Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem enged be az életében?
Nekem is abszolút bekapcsolt a vészvillogó, amikor azt írtad, hogy egész napokra sosem marad. Nem lehet, hogy a gyerekével él együtt?
Esetleg betegek a szülei?
Szimplán csak más az életfelfogása?
Ha megkérdezed miért nem enged be az életébe, akkor mit mond?
Én azt gondolom normál helyzetben természetes, ha ennyi idő után nem mutatja be az ember a párját a szüleinek. Még friss a kapcsolat, ki tudja mi lesz belőle. Mi is fél év után vittük haza egymást kb. Az már csak a poén része, hogy pont ebben az időszakban is bútoroztunk össze. Mondjuk mi mindketten 200 km-re élünk a szüleinktől, így nem éreztem cikinek. Sokat meséltünk egymásnak a múltunkról, az életünkről, a családunkról, így nem igen volt hiányérzet bennem és meglepetés sem ért, amikor eljött a bemutatkozás pillanata. Akkor mutattuk be egymást otthon, amikor úgy éreztük megérett erre a kapcsolatunk.
Kicsit más a helyzet, ha alapból a szüleivel él, de azért próbálj meg ne kétségbe esni. Én azt mondanám, hogy beszélgessetek erről sokat, hiszen benned emiatt van egy tüske, ő meg nem szándékozik semmit tenni ellene. Értsen meg és próbáljon magyarázatot adni, hogy képben legyél, te is megértően állhass a helyzethez. Ha a nyakára ülsz a témával és állandóan nyúzod vele, akkor viszont ne számíts túl sok jóra.
Kísértetiesen hasonlít a helyzet egy "exemre". Összemelegedtünk, eleinte csak szexelni jártunk össze, aztán közös programokat, nyaralásokat szerveztünk, egyre több időt töltöttünk együtt. Abszolút úgy viselkedtünk, mint egy pár, de ő képtelen volt kimondani, hogy a társa vagyok. Éreztem, hogy szeret és többször is elszólt olyanokat, amivel a közös jövőnkre utalt, így vártam, hátha megnyílik. Az öccsét és a barátnőjét ismer(t)em, jóban voltunk. Mindig arra hivatkozott, hogy nem akarja elkapkodni a bejelentést, mert milyen hatással lesz a baráti kapcsolatunkra, ha összejárunk családi kajákra, majd esetleg a mi kapcsolatunknak vége lesz. Egyszóval akkor fedjük fel a "titkunkat", ha már biztos lábakon állunk. Szerinte fél év után sem jutottunk el idáig és nekem itt telt be a pohár. Többször találkoztunk "közösségben". Többed magával, az öccsével és a barátnőjével, a szüleivel, még a nagyszüleivel is, de soha mégcsak nem is utalt rá, hogy köztünk több lenne, sőt... előre leszögezte, hogy nem szeretné, ha megtudnák. Egy ilyen alkalom volt kb. 7 hónap után az utolsó döfés, amikor azt mondtam, hogy erre nekem nincs szükségem. Addigra belezúgtam, vele akartam lenni, de ő nem engedte, nem úgy gondolta a dolgokat, ahogy én. Ma már mást szédít ezzel az "együtt is vagyunk, meg nem is" marhasággal.
Persze a végén is én voltam a hülye, hogy nem értem meg őt, a felfogását. Az utána következő, vagyis a jelenlegi párom csak egy valamivel tud többet adni, mint ő. Ez pedig az érzelmi biztonság. E nélkül azt gondolom nem működik és ezt csak azóta tudom megfogalmazni, amióta pontosan átéreztem milyen enélkül tengődni egy "kapcsolatban".
Ha egy férfi nem vállal fel, az számomra egyenlő azzal, hogy ő nem biztos bennünk. Ez pedig érzelmileg bizonytalansághoz, bizalmatlansághoz vezet.
Én azt gondolom, hogy egy bizonyos szinten meg kell húzni a vonalat, akkor is ha nehéz. Nagyon durva volt fülig szerelmesen azt mondani, hogy ne jöjjön többet. A mai napig megmozdul a lelkem, ha látom, hiába szeretem a jelenlegi páromat, ugyanakkor ő tehet arról, hogy ez így történt. Nem lehet évekig játszani egy hús-vér emberrel, letagadni, eltitkolni, rejtegetni. Én kiléptem ebből és bár a mai napig fáj valamilyen szinten a lelkem érte (lezáratlannak érzem valamiért), életem legjobb döntése volt, hogy ezt megtettem. Ha nem így lenne, lehet hogy még mindig mellette tengődnék boldogtalanul és várnám a csodát, hogy majd egyszer felvállal a családja előtt.
"Csak egy kérdés. Szexelni nem zárkózott? Az nem magánügy?"
Így van, egy nem is könnyű betegség okozhat zárkózottságot.
A szexualitás pedig KETTŐ ember dolga - normális esetben.
Úgy is hívják hogy párkapcsolat. Ketten lesznek egy testté-lélekké.
Még ha rövid időre is, még ha percekre is
- akkor is ez a szexuális egyesülés LÉNYEGE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!