Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem enged be az életében?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem enged be az életében?

Figyelt kérdés
33 éves nő vagyok, egyedül élek egy albérletben. 3 hónapja van egy kapcsolatom egy 36 éves pasival aki a szüleivel lakik. Állítólag hosszabb időre még nem költözött el otthonról, a megismerkedésünk elején adta fel az albérletét mivel anyukája szerint minek fizesse ha úgyis egyedül van. Mindig hozzám jön, hetente 3-4 éjszakát itt alszik. Azonban engem még soha nem vitt magához. Nem akar bemutatni azt sem tudom Pesten belül hol lakik.Hétvégente rendszeresen valami családi program van náluk( házassági évforduló, húsvétkor is családi összejövetel mind a két nap). Engem ezekre soha nem hív nem vállal fel. Beszéltem már neki erről és szerinte ez huszadrangú mivel az a fontos hogy 2 ember hogyan érzi magát egymással. Én meg úgy gondolom ha én beengedtem az életembe kulcsot kapott akkor jön amikor akar talán jogos hogy ne hagyjon itt ha neki családi programja van. Az nagyon rosszul esett hogy húsvétkor mindkét nap dolga volt otthon. Szerintetek én gondolom rosszul?

2018. ápr. 29. 08:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/129 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs hogyan kezeljem a helyzetet. De bánt hogy nem vállal fel
2018. ápr. 29. 09:34
 32/129 anonim ***** válasza:
100%

Úgy kezeld a helyzetet hogy megbeszéled vele. Ultimátum.

Vagy összeszedi magát, és élesbe csináljátok ahogy egy 36 és 33 évesre illik, vagy hagyod a fenébe és keresel mást.

Amugy se lehet egy nagy főnyeremény egy pasi akinek 36 évesen senkije/semmije nincs, csak az anyja.

2018. ápr. 29. 09:37
 33/129 anonim ***** válasza:
86%
A húgomra emlékeztetsz. Ő is ilyen ragacs típus. Nem érti ő sem, hogy miért nem mutatja be a párja a szüleinek pár hónap után, miért nem tervez eljegyzést, házasságot és gyereket fél év után. Mert korai. Mert nem kell még. Mert nem ismerik még eleg jól egymást.
2018. ápr. 29. 09:37
 34/129 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ragacs. Elváltam és eszemben sincs ész nélkül komoly kapcsolatba belemenni. De az időmet sem akarom pazarolni egy olyan pasira akiről semmit nem tudok. Nem összeköltözni akarok nem esküvőt nem gyereket. Egyensúlyt szeretnék amit most nem érzek
2018. ápr. 29. 09:40
 35/129 anonim ***** válasza:
93%
3 hónap még semmi, kapukulcsot sem ér, persze, hogy nem mutat be, csakhogy nagyon nem vagytok egyensúlyban, mert te már most többet adtál bele ebbe az egészbe, mint ő. Beszéld meg vele. Egyébként meg ha neki ez így jó, és nem haladtok előre, akkor vagy egy nagy gyerek, és azért nem érdemes vele tervezni, vagy hazudik, és csak szerető vagy, és van másik kapcsolata vagy családja is, te meg a szórakozás vagy mellettük. Te sem leszel már fiatalabb, járj utána, mi a probléma, és ne legyél benne egy olyan kapcsolatban, amiben nincs egyensúly. Gondolom, sem egy felnőttet nem akarsz örökbe fogadni és nevelgetni, sem titkos szerető nem akarsz lenni.
2018. ápr. 29. 09:45
 36/129 anonim ***** válasza:
100%
"Egyensúlyt szeretnék" - tényleg, te bemutattad a felmenőidnek, rokonaidnak, családodnak?
2018. ápr. 29. 09:46
 37/129 A kérdező kommentje:
Persze 3 hónap semmi. De ő akkor miért viselkedik úgy nálam mintha otthon lenne? Az nem baj hogy nem komoly a kapcsolat de a nőnél akkor jelenek meg amikor akarok? Volt már hogy kérte mit főzzek. Ez nem épp egy szeretői kapcsolat jellemzője
2018. ápr. 29. 09:48
 38/129 anonim ***** válasza:
92%

Egy kérdést még gondolj végig:

Akarsz várni, türelmesen simogatni, kedveskedni, nevelgetni, hogyan érdemes viselkedni egy kapcsolatban, hogy bizalom nélkül nem épül, tolerálni, ...

vagy egy férfit keresel, aki tudja, mit vár az élettől, a párkapcsolataitól, a jövőjétől?

Ha eldöntötted, lépj abba az irányba, ami neked jó!

2018. ápr. 29. 09:49
 39/129 A kérdező kommentje:
Be akartam. Húsvétkor tőlem kérdezték hogy nem hozom-e el őt is szívesen vendégül látják. Elvitt hozzájuk de nem akart bejönni velem én meg nem erőltettem
2018. ápr. 29. 09:50
 40/129 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkabb hobbipunci lettel a 'zasszony mellett.
2018. ápr. 29. 09:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!