Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy bátortalan, de átlagos kinézetű férfi vagy nő talál nehezebben párt?
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 07:58
1/11 anonim válasza:
bármilyen kinézet mellet is a férfinak nehezebb hisz neki kell kezdeményezni a nőnél
2/11 anonim válasza:
A kinézet inkább a nők helyzetét nehezíti meg. Olvastam egy mondást: A nők a külsejükkel, a pasik a szövegükkel hódítanak. Teljesen igaz. Persze egy átlagos külsőt mindkét nemnél simán lehet átlag felettivé csiszolni a nagyobb önbizalom érdekében.
3/11 anonim válasza:
Lemaradt, hogy a bátortalanásg a pasinál nagyobb gond, mert ahogy az első is írta, neki kell kezdeményeznie.
4/11 anonim válasza:
A bátortalan mindenféleképp nehezen akár milyen jól néz ki.
5/11 anonim válasza:
Vannak erre vonatkozóan pszichológiai, statisztikai felmérések, és azt mutatják, hogy nőknél önmagában a bátortalanság gyakorlatilag egyáltalán nem befolyásolja a pártalálás esélyét. Férfiaknál viszont nyilvánvalóan teljesen más a helyzet.
6/11 A kérdező kommentje:
Én is így érzem:(
2012. szept. 26. 11:04
7/11 anonim válasza:
a nők elvárják a kezdeményezést, de ha fordítva történik, akkor is 100x annyi ajánlatot kapnak, mint egy férfi.
8/11 anonim válasza:
Ha férfi és bátortalan vagy az kész csőd....
9/11 anonim válasza:
Szerintem előbb-utóbb mindenki megtalálja a párját, teljesen függetlenül attól, h bátortalan-e, vagy sem. Valahogy kialakulnak a dolgok jó duma nélkül is, amúgy meg sok nőnek bejönnek a bátortalan férfiak (köztük nekem is).
Ha az ember szétnéz az ismerősei között, nem azt látja, h egyedül van az összes csendes és nem túl rámenős fickó nem? ;)
10/11 anonim válasza:
szerencsés ismerőseid lehetnek, mert a legtöbb ember valóban nem így látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!