Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem enged be az életében?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem enged be az életében?

Figyelt kérdés
33 éves nő vagyok, egyedül élek egy albérletben. 3 hónapja van egy kapcsolatom egy 36 éves pasival aki a szüleivel lakik. Állítólag hosszabb időre még nem költözött el otthonról, a megismerkedésünk elején adta fel az albérletét mivel anyukája szerint minek fizesse ha úgyis egyedül van. Mindig hozzám jön, hetente 3-4 éjszakát itt alszik. Azonban engem még soha nem vitt magához. Nem akar bemutatni azt sem tudom Pesten belül hol lakik.Hétvégente rendszeresen valami családi program van náluk( házassági évforduló, húsvétkor is családi összejövetel mind a két nap). Engem ezekre soha nem hív nem vállal fel. Beszéltem már neki erről és szerinte ez huszadrangú mivel az a fontos hogy 2 ember hogyan érzi magát egymással. Én meg úgy gondolom ha én beengedtem az életembe kulcsot kapott akkor jön amikor akar talán jogos hogy ne hagyjon itt ha neki családi programja van. Az nagyon rosszul esett hogy húsvétkor mindkét nap dolga volt otthon. Szerintetek én gondolom rosszul?

2018. ápr. 29. 08:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/129 anonim ***** válasza:
82%
Nem fog ez a kapcsolat sokáig tartani
2018. ápr. 29. 09:18
 22/129 anonim ***** válasza:
25%

19: Na, szerintem ez baj. Pont akkor nem aktuális a szülőhöz vitel, ha a szülő külön él, de ha a szülő otthona a te otthonod is, magadnak, magadért viszed haza a nődet, nem azért, hogy bemutasd, meg is beszélheted az anyukáddal, hogy menjen el otthonról, mert kettesben szeretnétek lenni.

Egy kapcsolatban egyensúly kell legyen, itt pedig csak az egyik ad, a másik csak elfogad.

A dinamika inkább egy szülő-gyerek kapcsolaté, nem egy szerelmi kapcsolaté.

A Kérdező fiúja eddig simán fenn tudott tartani egy saját lakást, most is ki tudna venni, ha a barátnőjének akarna kedveskedni.

Szerintem kamu a sztorija, mert van egy családja, még azt is titkolja hol lakik.

2018. ápr. 29. 09:20
 23/129 anonim ***** válasza:
89%

Kérdezz meg tőle simán, hogy mik a tervei veled. Bár ha nem visz családi eseményekre, az eléggé ráutaló magatartás arra, hogy nyíltan nem akar felvállalni. Lehet hogy csak vallással eléggé fertőzött, azok szégyellősködnek, náluk az a szemlélet, hogy családi eseményre botrányos vinni egy szeretőt, mert hogy milyen példát látnak akkor a "tisztességesnek nevelt" fiataljaik.

40F

2018. ápr. 29. 09:20
 24/129 anonim ***** válasza:
87%
19: Az is érdekes, hogy azt hiszed, a szülőd nem jön rá, hogy van valakid, ha heti 3-4 napot nem vagy otthon, hanem egy hotelben vagy valaki másnak a lakásán laksz. Ha meg nyilvánvaló, hogy kapcsolatod van, akkor meg már teljesen mindegy, hol vagy vele együtt.
2018. ápr. 29. 09:22
 25/129 anonim ***** válasza:
93%

Ja, kapukulcs.

Megis mire megy egy kapukulccsal ha a lakásba már nem tud bejutni? Ha nem vagy otthon akkor megvárhat az udvaron vagy mi?

Igaza van, friss a kapcsolat, mert 3 hónap semmi. Beszélj vele, hogy döntse el, mit akar. Akarja e ezt komolyabbra szűrni, vagy nem. Ha meg akarja, akkor innentől álljon ő is úgy bele a kapcsolatba ahogy te. Nem kell ezt túl bonyolítani!

2018. ápr. 29. 09:23
 26/129 anonim ***** válasza:
87%

25: Annyira friss a kapcsolat, hogy ő egyszer se akarja vendégül látni a nőt, mert az túl komoly dolog, de azért már beköltözött hozzá és 7-ből 4 napot ott is lakik. Ja. Tényleg túl friss még egy kapcsolat meghívásra, ahol már együtt élnek.

WTF??

2018. ápr. 29. 09:26
 27/129 A kérdező kommentje:
Igen engem ez is zavar hogy nyílván tudják a szülők hogy van valaki és nekik sem jut eszükbe hogy pl megkellene hívni a nőt ha az is vendégül látja a fiúnkat? Ez szerintem pusztán gesztus, udvariasság kérdése. A kérdésmere hogy ez szerinte milyen kapcsolat a válasza komolynak induló
2018. ápr. 29. 09:27
 28/129 anonim ***** válasza:
85%
36 eves férfiról beszélünk, aki valószínűleg nem élt szerzetesi életet, ergo nem kelt akkora megdöbbenést, ha héti pár napon nem alszik otthon.
2018. ápr. 29. 09:29
 29/129 anonim ***** válasza:
85%
Legyél vele türelmesebb.
2018. ápr. 29. 09:30
 30/129 anonim ***** válasza:
85%
Nem fog egyik napról a másikra megváltozni.
2018. ápr. 29. 09:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!