Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem enged be az életében?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem enged be az életében?

Figyelt kérdés
33 éves nő vagyok, egyedül élek egy albérletben. 3 hónapja van egy kapcsolatom egy 36 éves pasival aki a szüleivel lakik. Állítólag hosszabb időre még nem költözött el otthonról, a megismerkedésünk elején adta fel az albérletét mivel anyukája szerint minek fizesse ha úgyis egyedül van. Mindig hozzám jön, hetente 3-4 éjszakát itt alszik. Azonban engem még soha nem vitt magához. Nem akar bemutatni azt sem tudom Pesten belül hol lakik.Hétvégente rendszeresen valami családi program van náluk( házassági évforduló, húsvétkor is családi összejövetel mind a két nap). Engem ezekre soha nem hív nem vállal fel. Beszéltem már neki erről és szerinte ez huszadrangú mivel az a fontos hogy 2 ember hogyan érzi magát egymással. Én meg úgy gondolom ha én beengedtem az életembe kulcsot kapott akkor jön amikor akar talán jogos hogy ne hagyjon itt ha neki családi programja van. Az nagyon rosszul esett hogy húsvétkor mindkét nap dolga volt otthon. Szerintetek én gondolom rosszul?

2018. ápr. 29. 08:34
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/129 anonim ***** válasza:
89%
Bocs, de ez a férfi terapeutáért kiállt.
2018. ápr. 29. 10:08
 52/129 anonim ***** válasza:
95%

50: És az otthoni telefonszámát megadta?

Bármikor felhívhatod?

53/129 anonim ***** válasza:
95%

Nézd... nem fog egyik napról a másikra felolvadni a jég benne! 36 évesen már nyilván átment néhány dolgon, berögzült szokásai, életvitele van. Ha 3 hónap után így követelőzöl, akkor nem fog sokáig veled maradni, az biztos!

TÜRELEM! Nem hiszem, hogy magadra kell venni azt, hogy TÉGED nem mutat be, TÉGED nem vállal fel, valószínűleg más nővel is pont ez lenne. Egy kicsit félre kell tenni az egódat és az elvárásaidat, és hagyni, hogy a saját ütemében történjenek a dolgok. Ha sürgeted, azzal csak elijeszted magadtól.

Ha csak 2 hónap után mert levetkőzni, akkor képzelheted mennyire zárkózott embert. Ha szereted, akkor szeressd még jobban és előbb-utóbb közelebb fog engedni magához. A lényeg, hogy veled tölti az estéit. De amíg önszátából nem akar bemutatni, addig nem is fog! Vagy jön majd a vádaskodás, hogy ezt te kényszerítetted ki belőle. Nagy nagy erő, tolerancia és megértés az, amire szüksége van!

Senkivel sem egyszerű az élet, de neked kell tudni, hogy hosszútávon mi éri meg neked. Ha most egy kicsit visszafogod a lovakat, akkor lehet később önmagától is akarni fogja. Ha követelőzöl, akkor esélyes, hogy pont az ellentétét éred el és még jobban bezárkózik.

54/129 anonim ***** válasza:
100%

És mégis hova kell mennie elhalaszthatatlanul szombat reggel 8-ra?

Mik ezek a sűrű hétvégei családi programok? Talán minden hétvégén van valakinek szülinapja?

2018. ápr. 29. 10:09
 55/129 anonim ***** válasza:
2018. ápr. 29. 10:10
 56/129 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, mikor van egy férfinak hétvégenként fix családi programja, amit nem mondhat le? Ha elvált és gyereke van és ilyenkor van a láthatás. De ha mégse ez a helyzet és a szülei ennyire megkötik, akkor meg nem felnőtt...
2018. ápr. 29. 10:11
 57/129 anonim ***** válasza:
100%

"Egy kicsit félre kell tenni az egódat és az elvárásaidat, és hagyni, hogy a saját ütemében történjenek a dolgok. Ha sürgeted, azzal csak elijeszted magadtól. "

Szerintem az nem elvárás, hanem önvédelem, hogy az ember nem akar ismerni barátokat, hozzátartozókat, hogy tudja, nem egy szélhámossal van dolga, nem kígyót melenget a keblén, nem egy rablógyilkosnak adott lakáskulcsot. Egy egyedülálló nő egy vadidegen, nem leellenőrzött személyazonosságú férfival...

szerintem annak igenis egyik napról a másikra kell megtörténnie, hogy megmondja a lakcímét, a valós családi állapotát és alapvető infókat magáról annak az embernek, akinek a lakásában vendégeskedik már 3 hónapja.

2018. ápr. 29. 10:15
 58/129 anonim ***** válasza:
100%
* meg akar ismerni
2018. ápr. 29. 10:17
 59/129 anonim ***** válasza:
91%

Azért ennyi idő alatt csak kiderülne a kérdezőnek, hogy rablógyilkos-e vagy sem...

Mondjuk azt azért tényleg elmondhatná, hogy hol lakik.

2018. ápr. 29. 10:19
 60/129 A kérdező kommentje:
Nincs gyereke soha nem volt nős. És tényleg kb kéthetente fix családi programok vannak. Volt már Zoltán nap, házassági évforduló a szüleinek, nővérének születésnapja, Húsvéti család banzáj 2 napig, barátnak megigértem hogy elhozom, mennek kell mert számítógéppel játszom.
2018. ápr. 29. 10:20
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!