Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen magasak az elvárások (nőkkel szemben)?
Arról van szó, hogy mint nő, nézem az utcán a párokat és a női tag rendszerint "meg van csinálva" ahogy kell, a fiúk meg sokszor lezseren, amolyan semmilyen stílusban mennek mellettük. És ezt ők el is várják hogy a barátnő mindenhol ápolt, igényes legyen, úgy jelenjen meg. De a férfi lehet egy akkora bunkó, hogy az csak na.
És általában egy párnál sokszor a csaj néz ki jobban (nőben mint a párja.
Miért van ez? (persze vannak kivételek, ezt senki ne vegye magára!!)
"Én nem vagyok ilyen nő és kész. És a körülöttem lévő lányok sem ilyenek. Mindannyiunknak saját házunk van (nekem több is), néhánynak saját kocsi is, mindenünk megvan. De az olyan barátnőm is, akinek nincsen saját háza és kocsija, valahogy a normális és nem gazdag pasival van hosszabb ideje."
Ismétlem: Csak tudnám, a való életben hol vannak ezek a kivételes nők, mert hogy itt nincsenek, az 100%.
Én is egyetemre járok, és csak onnan is jópár rendes lányt ismerek.
Nem tudom, hogy milyen szakra jársz, mennyi lánnyal van kontaktod, mennyire tudsz kommunikálni...stb., de van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem a pénzed hiánya okozza a problémát.
"Duma. Egyrészt a férfi vonzerejét mindig erősen megdobja az,h mennyi pénze"
Most gratulálok. Vitatkozol, közben ugyanazt leírtad mint én... Kérdem a másik fél részéről: a nő vonzerejét nem dobja meg a pénz? Vagy ott is a külső (netán a belső) az elsődleges?? Na látod.
Nyitott szemmel kéne járni, közvetlen nő ismerősöm is egy férfit tart el (majdnem egykorúak) ez tipikusan az az "életstílus" amiről sokan szintén azt hiszik hogy csak nők az "elkövetők". csak amit kihangsúlyoztam az az, hogy nagydobra verik ha nő csinálja, ha férfi azt nem és ezért nem lehet észrevenni. Biztos vagyok benne, hogy van a környezetedben, csak észre kéne venni :)
"És szted ha egy nőnek kint a melle, kivillan a tangája, és úgy van felöltözve, mint egy lotyó, akkor mégis mit fognak észrevenni rajta, az intelligenciáját? Mikor tanuljátok már meg végre, hogy ha úgy öltöztök, mint egy olcsó cafka, akkor úgy is fognak bánni veletek.
Bonyolult, mi? "
Elárulom, (de nem tartozik szorosan az idézett szöveghez) ma egy kabátban, hosszú farmerban mentem ki az utcára, de annyi undorító perverz férfival még nem találkoztam mint most, tetőtől-talpig végigbámulnak, sokszor megszólnak, engem meg kiráz a hideg és! nem tudom mit vétettem..... rengeteg az ilyen férfi és egyre több lesz az ilyen szatír.
17:07, lehetséges. Az lehet a baj hogy emberséges és tisztelettudó vagyok a nőkkel, titeket meg csak a "rosszfiús" kőbunkó műmájer tahó kötekedő alfahímek vonzanak.
Ha ezen múlik, inkább maradok szingli, köszi szépen. Soha nem volt szokásom úgy kezelni a nőket mint egy kutyát (az ostoba trollok kivételek), és ezután sem fogom, akár erre van igényetek, akár nincs.
"Az lehet a baj hogy emberséges és tisztelettudó vagyok a nőkkel, titeket meg csak a "rosszfiús" kőbunkó műmájer tahó kötekedő alfahímek vonzanak. "
Jaj, most jön ez.
Drága... Hosszú évekig szenvedtem, amíg végre sikerült olyan fiút találnom, aki kedves, jószívű, képes igazi szeretetre, és egyenrangú félként kezel.
Előtte mind csak megjátszotta, h ilyen, mert kiszagolták, hogy ezzel lehet engem behálózni, de mindig kiderült pár hónap után, h vagy rosszindulatú, vagy súlyosan frusztrált, elmebajos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!