Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek pl. a nagy Gatsby-ben szereplő Jay-hez hasonló férfiak (nagyvilágúak, akik úgy váltogathatják a partnereiket ahogy akarják, mert mindenük megvan hozzá) tudnak úgy szeretni egy nőt, mint Jay Daisyt?
Tudom, hülye példa. De így talán érthetőbb a kérdés :)
Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy az a férfi, akinek mindene megvan, sikeres, jóképű, vagyonos stb... az egyszer képes lehet-e a szerelemre, és ha igen, milyen nő az aki eltudja csavarni egy ilyen férfi fejét?
(nekem van barátom, úgyhogy nem kell nekem ilyen pasas. Csak bele gondoltam ebbe a helyzetbe, és én pl. nem gondolnám hogy valaha is tudna szeretni egy nőt egy ilyen férfi. Maximum pár alkalom erejéig)
minden ember és helyzet más és más. elvben nem lehetetlen, hogy akármelyik nőt megkaphatja egy férfi, neki mégis pont egy kell és elkezd kitartani mellette, mert ő az, akiben valami olyat lát, amit a többiben nem.
talán pont az kelti fel az érdeklődését, hogy a sok könnyen kapható között pont azt az egyet nem tudja megszerezni a szokásos módokon és végre egy kicsit neki is küzdenie kell érte. vagy valami olyan számára fontos dolgot lát meg abban az egyben, amit a többiben nem sikerült. viszont, hogy ez hosszú távon igazi szerelemmé változhat-e, vagy csak egy küzdelmesebb diadal marad, amit újabb könnyű hódítások követnek, az megint csak ember és helyzet függő...
Sztem nem igazán. Daisyben nincs semmi olyan érték, ami miatt akár igaz is lehetne ez. Sztem Gatsby tényleg 2 dolog miatt imádta ilyen monomániásan:
- Daisy neki tényleg a gazdagság, vagyon, pompa megtestesítője
- azért nyilván jobban teper az ember, amit nem kaphat meg elsőre vagy egyáltalán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!