Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem enged be az életében?
Hát bizony megakadt a szemem azon, hogy írod hogy 36 éves, anyukája javaslatára visszaköltözött a szülökhöz mert minek fizesse az albit, ha egyedül van... Nem semmi.
Egy nagy gyerek ez a pasi, nem?
3 hónap relatív nem sok idő. Én biztos nem adnék senkinek ennyi után kulcsot...
Nekem is volt hasonló kapcsolatom, ahol a pasas rendszeresen jött hozzám, de ő maga sose hívott el hozzájuk. Ott az volt a "baj", hogy szégyellte hozzám képest hogyan él, milyen körülmények között. Holott én se élek nagy lábon, de hozzá képest jobb volt a helyzet. Nem lehet hogy ilyen dolog van a háttérben?
3 hónap utàn kulcsot adni valakinek, aki ennyire semmibe vesz, eléggé kétségbeesett húzás.
Tudom, ketyeg az óràd, de keresd elő az önbecsülésed, különben jössz még ide sok kérdést kiírni😂
6: Viszonozni illik a meghívást. Ha valakinél eltöltök 2x fél napot, akkor igencsak kellene már késztetést éreznem arra, hogy legközelebb én hívjam meg őt magamhoz!
Egyébként is az udvarló férfinek illik elsőként-másodikként megvendégelnie magánál a nőt, nem pedig fordítva, hogy a nő főzzön-mosson-dolgozzon rá, szolgálja ki...
8!
A férfi otthon el, a kerdezok meg egyedul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!