Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nehezebben találnak párt manapság az emberek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 19:37
11/18 anonim válasza:
Igen sokkal nehezebb, mert mindenkit egoistává, önimádóvá tett a társadalom ezért el vagyunk szállva és sokunk még azt sem tudja mit jelent egy normális kapcsolat. 37F
12/18 anonim válasza:
Igen nehezebb lett, hiszen láthatod, hogy itt is milyen előítéletek alakultak már ki minkét oldal részéről, és aki esetleg nem olyan, mint a többség (nem csak kihasználni akarja a másikat, hanem keres valakit akit őszintén szerethet) arra is rásütik ezeket, anélkül, hogy egy kicsit is ismernék! :( 19/L
13/18 anonim válasza:
Csak magamról tudok nyilatkozni, nekem nehezebb mint régen. Mert én mindenkihez túl "furcsa" vagyok, és míg tizenévesen nagyobb az esély találni egy másik furcsát, addig huszonévesen már mindenki beszállt a mókuskerékbe és éli a nyomoronc átlagéletét, rám meg úgy néznek mint egy ufóra.
14/18 Pendulum92 válasza:
Igen, talán ebben a média is kicsit ludas. Ugye a szingliéletet népszerűsíti, a családokat rombolja szét.
Túlságosan meg vannak nyomva a külsőségek iránti igények az emberekben.
15/18 anonim válasza:
szerintem meg pont, hogy könnyebben...
mert most itt van az internet is, ha valaki már annyira maga alatt van, hogy a közvetlen környezetében nem talált senkit, simán regisztrálhat egy társkereső oldalra, de itt is ismerkedhet, vagy bármi..
16/18 anonim válasza:
Manapság sokan nem akarnak párt, csak max ilyen éppen most jó kapcsolatot, vagy még azt sem.
És ismerkedni sincs hol, nem mintha akkor nem utasítanának vissza....
17/18 anonim válasza:
A nőkről alkotott sztereotípiák amiatt születnek nagyrészt, mert például mi férfiak olyanokban csalódunk, akikről a Földön legutoljára gondolnánk, hogy képes lenne hátba szúrni bennünket. Emiatt kialakul bennünk a későbbiekben egy megalapozott védelmi mechanizmus, amivel ki akarjuk szűrni legközelebb, hogy még egyszer ugyanaz megtörténhessen, hiszen a múltban, akiben legjobban megbíztunk, az forgatta meg bennünk a kést, és szerintetek hogyan várhatnánk el a jövőben bárki mástól egy ekkora beégés után? Na emiatt alakulnak ki bennünk az előítéletek.
18/18 anonim válasza:
17-es vagyok, lemaradt néhány szó:
Szóval hogy várhatnánk el egy jövendőbelitől, hogy valóban komolyak a szándékai?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!