Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 16-26 éves fiúknak mik az úgymond alap elvárásaik a lányokkal szemben? És alapon túl mik az olyan elvárások, ami már extrémebbnek mondható, vagy nem olyan fontos, de mégis jó, ha ilyen a lány? És mi borzaszt el titeket nagyon?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a megismerkedés pillanatától (mi kell megfogja) az akár éveken át tartó kapcsolatokig. Külső-belső-bármilyen tulajdonságok érdekelnének. Légyszi kort is írjatok. Köszönöm.2013. aug. 17. 18:58
1/22 anonim válasza:
aranyos arc, normális átlagos testalkat, legfeljebb szolid smink és egyebek, 20centinél hosszabb haj, megértő, bármiről lehet vele beszélni, van saját véleménye, nem túl akaratos.. nincs kedvem többet írni F25
2/22 A kérdező kommentje:
ezek úgy gondolom nem nagy elvárások :)
2013. aug. 17. 19:06
3/22 anonim válasza:
Én csak a bizalmat és a megértést várom el, és az borzaszt el ha nem ismeri fel ha hibázik, főleg mert nem szeretek és nem szoktam mást hibáztatni. 19/f
4/22 anonim válasza:
Legyen lelkileg érett,normális,megértő,hűséges,kedves,vidám.
Külsőre igényes(nem elhízott),ápolt,hosszú haj.
17/F
5/22 anonim válasza:
#2 nem nagy? még nem találtam ilyen lányt :\
6/22 A kérdező kommentje:
rossz helyen kerested biztos :D
2013. aug. 17. 19:19
7/22 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért szeretne olyan sok férfiú hosszú hajú lányt.. Nekem annyi is elég, hogy ne legyen bányarém, és jól el tudjak vele lenni. :D
8/22 anonim válasza:
Ja. Nem tudják hogy a haj az folyamatosan nő? Ha épp nem hosszú, majd az lesz. :)
9/22 anonim válasza:
azért egy 16 meg egy 26 éves között igen csak nagy a korkülömbség és az érettség, az egyiknek még elég ha csak szép, a másiknak már nem elég ha a külseje szép a belsője is legyen az meg az élethez való hozzáállása is.,
10/22 A kérdező kommentje:
igen, ezért írtam, hogy kort is írjon mindenki, hogy tudjak viszonyítani
2013. aug. 18. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!