Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen magasak az elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen magasak az elvárások (nőkkel szemben)?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy mint nő, nézem az utcán a párokat és a női tag rendszerint "meg van csinálva" ahogy kell, a fiúk meg sokszor lezseren, amolyan semmilyen stílusban mennek mellettük. És ezt ők el is várják hogy a barátnő mindenhol ápolt, igényes legyen, úgy jelenjen meg. De a férfi lehet egy akkora bunkó, hogy az csak na.

És általában egy párnál sokszor a csaj néz ki jobban (nőben mint a párja.

Miért van ez? (persze vannak kivételek, ezt senki ne vegye magára!!)

2013. szept. 8. 22:21
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/223 anonim ***** válasza:
25%
Ha én hajlandó vagyok kompromisszumokra, akkor a lány is. Ha a Mr. Tökéletest keresik, akkor meg úgy kell nekik :) A kapuzárás és társai majdcsak meghozzák a jobbik eszeteket, ehe-ehe-ehe ;)
2013. szept. 14. 15:06
 72/223 anonim ***** válasza:
89%

Miért kellene kompromisszumokra hajlanom, mikor aki szeretek testestől-lelkestől, az ugyanígy érez irántam? :)

Tudom, hogy vannak neki is hibái, de ennek ellenére sincs semmi megalkuvás ebben a kapcsolatban.

Amikor évekig voltam egyedül, és küldtem el csomó bepróbálkozót, megkaptam jópárszor ezt a kompromisszum dolgot, de nagyon nagy szerencse, hogy nem hallgattam ezekre.

Csakis érzelemből döntöttem.

És igen, a legjobb barátnőmmel szoktuk véleményezni, "osztályozni" a pasikat, de ez nem függ össze azzal, hogy kivel jövünk össze. Egyébként meg a pasik is szokták pontozgatni a nőket. És? :D

Btw a cukorbetegség sosem lett volna kizáró ok.

2013. szept. 14. 15:18
 73/223 anonim ***** válasza:
76%
Vicces vagy. :) Mindenki a magának tökéletest keresi. Én már megtaláltam. ;) És nálunk sincs megalkuvás.
2013. szept. 14. 17:30
 74/223 anonim ***** válasza:
27%

Talán azért kellene kompromisszumokra hajlani, mert tövis nélküli rózsát az életbe nem találsz. Ha vannak hibái és elviseled őket mint ahogy ő is elviseli a tiédet, az vastagon kompromisszumnak nevezhető.

Vicces ez a felfogás hogy az összes bepróbálkozót elkülditek :D és akkor csodálkoztok, miért van ennyi "rinyálás" itt. Kérlekszépen ez egyenes következmény. Csakis érzelemből dönteni pedig eléggé megkérdőjelezhető. Ha eloszlik a rózsaszín köd, majd magad is rájössz erre.

Ha osztályozgatjátok a pasikat, vélhetően van valami köze ahhoz, ki mennyire "jön be". Gondolom egy csupa rossz tulajdonságokkal pontozott pasassal egyikőtök se jönne össze. Az meg hogy mi is értékeljük a nőket...egyenjogúság van, vagy mi a tök. Azzal ez is együtt jár.

2013. szept. 14. 23:05
 75/223 anonim ***** válasza:
69%

"Ha vannak hibái és elviseled őket mint ahogy ő is elviseli a tiédet, az vastagon kompromisszumnak nevezhető. "

Vannak olyan hibák, amik egyszerűen nem érdekelnek, csak tudom, hogy vannak. Még csak "elviselésnek" sem igazán nevezhető.

Meg nem mindegy, hogy milyen hiba. Vannak olyan emberi hibák, amik felett soha az életben nem siklanék el. Neki ezekből egyik sincs. Passzol a személyiségünk, kiegészítjük egymást, testi-lelki vonzalom van köztünk az első pillanattól kezdve, majd egymásba szerettünk. Ennyi.

"Vicces ez a felfogás hogy az összes bepróbálkozót elkülditek :D"

Nem az összeset, mert akkor nem lenne kapcsolatunk.

Miért jártam volna olyanokkal, akik nem érdekeltek/nem vonzottak/idegesítettek?

"Gondolom egy csupa rossz tulajdonságokkal pontozott pasassal egyikőtök se jönne össze."

Hát nem. Logikus. :)

" Az meg hogy mi is értékeljük a nőket...egyenjogúság van, vagy mi a tök. Azzal ez is együtt jár."

Egy szót sem szóltam. Mindenki nyugodtan értékelhet mindenkit.

"Csakis érzelemből dönteni pedig eléggé megkérdőjelezhető."

Akkor kérdőjelezd. Nem érdekel. :)

2013. szept. 14. 23:16
 76/223 anonim ***** válasza:
60%
Utolsó, pacsi. :D
2013. szept. 15. 10:30
 77/223 anonim ***** válasza:
Ha ezt látod, az csak annyit jelent, h a te elvárásaid magasabbak a férfiakkal szemben, mint a nőkkel szemben.
2013. szept. 16. 12:39
 78/223 anonim ***** válasza:
32%

De nagy itt a feminizmus,a normális srácot lepontozzátok,aki igazat beszél.

