Mennyi esélye lehet egy 34 éves, elvált kétgyermekes férfinek arra, hogy párt találjon magának?
Van!
Apu öccsének négy gyermeke van, 38 éves volt, amikor elvált a feleségétől, és mivel a nő egy utolsó cafka volt, alkoholista, prosti, ezért az apának ítélték a gyereket.
Három kislány és egy kisfiú. Ez egyik lány epilepsziás, a másik ki tudja miért nem beszél, a harmadik valami pszichés gonddal küzd, mert nagyon félős, a kisfiú pedig hiperaktív.
Egy omladozó vályogházban éltek, de az apának legalább volt munkája. A mama segített a gyerekfelügyeletben.
Nos ez a férfi összejött egy nővel (munkahelyen jöttek össze egy céges bulin), akinek két rendes, jó tanuló gyermeke van.
A hölgynél költöztek össze, a négy kicsi sokat fejlődött, szocializálódtak. Nem gazdagon, de tisztességesen élnek. Szép nagy család lett belőlük!
Van remény!
Ezért tart itt lassan a világ, mindenki orrba-szájba csinálja a gyerekeket, nincs stabil kapcsolata, de már az ismerkedést követően pár hónappal ott a kölök...
Tegnap érte el a föld a 7 milliárd-odik lakost, gondolkodjunk már egy kicsit...
Utána meg valóban nagyon nehéz kapcsolatot találni, én is próbálkoztam gyerekes nővel, de nagyon nem működött a gyerek miatt. Érthető okokból. Senki sem akarja felvállalni más agyonkényeztetett bimbilimibijét.
szerintem sok, még baromi fiatal! :-)
férfiak kisgyerekkel az sok esetben vonzza a nőket :)
28N
Szerintem ugyanannyi esélye van, mint annak, akinek nincs gyereke férfiként 30 fölött, és mindenképpen gyerektelen 30-as nőt szeretne magának találni.
Egy normális nőnél az, hogy kopaszodik vagy éppen van egy kis pocakja, az nem a legfontosabb a pártalálásnál.Egy jó kapcsolat egyik legfontosabb alapja a kommunikáció, és ezen felül kell fizikai vonzalom is, ha ránéz az illetőre, de az kialakulhat bármikor.
Azt mondom, hogy ne görcsöljön rá a dologra és akkor olyankor fog az életébe belépni a nagy Ő, amikor nem számít rá. /Én is így voltam vele annó elvált egygyermekes nőként./ 29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!