Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Félek hogy nem találok párt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek hogy nem találok párt?

Figyelt kérdés
Sajnos eléggé zárkózott és félős lány vagyok. Kb 4 éve volt utoljára pasim , mert retteget új kapcsolatba kezdeni , mert mi van ha az nem lesz jó kapcsolat? Nagyon jó példák vannak elöttem , mert a szüleim lassan 30 éve házasok, a nővéremnek 6 éves kapcsolata van...nekem meg volt egy pasim kb 1 évig. Szerintetek rossz emberismerő vagyok és mindig rosszakba futok bele , vagy velem lehet a baj? 20/L
2016. dec. 1. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mitől félsz? Nem kell túlgondolni. Mindent mindenki túlbonyolít. Elhívnak randizni és tetszik, akkor menj el. Ha nem lesz szimpatikus a randin akkor ennyi volt. Ha igen akkor lesz második és harmadik randi. Ameddig jól érzitek magatokat egymás társaságában addig találkozgattok. Ha gond van akkor megbeszélitek, ha nem megy akkor ennyi volt. de ameddig tartott jó volt. Másnap lehet újra randizni.

Ennyire egyszerű az egész.

24N

2016. dec. 1. 20:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, h baj lenne veled. En fiu vagyok megis megjarom mindig a lanyokkal. De megsem hinnem, hogy rossz ember ismero vagyok. Csupan az akibe bele botlottam nem nekem lett szanva. Ennyi az egesz. Fiatal vagy. Kapsz pasit az biztos. Itt is ismerkedhetsz.
2016. dec. 1. 20:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még nagyon, előtted az egész élet. Ilyentől nem kell tartanod hogy nem találsz párt. :D
2016. dec. 1. 23:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell elkapkodni, még nagyon fiatal vagy, beszélgess emberekkel, bővítsd a baráti köröd és előbb-utóbb találsz valakit, akire azt mondod vele el tudnám képzelni az életem :) 24F
2016. dec. 3. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!