Miért kell görcsösen keresni párt gyerekvállaláshoz?
Annyira szánalmasnak tartom, hogy egyes huszonéves lányok csak egy apát keresnek egy férfiben. Görcsösen a gyerekvállaláson jár az eszük és kb. "spermadonort" keresnek, nem pedig egy társat.
Miért jó az, ha összeházasodnak, családot alapítanak egy olyan emberrel, akit nem ismernek eléggé, esetleg megállapodnak valaki mellett, akit nem is szeretnek igazán?
Ez számomra annyira felfoghatatlan.
Ráadásul fiatal lányokról van szó, nem középkorú nőkről, akiket tényleg szorít az idő (egészségügyi okok miatt).
És nem általánosítok, mert rengeteg ellenpélda van, de mostanában itt is több ilyen kérdést tettek fel.
Szerintem Téged valami személyes sérelem ért ezzel kapcsolatban.
Mint köztudott a fiatal lányok partnert keresnek, lehetösleg idösebbet, mert várhatóan rendelkezik némi egzisztenciával. A Nö szül gyereket, hozzámegy és be van biztosítva.
Semmilyen sérelem nem ért ilyen téren. Attól még lehet valamiről negatív véleményem, hogy én nem vagyok benne vagy nem szúrtak ki velem. Egy fiatal lány keressen párt magának és azzal kösse össze az életét, akibe nagyon szerelmes. Utána jöhet a gyerek vagy gyerekek. Szerintem.
De itt sokszor fordított sorrend van. Görcsösen keressünk párt, hogy szülhessek gyereket, mert fiatal anyuka akarok lenni, mintha valami lóverseny lenne. Ez nem normális.
Azzal nincs baj, ha valaki fiatalon akar anyuka lenni és meg is valósítja, de! úgy hogy adott minden körülmény hozzá: egy szerető férj, anyagi háttér, stb.
DE az már baj, ha valaki csak azért keres magának férfit, hogy gyereket szüljön neki, meg azért, mert a barátnőknek már van gyereke és csak neki nincs.
Ezek a lányok végképp kétségbe vannak esve. Ha bevallják, ha nem, így próbálnak tartós kapcsolathoz jutni. Valóban szánalmas.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!