Miért van sok kövér/molett/csúnyácska lányoknak is nagy elvárásuk a pasikkal szemben?!
Éppen a minap beszélgettem egy nő ismerősömmel, aki 23 éves, eléggé molett alkata van, és a fejre sem a legszebb, de a szemei gyönyörűek, és elmondta hogy neki nem jó akármilyen pasi, izmos, magas férfi kell neki, szóba sem áll másokkal.
De nemcsak ő van így ezzel. Jó néhány helyről hallom hogy magukat nőiesnek, "van rajta mit fogni" tipusnak tartó nők (és közben undorítóan kövérek), hogy az ízlésük azért nem egyenesen arányos a saját kinézetükkel. Szóval: izmos pasi csak, magas pasi csakis, ha véletlen valaki nincs 180 cm akkor már nem kell, ha van rajta kis háj, akkor nem kell, ha nincs rajta izom nem kell, ja és persze jóképű is legyen ám a srác...akármilyen nem jó...hogyisne..ők amguk meg..khhmmm hát ugynéznek ki ahhogy, és a legszörnyűbb, hogy semmit sem akarnak tenni ellene.
Ő nemfogy le, mert így nőies, így tetszik minden pasinak, ennyi.
Hát ilyenkor legszivesebben felvilágosítanám azt a hájtól eltompított agyukat, hogy igenis nőies ha valaki lefolyik a bárszékről..pfeejjjj
Ja és ezek szóják meg a jól kinéző csajokat, hogy ribi, meg csont kollekciő, meg csak a kutyák játszanak a csontokkal, miközben ők maguknak már a fél falu megvolt, de azzz nem számmítt....
SZÁNALMAS a sok ilyen felfogású nő!
Nos, én egy átlagos külsejű, kissé teltebb nő vagyok, de tudod, a külső nem minden. Az átlagnál egy fokkal értelmesebb, jó társaság, türelmes, odaadó, nem hisztis, és telve szexualitással...
És tudod, minden ujjamra jut pasi... elég sokáig válogattam, mire találtam számomra megfelelőt, és igen, magasan volt a mérce. Nem, nem külsőre, hanem értelmes, figyelmes pasit kerestem, aki még képes férfiként viselkedni, tud udvarolni, nem várja el, hogy a lába elé omoljak. Nagyjából 50 "jelentkező" közül választottam ki... mert megtehettem. Akkor miért is állnék össze az első fickóval, aki nem felel meg az elvárásaimmal, ha tudom, hogy mit tudok nyújtani egy kapcsolatban, illetve az ágyban? Mert elég sokat... de azt bizony ki kell érdemelni. ;)
Mert mindenki a széphez vonzódik elsőre. Miért sírnak pl. itt az alacsony, sovány, csúnyácska fiúk csinos, szép barátnőért? Ugyanezért. Igaz, a szerelem sokszor felülírja az ideálokat, tehát nem biztos, hogy olyanba szeretünk bele, akit eredetileg elképzeltünk magunknak, de olyat még nemigen hallottam, hogy valakinek az az álma, hogy ronda párja legyen.
...És tudod mi az érdekes? Az ilyen emberek sokszor még meg is kapják, amire vágynak. Nem egy és nem kettő elég telt hölgyeményt ismerek, akiknek jóképű, magas, sportos barátja, férje van. Olyat is ismerek, ahol ezt a jó kiállású férjet hiába próbálta elcsábítani egy igazi szexbomba (nem a feleség mesélte, saját forrásból tudom), mert állítása szerint szerelmes a feleségébe.
Tehát szánalmasság ide, vagy oda, nem biztos, hogy be kell érni azzal, amit mások elvárnának, hogy beérjünk, legyünk akár ducibbak, akár sovibbak, nagyorrúbbak, elálló fülűbbek, stb. a kelleténél.
Aha, a pontozás alapján valakinek fájt az igazság. :)
14. voltam.
Erről jut eszembe, hogy érdekes, milyen rosszul érinti azokat, akik úgy gondolják, ők "szebbek", ha egy kövérebbnek, soványabbnak, csúnyácskábbnak is akad olyan, aki pont őt szereti és pont úgy, amilyen. Mert elvileg ennek nem lenne szabad megtörténnie, ugye?
Egyébként régen volt, hogy én is csodálkoztam és kicsit irigykedtem is, mikor egy általam csúnyácskábbnak gondolt barátnőmnek olyan pasija akadt, akiről azt gondoltam, hogy mindenképp egy "szépet" fog választani (mondjuk engem - persze ezt azért nem ismertem be). :D
Aztán felnő az ember és rájön, hogy a világ nem fekete-fehér és még csak nem is mindenkinek ugyanaz a szép, de még csak nem is mindenkinek a modellalkat a nélkülözhetetlen a párválasztásnál. :)
Érdekes. A 11-es jól mondja, ráadásul csaj létére, mégis hogy lepontozták! A 12-es meg még fel sem fogta a kérdést, jön a demagóg fszságaival és 100%-os...
Haha! Megnézném azt a beképzelt majom 13-ast. Lerí a válaszáról hogy magát is ferdíti. Átlagos, kissé teltebb. Hát nekem erről a 160 magas és 50 kilós barátnőim jutnak eszembe. Átlagos szép alakkal, D-s/E-s mellekkel.
11-eske: a homokóra alkat (karcsú derék, telt mellek, kerek csípő): csinos. A sovány: ronda. Sajnos ez tény, hiába is sírsz ezért. :)
Az persze már más téma, hogy ki, mire mondja, hogy homokóra. Egy 200 kilós nő, akinek kicsivel nagyobb a melle, mint a dereka, már a legjobb indulattal sem egy vonzó homokóra.
De ugyanígy, ha valaki 40-50 kiló vaságyastól, nem karcsú, hanem sovány és szintén nem vonzó a legtöbb ember számára.
Persze ők is tetszenek valakinek, ők is találnak párt, de a vonzóbb alkatok általában a szó szoros értelmében vett karcsú (nőies és nem sovány), a sportos (de nem túl izmos) és a teltkarcsú (nem elhízott).
Barátnőm nálam jóval alacsonyabb és teltebb. De karcsú a dereka, telt a melle és a csípője, szép az arca, oda vannak érte a pasik. A sok sovány penészvirág, aki a kutyának sem kell meg folyamatosan leszólja (direkt mondom ezt a sovány penészvirágot, mert érdekes módon a szép, vonzó, karcsú lányok soha nem foglalkoznak ilyesmivel), hogy jaj, de kövér. :D
Nézőpont kérdése, kinek mi fér bele még az ízlésébe súlyra, kinézetre, stb. Már ha tényleg eltekintünk a konkrét elhízástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!