Kérdező!Nem értem mit rinyálsz,hogy igénytelenek a férfiak.Hol látsz Te ilyeneket?Tuti nem azok,csak szted,mert nincsenek 100000000 Ft-os Armani öltönyben,máris szemét slampos,igénytelen férfiak,akiket ki kell írtani.Vagy csak slamposnak tűnnek neked mert nincsenek annyira kicicomázva mint a kur.váik?Mert gondolom ez van,hogy a női ápoltság nálad is a ringyóságban merül ki,és átkozott legyen az a férfi,aki nem öltözködik a rib.ancához méltón.

Tényleg nem tudtok szöveget értelmezni!Ez egy magyar női hagyomány.Ja és kínos kérdéseknél,erőltetetten másról próbáltok magyarázni.

Kérdező!Hogy lehetsz ennyire felszínes,hogy más párokat szólsz le,pontosabban a férfiakat.A nőket kéne,mert kur.vának öltöznek,meg mint ahogy írták,bohócnak sminkelik magukat.Ha nem lennél ennyire felszínes,akkor észre sem vennél ilyet.

Ja és fogalmam sincs mit emlegetitek az egyetemeket :D Hol láttatok ti ott normális nőt?Ott élősködik Magyarország kur.váinak a nagy része.Tanulni minek,dolgozni minek,csak a pia,drog,buli,meg a kúr.ás,Ez a legfontosabb nektek.És általában ezek az egyetemista lányok,amikor már nem tudják finanszírozni zülött viszontagságaikat,állnak be hivatásos kur.vának,és azzal mentegetőznek,hogy nem bírják fizetni a diákhitelt..a szívem szakad meg értük :( Köztudott hogy mennyi kur.va élősködik az egyetemen.

Persze,ott is léteznek normális lányok.

2013. szept. 16. 15:44
 79/223 anonim ***** válasza:
33%

"De nagy itt a feminizmus,a normális srácot lepontozzátok,aki igazat beszél. "

Tévedésben élsz, aranyom. :) Távolról sem vagyok feminista, sőt idegesítenek annak a mozgalomnak/jelenségnek a képviselői. Pont, mint az elvakult kis hímsoviniszta s.eggek is. Egykutya az én szememben.

Soha az életben nem tartottam többnek egyik nemet sem a másiknál összességében. Optimális esetben mindenki ugyanannyi lehetőséget kellene hogy kapjon az önmegvalósításra, életének felépítésére, munkára, tanulásra...stb. Ha rajtam múlna, nem lenne nemek szerinti megkülönböztetés senkinek sem a javára a mindennapi életben.

A szexualitás/párkapcsolat terén pedig mindkét nemnek szíve joga:

- úgy válogatni, ahogy akar

- olyan igényeket lefektetni, amilyeneket akar

- olyan kapcsolat kialakítására törekedni, amilyet akar (csak közölje a másik féllel)

- azt visszautasítani, akit akar

- azzal összejönni, akivel akar (már ha tud)

- normális módon érvényesíteni az akaratát párkapcsolaton belül

- sértetlenül meghagyott privát szférára igényt tartani

.

.

.

stb.

Sorolhatnám reggelig. A lényeg, hogy megvannak az igényeim és elvásáraim (saját magam felé és a partnerem felé is), és soha nem rónám fel egy férfinak, amiért ő is így van, és maximálisan tiszteletben is tartom.

"Ja és fogalmam sincs mit emlegetitek az egyetemeket :D Hol láttatok ti ott normális nőt?"

Bocs, láttam sokat.

"Tanulni minek"

Hát én az egyetemre tanulni járok. Aki nem, az ki szokott hullani nálunk.

"csak a pia,drog,buli,meg a kúr.ás,Ez a legfontosabb nektek."

Milyen "nekünk"? :D

"Köztudott hogy mennyi kur.va élősködik az egyetemen. "

Hallani ezt-azt, én is olvastam már ilyesmit a neten pl., de egy ilyet sem ismerek.

"Mert gondolom ez van,hogy a női ápoltság nálad is a ringyóságban merül ki"

Kár, hogy ki sem fejtette, hogy neki mit jelent az igényesség.

Te meg tipikus lózungokban beszélő átlagnethuszár vagy. Mintha más bolygóról jöttél volna, már bocs.

2013. szept. 16. 16:13
 80/223 anonim ***** válasza:
25%

Nem vok nethuszár,nem jöttem más bolygóról.Te meg nagyot akarsz mondani,bölcselkedni akarsz,de rendszeresen beégsz vele :D

Nagyrészt egyetértek veled az egyenjogúságot illetően,kivéve a szexualitást dolgot.Abban nincs igazad.Egyébként én is úgy vagyok vele,ahogy az egyik válaszadó írta,hogy a nőknek sajnos csak a férfi élet jó dolgai kellenek,az árnyoldala maradjon meg a férfiaknak..

Ez gondolom egyetemfüggő is,hogy mennyi normális lány jár oda.Biztos kihullanak páran,de csak páran,mert így is rengeteg hülye ember végzi el az egyetemet ahogy hallom.

Egy kur.vát sem láttál.Ez teljesen nevetséges.Honnan tudod,hogy nem láttál egyet sem,vagy az általad istenített és nagy becsben tartott állítólag normális lányok nem voltak azok sunyiban?

A ,,nektek" az egy hiba volt,elnézést.,,Nekik"-et akartam írni :D

2013. szept. 16. 16:29
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!