Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kapcsolatban élők! Miként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MadameViciouse kérdése:

Kapcsolatban élők! Miként telik el egy átlagos napotok a párotokkal?

Figyelt kérdés
Elégedettek vagytok vele?Ha nem, min változtatnátok?Leginkább olyan véleményekre vagyok kíváncsi,akik együtt is élnek,de a többiek is írhatnak :)
2012. szept. 22. 11:45
 1/3 anonim ***** válasza:
reggel huncutkodás, aztán suli, hazaérve kitaláljuk h mi legyen a kaja és megcsináljuk, tanulás, séta, vagy filmezés összebújva, este közös zuhany, utána meg az ágyban folytatjuk a dolgokat és összebújva elalszunk:D
2012. szept. 22. 11:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát.. Sokat dolgozunk mindketten vendéglátásban vagyunk,ezért se hétvégénk,se ünnepnapunk. Reggel kelünk,és megyek délelőttre,ő kel velem,megy konditerembe,onnan dolgozni,és sokszor 9ig dolgozik. Én akkor már otthon várom. Addigra megcsináltam a mosást,teregetést,rend rakást,bekészítettem a következő mosni valót,2-3 naponta teljes takarítást csinálok a lakásban. Mikor haza érek élek egy kis társadalmi életet,felhívom a csajokat,fellépek közösségi oldalakra,tévézek vacsorázom. Párom hazaér,megbeszéljük kinek milyen napja volt,együtt megvacsizunk(meg szoktam várni :D)mindketten fürdünk,aztán bebújunk az ágyba együtt,és nézzük a tévét. Alvás,és másnap kezdődik előről. Ha mindketten szabadok vagyunk,akkor sokáig alszunk,hogy kipihentek legyünk. Ő elmegy kondiba,edzésre,én addig főzök,áthívom a csajokat,meglátogatom nagynénémet. Haza jön,és elmegyünk valahova. Elmegyünk vacsorázni,vagy moziba,vagy együtt bevásárolni. Most épp az évfordulóra készülünk.

20/L

2012. szept. 22. 11:56
 3/3 anonim ***** válasza:
reggel egy kis szeretkezes, utanna reggeli meg kv es munka, delutan hazaerve mosogatas, fozunk, beszelgetes, vagy hazkoruli munka, este filmezes es egy jooo szeretkezes, na meg neha borozas meg romantikazas
2012. szept. 22. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!