Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek is nehezebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is nehezebben találnak párt manapság az emberek?

Figyelt kérdés

2013. júl. 20. 19:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
Igen sokkal nehezebb, mert mindenkit egoistává, önimádóvá tett a társadalom ezért el vagyunk szállva és sokunk még azt sem tudja mit jelent egy normális kapcsolat. 37F
2013. júl. 29. 18:22
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen nehezebb lett, hiszen láthatod, hogy itt is milyen előítéletek alakultak már ki minkét oldal részéről, és aki esetleg nem olyan, mint a többség (nem csak kihasználni akarja a másikat, hanem keres valakit akit őszintén szerethet) arra is rásütik ezeket, anélkül, hogy egy kicsit is ismernék! :( 19/L
2013. aug. 8. 11:37
 13/18 anonim ***** válasza:
52%
Csak magamról tudok nyilatkozni, nekem nehezebb mint régen. Mert én mindenkihez túl "furcsa" vagyok, és míg tizenévesen nagyobb az esély találni egy másik furcsát, addig huszonévesen már mindenki beszállt a mókuskerékbe és éli a nyomoronc átlagéletét, rám meg úgy néznek mint egy ufóra.
2013. aug. 8. 11:43
 14/18 Pendulum92 ***** válasza:
84%

Igen, talán ebben a média is kicsit ludas. Ugye a szingliéletet népszerűsíti, a családokat rombolja szét.

Túlságosan meg vannak nyomva a külsőségek iránti igények az emberekben.

2013. aug. 8. 12:03
 15/18 anonim ***** válasza:

szerintem meg pont, hogy könnyebben...

mert most itt van az internet is, ha valaki már annyira maga alatt van, hogy a közvetlen környezetében nem talált senkit, simán regisztrálhat egy társkereső oldalra, de itt is ismerkedhet, vagy bármi..

2013. szept. 25. 17:56
 16/18 anonim ***** válasza:

Manapság sokan nem akarnak párt, csak max ilyen éppen most jó kapcsolatot, vagy még azt sem.

És ismerkedni sincs hol, nem mintha akkor nem utasítanának vissza....

2013. okt. 5. 18:35
 17/18 anonim ***** válasza:
A nőkről alkotott sztereotípiák amiatt születnek nagyrészt, mert például mi férfiak olyanokban csalódunk, akikről a Földön legutoljára gondolnánk, hogy képes lenne hátba szúrni bennünket. Emiatt kialakul bennünk a későbbiekben egy megalapozott védelmi mechanizmus, amivel ki akarjuk szűrni legközelebb, hogy még egyszer ugyanaz megtörténhessen, hiszen a múltban, akiben legjobban megbíztunk, az forgatta meg bennünk a kést, és szerintetek hogyan várhatnánk el a jövőben bárki mástól egy ekkora beégés után? Na emiatt alakulnak ki bennünk az előítéletek.
2014. jan. 25. 19:23
 18/18 anonim ***** válasza:

17-es vagyok, lemaradt néhány szó:

Szóval hogy várhatnánk el egy jövendőbelitől, hogy valóban komolyak a szándékai?

2014. jan. 25. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!