Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem enged be az életében?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem enged be az életében?

Figyelt kérdés
33 éves nő vagyok, egyedül élek egy albérletben. 3 hónapja van egy kapcsolatom egy 36 éves pasival aki a szüleivel lakik. Állítólag hosszabb időre még nem költözött el otthonról, a megismerkedésünk elején adta fel az albérletét mivel anyukája szerint minek fizesse ha úgyis egyedül van. Mindig hozzám jön, hetente 3-4 éjszakát itt alszik. Azonban engem még soha nem vitt magához. Nem akar bemutatni azt sem tudom Pesten belül hol lakik.Hétvégente rendszeresen valami családi program van náluk( házassági évforduló, húsvétkor is családi összejövetel mind a két nap). Engem ezekre soha nem hív nem vállal fel. Beszéltem már neki erről és szerinte ez huszadrangú mivel az a fontos hogy 2 ember hogyan érzi magát egymással. Én meg úgy gondolom ha én beengedtem az életembe kulcsot kapott akkor jön amikor akar talán jogos hogy ne hagyjon itt ha neki családi programja van. Az nagyon rosszul esett hogy húsvétkor mindkét nap dolga volt otthon. Szerintetek én gondolom rosszul?

2018. ápr. 29. 08:34
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/129 anonim ***** válasza:
17%
Adj időt neki! De meghatározott idő legyen! Döntsd el magadban, hogy ha mondjuk a következő 2-3 hónapban sem léptek előre, akkor megmondod, hogy neked eddig tartott a türelmed.
2018. ápr. 29. 11:54
 92/129 anonim ***** válasza:
84%
Tehát töltsön el fél évet az életéből egy olyan kapcsolatra, amiben nem érzi jól magát, utolsó? :D Ez a jó tanácsod? Szerintem meg ha valami szr, akkor ki kell lépni belőle.
2018. ápr. 29. 12:16
 93/129 anonim ***** válasza:
95%

Azért nem enged közel magához, mert pszichés gondok vannak a háttérben.

Nagyon hasonlít az exemre a leírás alapján ez a férfi. Szerelmes voltam, mint az ágyú, évekig vártam, hogy bemutasson a szüleinek, de mindig az volt, hogy magánügy, semmi közük ahhoz, hogy ő kivel jár. Mondjuk ő elmúlt negyven, és előttem nem volt senkije. Ő sem vetkőzött le világosban és szombat reggel mindig rohanni kellett a szüleihez, mert meg kell sétáltatni a palotapincsit, apu nem ér rá, anyu nem bírja el. Jóval több pénze volt, mint nekem, volt saját háza is, mégsem költözött külön a szüleitől és szeretett nálam vendégeskedni. A barátaimmal, rokonaimmal nem akart találkozni. A "mindent a maga idejében" klasszikus mondat volt nálunk is.

Évekig vártam, aztán kiléptem, pedig még szerettem. Akkor sokáig tartott a feszültség, öngyilkossággal fenyegetőzött, zsarolt, stb. Nagy jövőt nem jósolok nektek sem sajnos.

2018. ápr. 29. 12:38
 94/129 anonim ***** válasza:
0%

92-esnek

Láthatóan nem arról van szó, hogy a kérdező nem szereti ezt a férfit! Én csak azt mondom, hogy adjon neki időt. Energiabefektetés nélkül nem lesz semmi eredmény az biztos! Fél év az szinte semmi. Ráadásul 33 éves, be kell látni, hogy már nem feltétlenül fog szembejönni potenciális partner. Olyan pedig, akinek nincsenek problémái pedig már nem!!! Azok már házasok, gyerekkel, stb.

2018. ápr. 29. 12:52
 95/129 anonim ***** válasza:
68%
Azért nem kell leragadni egy lelkisérültnél, mert 33 éves! Neked talán bárki jó, de tegyük fel, hogy a kérdezőnek még vannak igényei! N34
2018. ápr. 29. 12:54
 96/129 A kérdező kommentje:
Az idő adás azért nem biztos hogy jó opció mivel kezdek beleszeretni. És nem akarom megszívni azzal hogy fél évet várat azzal hogy bemutasson bárkinek is és összeköltözés meg kitudja mikor esedékes ha az. Egyébként az elején ő mondta hogy nyíljak meg neki szeressem.
2018. ápr. 29. 13:52
 97/129 anonim ***** válasza:
100%
33 éves létedre iszonyat milyen értetlen vagy.
2018. ápr. 29. 13:56
 98/129 anonim ***** válasza:
83%

Beleszeretni kibe? Te magad mondtad néhány órája, hogy nem is ismered!

Éppúgy lehet sorozatgyilkos, mint 3 gyerekes családapa, vagy pszichopata. Egyikről se tudnál!

3 hónapja jár fel hozzád üríteni, miről beszélsz? Szerelem???

2018. ápr. 29. 14:00
 99/129 anonim ***** válasza:
64%

Most bizonyára nagyon le leszek pontozva ismét a véleményemmel, de nem baj. Vállalom.

Szerintem kezdenek elmenni túlzó irányba a hozzászólások.

Három hónap pont az első mélypont a legtöbb kapcsolatban azt gondolom, amikor eldől, hogy merre tovább. Te ismered a párodat, te tudod, hogy megfog-e nyílni jobban, vagy sem. Te tudhatod mi gátolja őt, mi az oka a zárkózottságának. Tök mindegy, hogy most hagyod ott, vagy újabb 3 hónap múlva hidd el. Említettem, hogy nekem 7 hónap kellett, mire eljutottam oda, hogy képes voltam kilépni a kapcsolatból, érzelmek ide vagy oda. Addig csak motoszkált bennem a dolog, hogy ez így nem oké.

Ha végetvetsz a kapcsolatnak, akkor ne egy rakás idegen ember véleménye miatt tedd. Lehet hogy semmi gond nincs vele, tényleg csak lassan nyílik meg.

Hallgass a megérzéseidre, próbáld megérteni és ő is próbáljon érthető magyarázatot adni.

2018. ápr. 29. 14:11
 100/129 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyire fog megnyílni. Az előző barátnőjének is ugyanez volt vele a baja akinek megmondta nem akar elköteleződni. Ott sem bókolt nem mondta hogy szereti csak hétvégente ért rá a csajra és nekem azt mesélte érezte hogy nincs meg a szerelem felé. Bevallom elcsíptem egy 2017.12.02i üzenetet amit gondolom az előzőnek írt és abban az volt benne hogy még szereti és sajnálja hogy nem tudott megnyílni de érezte hogy amikor együtt alszanak megtalálta a párját aki mindig megnyugtatja de mivel érzi hogy fájdalmat okozott nem tartja jó ötletnek a találkozást. Ezen az üzeneten mélyen elgondolkoztam mert velem tavaly nyár ota akart randizni
2018. ápr. 29. 14:24
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!