Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen magasak az elvárások (nőkkel szemben)?
Arról van szó, hogy mint nő, nézem az utcán a párokat és a női tag rendszerint "meg van csinálva" ahogy kell, a fiúk meg sokszor lezseren, amolyan semmilyen stílusban mennek mellettük. És ezt ők el is várják hogy a barátnő mindenhol ápolt, igényes legyen, úgy jelenjen meg. De a férfi lehet egy akkora bunkó, hogy az csak na.
És általában egy párnál sokszor a csaj néz ki jobban (nőben mint a párja.
Miért van ez? (persze vannak kivételek, ezt senki ne vegye magára!!)
Kérdező!
Édes élet az nem az új Győzike show ? :D Berki Krisztiánról nekem a bűnöző szó ugrik,nem a páva :D De egyetértek,tele van pénzzel,celebkedésből él,szabadidejében a Mixben szórakozik..ezzel sztem mindent elmondtam róla,de a pávák nem ilyenek.Őt kizárólag a temérdek mennyiségű pénz,a hírnév,és a rosszfiús-bünöző imidzs miatt kedvelhetik a nők.
De erre is ugyanazt tudom mondani,mint az előbb,a férfiak kevesebb százaléka ilyen.
Annyi indulat van bennem,mint a kérdés feltevőjében,utóbbiban indokolatlanul :D
Miért kéne múltbéli dolognak lennie ?
,,ezt nem fogom részletezni a roma származásúakra való tekintettel, merthogy köztük is vannak még becsületes, dolgozó emberek."
Magyarul nem akarod,hogy töröljék a válaszod :D :D Valóban van köztök becsületes,dolgozó,csak sajnos nem ez a jellemző.
92-es
Van benned indulat, bennem csak a kérdés feltevésekor volt, de azt mégis honnan tudod hogy indokolatlanul? Ez így elég hülyén hangzik nem gondolod? Mert ahhoz ismerni kellene engem, hogy ezt megállapítsad, de folyamatosan támadsz. Nem törölnék a válaszomat, csak annyi, hogy úgy érzem vagyok annyira kulturált, hogy ebbe nem megyek bele, de belőled kinézem...
Te sem ismersz,hogy nézed ki belőlem?Ez is elég hülyén hangzik.Én sem akarok belemenni a témába.
Na,ha a kérdés feltevésekor volt,akkor miért vagy meglepődve,ha reagáltam?Tényleg indokolatlanul volt benned,már leírtam,hogy miért.Tisztességes,intelligens nő nem akad ki ilyesmin.
Mi az a nagy indok akkor ?
Nem oktatok ki mindenkit.
Alig küldtem szmájlit :D :D :D :D Te nem szoktál használni,vagy mi ?
Neked a kérdésed komolytalan.És igen nem ismerlek,de tudom,hogy indokolatlanul hőbörögsz.
Közöd nincs hozzá, ha indokolt (nem is ez volt a kérdés..)
Most is küldtél ':D' Ritkán használom, ugyanis nem csevegek itt (inkább egy lazább, viccesebb témában)
A kérdés nem komolytalan, mégis mióta vagy gyakorikérdések válaszoló? Voltak már sokkal "komolytalanabb" "ez a legnagyobb problémád" típusú kérdések....
Tehát akkor nincs indok..
Nem éreztem az iróniát gratulálok.
Pedig elég komolytalan egy kérdés ez.Hülyeségekkel foglalkozol és ordít rólad a felszínesség.
"Ja és fogalmam sincs mit emlegetitek az egyetemeket :D Hol láttatok ti ott normális nőt?Ott élősködik Magyarország kur.váinak a nagy része.Tanulni minek,dolgozni minek,csak a pia,drog,buli,meg a kúr.ás,Ez a legfontosabb nektek.És általában ezek az egyetemista lányok,amikor már nem tudják finanszírozni zülött viszontagságaikat,állnak be hivatásos kur.vának,és azzal mentegetőznek,hogy nem bírják fizetni a diákhitelt..a szívem szakad meg értük :( Köztudott hogy mennyi kur.va élősködik az egyetemen."
Ez a szép hosszú szöveg a te "kezed alatt" íródott. Másokat okítasz itt az élet dolgairól közben sokszor ellentmondasz magadnak! Szerinted nem felszínes?? A tisztességes, egyetemeken tanuló lányokkal szemben? Akik közül sokan most is (tanulmányaik alatt) tördelik a kezüket, hogy hogyan fognak munkát találni és eszükbe nem jut hogy ilyesmire vetemedjenek! Komolyan mondom olyan, mintha nem ebben az országban élnél (csak a híreket látod, de személyes tapasztalatod nincsen) Jártam egyetemre akkor én is egy k..va vagyok??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!