Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem enged be az életében?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem enged be az életében?

Figyelt kérdés
33 éves nő vagyok, egyedül élek egy albérletben. 3 hónapja van egy kapcsolatom egy 36 éves pasival aki a szüleivel lakik. Állítólag hosszabb időre még nem költözött el otthonról, a megismerkedésünk elején adta fel az albérletét mivel anyukája szerint minek fizesse ha úgyis egyedül van. Mindig hozzám jön, hetente 3-4 éjszakát itt alszik. Azonban engem még soha nem vitt magához. Nem akar bemutatni azt sem tudom Pesten belül hol lakik.Hétvégente rendszeresen valami családi program van náluk( házassági évforduló, húsvétkor is családi összejövetel mind a két nap). Engem ezekre soha nem hív nem vállal fel. Beszéltem már neki erről és szerinte ez huszadrangú mivel az a fontos hogy 2 ember hogyan érzi magát egymással. Én meg úgy gondolom ha én beengedtem az életembe kulcsot kapott akkor jön amikor akar talán jogos hogy ne hagyjon itt ha neki családi programja van. Az nagyon rosszul esett hogy húsvétkor mindkét nap dolga volt otthon. Szerintetek én gondolom rosszul?

2018. ápr. 29. 08:34
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/129 anonim ***** válasza:
0%
inzulinos cukorbeteg - a zárkózottsága mélyén ez lehet
2018. ápr. 29. 10:20
 62/129 A kérdező kommentje:
Nem tudod az otthoni számát. Mobilról beszélünk főképp viberen. 3 hónap alatt kb 3szor hívott fel
2018. ápr. 29. 10:21
 63/129 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod ennyire biztosra hogy nincs gyereke, nős sem volt?

Az én férjem is viber-en tartotta a szeretőjével a kapcsolatot egy titkos telefonon amiről én nem tudtam. Csak úgy mondom.

Számomra úgy tűnik, hogy naiv vagy és gyáva is. Siránkozol hogy ez nem jó az nem jó, meg talogatózol ahelyett hogy 33 évesen elmondanád neki ugyanezeket amiket itt írsz. Azzal többre mennétek.

2018. ápr. 29. 10:24
 64/129 A kérdező kommentje:
Ezeket elmondtam neki is. Válasza minden megtörténik idejében és szerinte huszadrangú hogy megismerjem a családját
2018. ápr. 29. 10:28
 65/129 anonim ***** válasza:
98%

59: Hát van akinek 30 év együttélés után derül ki.

Mindenkiről azt mondják, jó ember, amíg nem találnak hullát a pincéjében.

A szüleim is már házasok voltak, mikor kiderült, hogy apukám szociopata, nagyszüleimnél 4 gyerek után derült ki, nagyapám tudatosan addig titkolta, hogy már ne tudjon elmenekülni nagymamám a 4 gyerek miatt, mert már akkor eléggé kiszolgáltatott.

Nekem is volt ilyen párkapcsolatom, fél év után derült ki, hogy kettős életet él, pedig azonnal megadta az otthoni számát is, és a szüleiét is a mobil mellett, és napi fél napokat telefonáltunk úgy (többnyire este és éjjel), hogy a felesége is ott volt, anyukájával is beszéltem, de nem fogott gyanút sem a feleség, sem az anyuka, sem más családtag, sem én.

2018. ápr. 29. 10:29
 66/129 anonim ***** válasza:
94%
És milyen indokkal vetted tőle vissza a kulcsot?
2018. ápr. 29. 10:31
 67/129 A kérdező kommentje:
Csak egy kérdés. Szexelni nem zárkózott? Az nem magánügy?
2018. ápr. 29. 10:33
 68/129 anonim ***** válasza:
95%

Kitől jött ez a kérdés privátban?

"A feleség mellett beszéltél meg az

anyjával? Mégis hogy? :O"

Úgy, hogy néhányszor, mikor felhívtam, az anyukája vette fel és hívta a fiát a telefonhoz.

2018. ápr. 29. 10:33
 69/129 A kérdező kommentje:
Azt mondtam hogy mivel nincs egyensúly a kapcsolatban, ő mindent tud, látja hogyan élek, nyílt lapokkal játszom ő meg zárkózott engem ez zavar és bánt. Mivel nincs hajlandósága ezen változtatni én sem szeretném ha itt aludna stb..akkor találkozgassunk csak és majd lesz valahogy. Erre azt válaszolta jogom van ehhez de letört és ideges lett
2018. ápr. 29. 10:35
 70/129 anonim ***** válasza:
97%
69: Ezt szerintem nagyon korrektül és pontosan megfogalmaztad neki.
2018. ápr. 29. 10:36
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!