Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem enged be az életében?
"Volt már hogy kérte mit főzzek. Ez nem épp egy szeretői kapcsolat jellemzője"
Mert szerinted ha egy férfi aki kéri hogy főzzél neki pl körömpörköltet, akkor az már fix hogy nem szeretőnek tart? Ne legyél már ennyire suta, mert a végén lejön hogy 33 éves létedre naiv tini vagy belülről.
2018. ápr. 29. 09:52
42/129 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem csak mivel tényleg heti 3 éjszakákat együtt vagyunk meg fél napokat bevásarolunk együtt stb..nem olyan hogy jöm dugni aztán szia
38: Ez csak akkor működik, ha az élet két marokkal osztogatja neked a vonzalmakat. Nekem 5-6 évente egy férfi van, akit szexuálisan is vonzónak találok, nem csak emberileg, és még ritkább, amikor a férfi viszonozza is a szexuális vonzalmamat, egész életemben 1 vagy 2 ilyen eset volt. Ha fontos nekem a szexuális élet, nem tékozolhatok el egy ilyen ritka lehetőséget.
Persze, akinek nem fontos, az dobja csak ki a pasiját, és várjon újabb 25 évet a következőre büszkeségből.
Ez az oldala is van az éremnek. Mindenképp ki kell bekkelni, amíg az érintettnek lesz elege a helyzetből. Nekem is volt ilyen, emberi összeférhetetlenségből kidobtam, nem is tudnám kívánni, miután kiderült, hogy hazug, de bizony, a szexuális élet nagyon hiányzik.
2018. ápr. 29. 09:56
Ha nem írta volna a kérdező, hogy a pasasa csak két hónap után vetkőzött le előtte világosban, akkor én is kapásból arra gondoltam volna, hogy hétköznapi csajaként tartja családjától távol dolgozó férfi, aki hétvégén családjához hazautazik.
2018. ápr. 29. 09:58
Igazad van, van, aki így gondolkodik. Mivel én inkább vagyok egyedül, mint lúzerekkel a farkukért, magamból indultam ki. Elnézést kérek, nem gondoltam bele, hogy másnak más az értékrendje.
47/129 A kérdező kommentje:
Tényleg eléggé zárkózott fizikailag is. Cukorbeteg és nálam is be kell adnia az inzulint amit én szívesen megnéztem volna de bújkált akkor is. Mert az magán dolog. A farkát nem foghatom meg csak ha áll. Ha odanyúlok vagy véletlenül hozzáérek elhúzza a kezem
48/129 A kérdező kommentje:
A hétvégéken soha nincs itt teljes napot. Itt alszik éjszaka. De reggel pl időre mennie kell családi programra. Volt hogy szombat este 7kor jött és vasárnap délbe ment el. A munkája fix nappali igaz nem helyhez kötött
Én a zarkózottságra meg a szégyenlősségre 2-3 hónap után semmit nem alapoznék.
2018. ápr. 29. 10:05
50/129 A kérdező kommentje:
Az első időszakban tényleg azt csinálta hogy este jött reggel ment hétvégén is. Ezt jeleztem hogy nem jó nekem. Azóta fél néha napokat van itt. Tegnap volt először hogy egész nap itz maradt péntek este után de ma reggel már 8ra haza kellett mennie
Kapcsolódó kérdések: