Unokatesóm szerint idősebb párt kellett volna választanom, és szakítsak ameddig lehet. Normális?
4 éve vagyunk együtt a párommal, pontosabban több mint 4. Már gimi 3.ban összejöttünk, azóta töretlen a kapcsolatunk, egymásra találtunk. Amellett, hogy a legjobb barátok vagyunk, azonosak a vágyaink, céljaink, életszemléletünk...ezek szerintem fontos dolgok.
Az unokatesóm szerint idősebb párt "illett" volna választanom, mert így nem leszek boldog. (Az igaz, hogy tizenéves korombeli álmaim között szerepelt a huszasévek elei babavállalás, de azóta fölülíródtak a dolgok). Az unokatesóm szerint "hülye" vagyok mert várok arra, hogy elvégezze az orvosit a párom (mert ugye csak az alapképzés 6 év plusz 4), szerinte sosem lesz igazi családom.
Persze erről a párommal is beszéltünk sokszor, igaz, hogy nem bánnám ha idősebb lenne, de csak akkor ha az Ő, mert én őt szeretem. Ha elvégezte az egyetemet, majd jöhet az esküvő, jöhet a baba...még akkor is fiatalok leszünk (24 körül). Nem értem miért kötözködik állandóan. Ráadásul minden egyes családi megmozduláson a főasztalnál ez a téma, általa...
kérdezd meg az unokatesód a családi megmozduláson, jó hangosan:
Mi van unokatesó, nincs elég szex otthon, hogy engem b@szogatsz?
A barátod orvosnak tanul és te valamikor majd egy orvos felesége leszel.Valószínű ez böki a csőrét,irigy a drága.. :)
Tényleg az lenne a legjobb,ha kerek-perec megmondanád neki,hogy hagyjon békén,ne a te magánéleteddel foglalkozzon,hanem a sajátjával.Ha nem tudja felfogni,akkor meg ne hallgasd meg,aztán majd csak észbe kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!