Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem enged be az életében?
Honnan tudod ennyire biztosra hogy nincs gyereke, nős sem volt?
Az én férjem is viber-en tartotta a szeretőjével a kapcsolatot egy titkos telefonon amiről én nem tudtam. Csak úgy mondom.
Számomra úgy tűnik, hogy naiv vagy és gyáva is. Siránkozol hogy ez nem jó az nem jó, meg talogatózol ahelyett hogy 33 évesen elmondanád neki ugyanezeket amiket itt írsz. Azzal többre mennétek.
59: Hát van akinek 30 év együttélés után derül ki.
Mindenkiről azt mondják, jó ember, amíg nem találnak hullát a pincéjében.
A szüleim is már házasok voltak, mikor kiderült, hogy apukám szociopata, nagyszüleimnél 4 gyerek után derült ki, nagyapám tudatosan addig titkolta, hogy már ne tudjon elmenekülni nagymamám a 4 gyerek miatt, mert már akkor eléggé kiszolgáltatott.
Nekem is volt ilyen párkapcsolatom, fél év után derült ki, hogy kettős életet él, pedig azonnal megadta az otthoni számát is, és a szüleiét is a mobil mellett, és napi fél napokat telefonáltunk úgy (többnyire este és éjjel), hogy a felesége is ott volt, anyukájával is beszéltem, de nem fogott gyanút sem a feleség, sem az anyuka, sem más családtag, sem én.
Kitől jött ez a kérdés privátban?
"A feleség mellett beszéltél meg az
anyjával? Mégis hogy? :O"
Úgy, hogy néhányszor, mikor felhívtam, az anyukája vette fel és hívta a fiát a telefonhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!