Unokatesóm szerint idősebb párt kellett volna választanom, és szakítsak ameddig lehet. Normális?
4 éve vagyunk együtt a párommal, pontosabban több mint 4. Már gimi 3.ban összejöttünk, azóta töretlen a kapcsolatunk, egymásra találtunk. Amellett, hogy a legjobb barátok vagyunk, azonosak a vágyaink, céljaink, életszemléletünk...ezek szerintem fontos dolgok.
Az unokatesóm szerint idősebb párt "illett" volna választanom, mert így nem leszek boldog. (Az igaz, hogy tizenéves korombeli álmaim között szerepelt a huszasévek elei babavállalás, de azóta fölülíródtak a dolgok). Az unokatesóm szerint "hülye" vagyok mert várok arra, hogy elvégezze az orvosit a párom (mert ugye csak az alapképzés 6 év plusz 4), szerinte sosem lesz igazi családom.
Persze erről a párommal is beszéltünk sokszor, igaz, hogy nem bánnám ha idősebb lenne, de csak akkor ha az Ő, mert én őt szeretem. Ha elvégezte az egyetemet, majd jöhet az esküvő, jöhet a baba...még akkor is fiatalok leszünk (24 körül). Nem értem miért kötözködik állandóan. Ráadásul minden egyes családi megmozduláson a főasztalnál ez a téma, általa...
Kérdésedre röviden a válasz hogy nem :)
Minek hagynád ott amikor alig lehet normális társat találni???
Romák vagytok? Ezzel a mentalitással? Nincs jobb dolga a családnak. Hát csinálj egy nagy balhét. Mondd meg, hogy eleged van abból, hogy rajtad köszörölük a nyelvüket. Normálisak vagytok a pároddal. Miért kéne ripsz-ropsz fiatalon esküvő, gyerek? Ráértek még. Azt azért tudd, hogy az orvosi nagyon nehéz. Vizsgaidőszakban k...va sokat kell tanulni. Hát, sok kitartást kívánok nektek!
Unokatesód meg foglalkozzon a saját lelki- és nemiéletével! Már ha van neki! Nincs tuti recept a boldogságra!
"Romák vagytok? Ezzel a mentalitással? "-ezt nem értem. Egyébként nem nem vagyunk.
Tudom, hogy milyen az orvosi, az első két éven túl "vagyunk" majdnem szín 5-össel :):P
Köszönöm a hozzászólásokat, már mondtam a csajnak, hogy állítsa le magát és törődjön a saját életével, de eddig még nem sikerült neki...
Az a baja, vagyis olyasmit mondott, hogy ha már idén végezne a párom akkor ugye mehetnék egyből férjhez...mert így is már 4 éve együtt vagyunk, s ha még telik az idő...vagy valami hasonló.
én 21 párom 22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!