok ez a mai nap, sorry. :D Amúgy ne görcsölj, nem vagy te menstruáló méh.
2016. szept. 28. 23:41
 5/11 anonim ***** válasza:
44%
Igen, a partnered valószínűleg meg is fogja ezt érezni. Ne keress, majd jön ha jönnie kell.
2016. szept. 29. 00:45
 6/11 anonim ***** válasza:
35%
az a baj,hogy ilyenkor könnyen lehet,hogy olyannal állsz le,aki nem a te kategóriád, nem is tetszik stb.. csak megragadod a lehetőséget,hogy valaki érdeklődik irántad. ennek nincs jó vége.
2016. szept. 29. 08:37
 7/11 anonim ***** válasza:
49%
Ha meg nem keresel, akkor meg nem lesz lehetőséged se, hogy valakit találj. Úgyhogy keresgélj csak, különben nem fog magától megjelenni a megfelelő célszemély.
2016. szept. 29. 09:13
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Utolsóval értek egyet, keress, de görcsölj rá a témára. Ha találkozol egy szimpatikus emberrel, próbálkozz, de ne légy tolakodó. Figyelj a reakciójára, ismerkedés után kiderül, mennyire vagytok egy hullámhosszon.

Jobb ha mással is foglalkozol: hobbi, sport, kikapcsolódás, barátok, szóval ne csak egy kapcsolat felkutatása lebegjen a szemed előtt. így természetesebben tudsz viselkedni, nyugodtabb vagy, könnyebb így beszélgetni egy potenciális társjelölttel is.

Szóval, hajrá, de semmi feszkó. Sikerülni fog!

2016. szept. 29. 09:40
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
jav: de ne görcsölj rá a témára
2016. szept. 29. 09:41
 10/11 anonim ***** válasza:
31%

Egyetértek a 6-os hozzászólóval,ilyenkor van az ,hogy olyan mellett kötsz ki aki mellett nem kéne,közben a másik fél idejét ,érzelmét pazarlod .

Görcsösségről meg annyit , hogy ha nagyon látszik rajtad az akarás az nem tesz éppen szimpatikusá a másik nem szemében,ugyanis van a görcsöségnek egy olyan üzenete,hogy tökmindegy ,hogy ki csak legyen már valakim ,mi nők meg nem akarunk "tökmindegyek "lenni.

2016. szept. 29. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!