Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem enged be az életében?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem enged be az életében?

Figyelt kérdés
33 éves nő vagyok, egyedül élek egy albérletben. 3 hónapja van egy kapcsolatom egy 36 éves pasival aki a szüleivel lakik. Állítólag hosszabb időre még nem költözött el otthonról, a megismerkedésünk elején adta fel az albérletét mivel anyukája szerint minek fizesse ha úgyis egyedül van. Mindig hozzám jön, hetente 3-4 éjszakát itt alszik. Azonban engem még soha nem vitt magához. Nem akar bemutatni azt sem tudom Pesten belül hol lakik.Hétvégente rendszeresen valami családi program van náluk( házassági évforduló, húsvétkor is családi összejövetel mind a két nap). Engem ezekre soha nem hív nem vállal fel. Beszéltem már neki erről és szerinte ez huszadrangú mivel az a fontos hogy 2 ember hogyan érzi magát egymással. Én meg úgy gondolom ha én beengedtem az életembe kulcsot kapott akkor jön amikor akar talán jogos hogy ne hagyjon itt ha neki családi programja van. Az nagyon rosszul esett hogy húsvétkor mindkét nap dolga volt otthon. Szerintetek én gondolom rosszul?

2018. ápr. 29. 08:34
 81/129 A kérdező kommentje:
Szóval mindenki szerint hülye vagyok és hagyni kellene ezt a kapcsolatot vagy adjak időt neki?
2018. ápr. 29. 11:25
 82/129 anonim ***** válasza:
97%

"szerinte ez huszadrangú mivel az a fontos hogy 2 ember hogyan érzi magát egymással"

Akkor erre is hivatkozhatsz, hogy pont az van, hogy te nem érzed jól magad a kapcsolatban a viselkedése miatt.

2018. ápr. 29. 11:26
 83/129 anonim ***** válasza:
92%

82: Adjál időt, ne adjál kulcsot.:)

Ne engedj teret annak a verziónak, hogy egy szélhámos és kihasznál. Zárd el a koszt és kvártély, stb. csapokat. Csak azt add, amit ő is adott.

2018. ápr. 29. 11:27
 84/129 anonim ***** válasza:
88%

Kap enni, ott alhat, fürödhet, szexelhet, beszámolnia nem kell semmiről, te végletekig megértő vagy, támogató, blablabla. Igazi kényelem neki.

Te mit kapsz cserébe, hogy jótékonykodsz?

2018. ápr. 29. 11:32
 85/129 anonim ***** válasza:
84%

Ennek már hiába adsz időt.

A leírásodból nekem az jön le, hogyha az elején türelmes lettél volna vele, hogy a maga tempójában vonjon be az életébe, akkor kialakulhattak volna a dolgok.

Neked ő lassú volt, gondolom nem először történt már vele ilyen.

Neked nincs elég türelmed hozzá, ő nem tud kibújni a saját bőréből.

Lassan vagy gyorsan, de el fogjátok engedni egymást.

Nem azért mert bármelyikőtök is rossz ember lenne, csak nem passzoltatok össze.

2018. ápr. 29. 11:36
 86/129 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt mondtam hogy hulye vagy hanem hogy ilyen not en is akarok a masik melle :D
2018. ápr. 29. 11:37
 87/129 anonim ***** válasza:
92%

Ne adj neki időt. Nyíltan mondd meg neki, hogy neked nem olyan pasas kell akinek csak egy elfogadható kompromisszum vagy, szexelgetéshez jó, de nyíltan felvállalni szégyell, meg úgy a lelkesedése is csak mérsékeltnek látszik irányodban. Jelenleg minden jel ezt mutatja neked, ha komolyabbak a szándékai azt jól titkolja. Márpedig ilyenre nem akarod legszebb éveidet vesztegetni.

Ha erre jön egy olyan jellegű válasz, hogy most még csak "komoly kapcsolat kezd alakulóban lenni" blabla, arra meg mondd, hogy az baj, mert olyan férfira vágysz aki teljesen oda van érted, az ilyen pedig tutira büszkén vinne mindenhova magával. Ha még itt kitérősdizik, akkor meg hagyd ott a francba.

40F

2018. ápr. 29. 11:44
 88/129 A kérdező kommentje:
Az a baj a "maga tempójával"hogy ő elhatározta hogy ha minden okés akkor talán fél év után bemutat. Ez reális idő is. De 3 hónap alatt nem sokat tudtam meg róla a szüleiről, az életéröl. Nem éreztem hogy haladnának a dolgok csak azt hogy neki kényelmes itt nálam.
2018. ápr. 29. 11:44
 89/129 anonim ***** válasza:
93%

Ezért mondtam, hogy nem passzoltok.

Szomorú, de ez van.

2018. ápr. 29. 11:48
 90/129 anonim ***** válasza:
96%
Egyetértek. Kényelmes neki nálad. Aztán ha már kényelmetlen lesz, mert nem hagyod, akkor annyi lesz.
2018. ápr. 29. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!