Miért van sok kövér/molett/csúnyácska lányoknak is nagy elvárásuk a pasikkal szemben?!
Éppen a minap beszélgettem egy nő ismerősömmel, aki 23 éves, eléggé molett alkata van, és a fejre sem a legszebb, de a szemei gyönyörűek, és elmondta hogy neki nem jó akármilyen pasi, izmos, magas férfi kell neki, szóba sem áll másokkal.
De nemcsak ő van így ezzel. Jó néhány helyről hallom hogy magukat nőiesnek, "van rajta mit fogni" tipusnak tartó nők (és közben undorítóan kövérek), hogy az ízlésük azért nem egyenesen arányos a saját kinézetükkel. Szóval: izmos pasi csak, magas pasi csakis, ha véletlen valaki nincs 180 cm akkor már nem kell, ha van rajta kis háj, akkor nem kell, ha nincs rajta izom nem kell, ja és persze jóképű is legyen ám a srác...akármilyen nem jó...hogyisne..ők amguk meg..khhmmm hát ugynéznek ki ahhogy, és a legszörnyűbb, hogy semmit sem akarnak tenni ellene.
Ő nemfogy le, mert így nőies, így tetszik minden pasinak, ennyi.
Hát ilyenkor legszivesebben felvilágosítanám azt a hájtól eltompított agyukat, hogy igenis nőies ha valaki lefolyik a bárszékről..pfeejjjj
Ja és ezek szóják meg a jól kinéző csajokat, hogy ribi, meg csont kollekciő, meg csak a kutyák játszanak a csontokkal, miközben ők maguknak már a fél falu megvolt, de azzz nem számmítt....
SZÁNALMAS a sok ilyen felfogású nő!
Mert anyuci-apuci mindenből a legjobbat adja nekik, hogy agyatlan versenyben tudjanak maradni a barátnőikkel, és így a pasit sem szerelem miatt akarják, hanem státusszimbólumnak.
Csak sajnos nem veszi észre magát egyik-másik. De ez a nem dagadt lányokra is igaz szokott lenni.
Kedves kérdező, igazad van, sok kövér/molett lány nincs tisztában azzal, hogy hogy néz ki. Sokuk el van telve magától. Nekem is van sok ilyen ismerősöm.
Nem tudom, miért van ez így. A férfiak tisztában szoktak lenni a túlsulyukkal. Legalábbis szerintem gyakrabban. Én magam vékony vagyok(se izom, se háj), elég magas is. Sokszor kaptam a pofámba, hogy "csontkollekció", de igazából nem érdekel a dolog. Téged se érdekeljen. Aki ilyen külsőséges, az ostoba. Buták.:) 21f
huhhh de kiny alnék most egy ilyen mangalicát!
imádom ahogy megizzadnak a melegben, és a p...uncijuk is olyan, h szét kell hajtogatni mint a papírzsepit, és aztán megkóstolni.
én bevállalnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!