Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem enged be az életében?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem enged be az életében?

Figyelt kérdés
33 éves nő vagyok, egyedül élek egy albérletben. 3 hónapja van egy kapcsolatom egy 36 éves pasival aki a szüleivel lakik. Állítólag hosszabb időre még nem költözött el otthonról, a megismerkedésünk elején adta fel az albérletét mivel anyukája szerint minek fizesse ha úgyis egyedül van. Mindig hozzám jön, hetente 3-4 éjszakát itt alszik. Azonban engem még soha nem vitt magához. Nem akar bemutatni azt sem tudom Pesten belül hol lakik.Hétvégente rendszeresen valami családi program van náluk( házassági évforduló, húsvétkor is családi összejövetel mind a két nap). Engem ezekre soha nem hív nem vállal fel. Beszéltem már neki erről és szerinte ez huszadrangú mivel az a fontos hogy 2 ember hogyan érzi magát egymással. Én meg úgy gondolom ha én beengedtem az életembe kulcsot kapott akkor jön amikor akar talán jogos hogy ne hagyjon itt ha neki családi programja van. Az nagyon rosszul esett hogy húsvétkor mindkét nap dolga volt otthon. Szerintetek én gondolom rosszul?

2018. ápr. 29. 08:34
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/129 anonim ***** válasza:
75%
Azt amúgy én sem értem, hogy ha valaki bizalmatlan, vagy nem tud megnyílni, pont dugni tud. Szerintem az egy nagyfokú sebezhetőség, de ezek szerint nem mindenkinél.
2018. ápr. 30. 17:03
 112/129 A kérdező kommentje:
Ma beszéltem vele erről és kértem hogy tartsunk egy kis szünetet mert nekem fáj és bánt ez a dolog. Érdekes dolgot mondott hogy otthon anyja is nyúzza hogy mutassa be a lányt akinél ennyit van. A kérdésemre a válasza hogy akkor miért nem tetted mert szerinte korai volt, és voltak nézeteltérések a kapcsolatban. A szünetbe simán bele ment és beismerte hogy húzta ezt a dolgot amikor tudta hogy ez nekem fontos. Szerintem ez a kapcsolat ennyi volt, visszaadtam neki a cuccait. Jah és a munkára fogta bemutatást hogy ott most gondok vannak
2018. ápr. 30. 21:44
 113/129 A kérdező kommentje:
Nem tudtam neki hogy időt adni mivel találkoztunk és semleges dolgokról beszélt mintha nem is érezte volna hogy engem ez a dolog bánt és zavar.szerintem kerülte az egész témát, amikor felhoztam neki jó majd beleszel mutatva. Majd ha lerendezem a dolgaim.
2018. ápr. 30. 21:49
 114/129 anonim ***** válasza:
91%
Nekem akkor sem stimmel, hiszen ha egy idegentől kapok többnapos meghívást, ellátást, és nem akarom hazavinni, akkor is érzek késztetést, hogy pl. meghívom étterembe, valahogy viszonzom neki. Aki ezt nem érzi, pláne még olyannal kapcsolatban sem, akinek elvileg udvarol, tehát adni kéne akarnia neki, azzal morális baj van, ami a te erkölcsiségeddel, ösztönrendszereddel nem összeegyeztethető.
2018. ápr. 30. 21:56
 115/129 A kérdező kommentje:
Mekibe meghívott párszor, meg KFC-be. Költött rám nem ez volt a bajom. Anyagi részében nem éreztem problémát de azért volt egy olyan kósza gondolatom hogy csak azért tartott fennt egy albérletet hogy legyen hova járni d.gnia
2018. ápr. 30. 22:02
 116/129 A kérdező kommentje:
A fő baj az volt hogy nem láttam bele az életébe. Barátairól, szüleiről semmit nem tudok éa hajlandóság sem volt benne ezen változtatni
2018. ápr. 30. 22:03
 117/129 anonim ***** válasza:
67%
Én azt gondolom ezzel a hirtelen pálfordulattal te is benne vagy abban, hogy ez tönkrement. Kellő mértékű és minőségű kommunikációval, valamint némi hajlandósággal lett volna esély megváltoztatni a dolgokat, de ha ennyi, akkor ennyi.
2018. ápr. 30. 23:46
 118/129 A kérdező kommentje:
Igen benne voltam én is, sajnos a türelem nem erényem és a bizalom sem alakul ki bennem azonnal. Ezt mondtam neki az elején is. Nem tudtam kivel beszélget állandóan viberen ki ír neki ha nálam van este is erre rájött hogy titkolta az életét én meg összekombináltam hogy van valakije
2018. máj. 1. 08:04
 119/129 anonim ***** válasza:
91%
Szia. Voltam hasonló helyzetben.. Én is azt hittem, hogy szeret. Ő a szavak embere volt... Senkit nem ismertem meg a környezetéből. Egyszer csak mire én is besokalltam, megkeresett egy rokona felnyította a szemem. Kid
2018. máj. 1. 08:12
 120/129 anonim ***** válasza:
100%
Kiderült, hogy hazudott mindent. Családja van. Utolsó voltam
2018. máj. 1. 08:13
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!