Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz manapság párt találni?
Persze, nem könnyű normális hozzád való párt találni, de szerintem régen sokkal nehezebb volt. Kevesebb volt a szórakozási lehetőség, és az ismerkedés is korlátozottabb volt.
Az internettel csomó lehetőség nyílt meg. Nagyon sok párt ismerek akik így jöttek össze, komoly kapcsolatok, házasságok, gyerekek születtek így. Mi is így jöttünk össze.
Pár ok, amik szerintem játszanak:
- egyre több elvárás mindkét nem részéről (szépség, egzisztencia terén)
- ma már gyakorlatilag elfogadott a "csak szex" alapú kapcsolat, és ezt sokan kihasználják kapcsolat helyett
- az emberek személyesen már nem túl nyitottak az ismerkedésre, mindenki neten próbálkozik, ami nekem például abszolút nem jön be, de másoknak sem feltétlen
- nem ciki 20-on évesen egyedülállónak lenni, 50 éve ekkor a lányok már lassan vénlánynak számítottak, ezért sürgetett az idő
- egyre nagyobb az igény a függetlenségre --> szexkapcsolatok
- más életformák is elfogadottak társadalmi szempontból, nem csak a párkapcsolat házassággal.
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
22l
Inkàbb belső alapjàn, hogyne...Egy névtelen fórumon miért nem tudsz őszinte lenni?Miért kell àlszentnek lenni? A külső és a belső is fontos. Mindenkinek szàmít a külső, és mindenki vàlogat aki minőségi kapcsolatot akar.
Aki csak nincs ló jó a szamàr is, mindegy csak legyen valakije...az meg nem pàrkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!