Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nehezebben találnak párt manapság az
emberek?
pedig elég sok magányos csinos lány van itt is
szimplán a félelem, hogy áá egy ilyen, mint én labdába sem rúghat
2013. júl. 20. 19:38
a tizenévesek nem, ők fűvel-fával, a többség.
2013. júl. 20. 19:39
Engem még a középkategóriás lányok is elutasítanak, méghozzá elég csúnyán, egy igazán szépnél inkább meg sem próbálom.
2013. júl. 20. 19:39
persze, azért is volt az állami párválasztó :)
2013. júl. 20. 19:43
igen .. szerintem azért mert nem járnak annyian kirándulni vagy olyan helyekre ahol új embereket ismerhetnek meg..
az emberek nagy része azt hiszi neten könnyebb ismerkedni és ott próbálkozik, de annak nagy a hátránya, élőben jobb az ismerkedés
én már csak tudnék mesélni erről.
2013. júl. 20. 19:44
"szimplán a félelem, hogy áá egy ilyen, mint én labdába sem rúghat"
Ami később tapasztalattá alakul.
2013. júl. 20. 19:46
ez a kérdés is csak egy újabb felületet nyújt azoknak, akik sajnáltatják magukat, mert rondák meg szerencsétlenek. így is a téma 70%a róluk szól.
2013. júl. 20. 19:50
Vannak problémák igen. Az igények lettek nagyobbak.
2013. júl. 20. 19:52
Nem is tudom, hol lehetne ismerkedni, ahol tényleg normális emberekbe botolhatna az ember. Olyanra gondolok, akivel lehet mindenféléről beszélgetni és normális felfogású, nem drogos, alkoholista vagy egyéb deviáns viselkedésű.
Igen, nehezebben lehet párt találni, szerintem.
23 N
2013. júl. 22. 12:41
Régen nem kerestem párt nem tudom megítélni, hogy nehezebb lett-e. Alapvetően nem láttam még olyan nőt aki párt, partnert keres és nem egy ingyenes pénzforrást. Az emberek elsétálnak egymás melett mindenhol. Remek ez az egyedül vagyok együtt egyedül mindenkivel mindenhol színdróma amikor mindenki a kütyüit nyomkodja és ha nem válaszol neki f bookon akkor minden baja van de személyesen meg se bírnak szólalni vagy egymásra nézni... Én már nem is próbálkozok ismerkedni, nem akarok megfelelni a jelenkor szteretípiáinak, hogy én legyek a cégvezér a fehér BMWbe akit a pénzéért szeretnek mindenhol és a nagy üres életébe öngyilkolja magát 40évesen... 23/F
2013. júl. 22. 12:48
Kapcsolódó kérdések: