Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem enged be az életében?
Figyelt kérdés
33 éves nő vagyok, egyedül élek egy albérletben. 3 hónapja van egy kapcsolatom egy 36 éves pasival aki a szüleivel lakik. Állítólag hosszabb időre még nem költözött el otthonról, a megismerkedésünk elején adta fel az albérletét mivel anyukája szerint minek fizesse ha úgyis egyedül van. Mindig hozzám jön, hetente 3-4 éjszakát itt alszik. Azonban engem még soha nem vitt magához. Nem akar bemutatni azt sem tudom Pesten belül hol lakik.Hétvégente rendszeresen valami családi program van náluk( házassági évforduló, húsvétkor is családi összejövetel mind a két nap). Engem ezekre soha nem hív nem vállal fel. Beszéltem már neki erről és szerinte ez huszadrangú mivel az a fontos hogy 2 ember hogyan érzi magát egymással. Én meg úgy gondolom ha én beengedtem az életembe kulcsot kapott akkor jön amikor akar talán jogos hogy ne hagyjon itt ha neki családi programja van. Az nagyon rosszul esett hogy húsvétkor mindkét nap dolga volt otthon. Szerintetek én gondolom rosszul?2018. ápr. 29. 08:34
121/129 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi az igazság. Voltak valóban dolgok amiket jeleztem neki pl felhívhatna néha, mondja meg kivel beszélget egész nap viberen, miért nem mond soha kedveset, nem bókolt nem mondta hogy szeret. Azt is furcsának tartom hogy ezek miatt nem érezte úgy hogy be kellene mutatnia vagy meg kellene valakit ismernem az életéböl. A búcsú válasza az volt:soha nem hagytalak cserben
2018. máj. 1. 08:32
122/129 anonim válasza:
Ha oda lett volna érted, akkor még az utolsó pillanatban is mondhatta volna, hogy egy hülye barom volt, teljesen megváltozik, meg minden, mert az elvesztésed számára magánéleti katasztrófa lenne.
Ehelyett "nem hagyott cserben"-t könnyű mondani, úgy ha soha nem ígért semmit, mert kapcsolatotok még csak "alakul".
40F
123/129 A kérdező kommentje:
Mondta hogy be leszek mutatva majd ha lemennek a munkahelyi gondjai. Illetve azt is hogy ő nem engedte ezt a kapcsolatot még el?
2018. máj. 1. 11:41
124/129 anonim válasza:
120: Ez hogy adódott, hogy a rokona megkeresett Téged?
125/129 anonim válasza:
Szerinem is szansos, hogy a családja nem az anyuka, hanem feleség 6 gyerekkel
127/129 anonim válasza:
Miért lett kiemelve? Végül mégsem dobtad ki és azóta is a langyos kakiban tapicskolsz, vagy mi a helyzet?
128/129 A kérdező kommentje:
Vége lett a kapcsolatnak bár húztuk még 2 hónapig. Egyszer hazavitt bemutatni de utána soha többet. Összeköltözni nem akart bár már mindennap nálam aludt. A pohár akkor telt be amikor 2 hét full együttlét után sem hívott a barátja esküvőjére amire nem is tudom mikor hívták meg csak közölte hogy annyira nincs kedve menni (így tudtam meg hogy hivatalos rá). A végén megkaptam hogy azért volt ilyen mert én nem tudtam a szeretetem kimutatni.
2018. júl. 29. 08:52
129/129 anonim válasza:
Nagyon jól tetted, hogy kidobtad ezt a szánalmas gyökeret, és még ráadásul téged is hibáztat... Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!