Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen magasak az elvárások (nőkkel szemben)?
Arról van szó, hogy mint nő, nézem az utcán a párokat és a női tag rendszerint "meg van csinálva" ahogy kell, a fiúk meg sokszor lezseren, amolyan semmilyen stílusban mennek mellettük. És ezt ők el is várják hogy a barátnő mindenhol ápolt, igényes legyen, úgy jelenjen meg. De a férfi lehet egy akkora bunkó, hogy az csak na.
És általában egy párnál sokszor a csaj néz ki jobban (nőben mint a párja.
Miért van ez? (persze vannak kivételek, ezt senki ne vegye magára!!)
Bocs, még mindig nincs szükségem arra, hogy bármilyen hozzátok hasonlóaktól származó "okosságot" a fejembe véssek.
Mikor fogjátok fel, hogy azzal csak magatokat égetitek le, ha az egész női nemhez szóltok?
Ha egy bizonyos rétegnem címeznétek (egy viszonylag tág rétegnek sajnos, ezt beismerem) a szavaitokat, máris nagyobb hiteletek lenne.
"de a nők jobban szeretnek általánosítani"
Most komolyan megnéztem, hogy nem szakadt-e le a plafon.
Elég körbenézni ezen az egy sz.aros oldalon...
Nem szakadt le :)
Ha nem szereted ezt a szar oldalt, akkor miért nem törlöd magad ? :D
Nem az oldallal van bajom, hanem a hozzátok hasonló nyomorultakkal.
Egyébként néha-néha felbukkannak értelmes témák, értelmes emberek, meg ténylegesen segítségre szoruló emberek, miattuk érdemes feljárni, és mindig is az lesz. :)
"Mikor fogjátok fel, hogy azzal csak magatokat égetitek le, ha az egész női nemhez szóltok?"
Nem az egészhez. Arról nem mi tehetünk, hogy a bő 90% ilyen, úgyhogy van alapja az általánosításnak. És a mi hibánk ez is, mint minden más, mert nekünk kötelező alkalmazkodni ugye a ti szeszélyeitekhez...
Az élet pedig, ugyebár, szép.
„Mikor fogjátok fel, hogy azzal csak magatokat égetitek le, ha az egész női nemhez szóltok?”
Az előző oldalon is azt írom,h a a FIATAL NŐK NAGY RÉSZE, NŐK NAGY RÉSZE. Erre leírod,h az egész női nemhez szólok. Akinek ennyire gyenge a szövegértése, az miért fórumozik?
„Akkor elég nagy hitelünk van,mert annak a bizonyos tág rétegnek címezzük. Bocs ha ez nem derült ki egyértelműen :D”
10 oldalnyi hozzászólás van, de nem sikerült erre szegénykének rájönnie. Nem érti,h a mai fiatal nők nagy részéről van szó, és nem az egész női nemről, a többi hozzászóló nő meg egyszerűen marhaságot ír, azokra reagáltunk. De ezt is megfigyeltem,h amikor a nők egy rétegéről beszélünk, akkor a legtöbb nő automatikus jön,h véres szájjal megvédje a női nemet, miközben senki nem szidta kollektíve a nőket.
„Most komolyan megnéztem, hogy nem szakadt-e le a plafon.
Elég körbenézni ezen az egy sz.aros oldalon...”
Pedig a nők legalább annyit általánosítanak, ha nem többet. Ugye elég csak arra gondolni.h „minden férfi disznó, minden férfi csak azt akarja”. Másrészt nemtől függetlenül itt az oldalon a legtöbb ember nem tudja,h mi az az általánosítás.
„Nem az oldallal van bajom, hanem a hozzátok hasonló nyomorultakkal.”
Miért van az, h a nők 99%-a képtelen arra,h vitát lehozzon a másik (általában férfi) sértegetése és személyeskedés nélkül, na, ezen lehet elgondolkodni.
„Nem, ti hozzánk is úgy beszéltek, mintha automatikusan abba a rétegbe tartoznánk. Meg nem egyszer tapasztaltam az oldalon, hogy némelyik kan, akinek épp tele van bizonyos nőkkel a hócipője, az itteni nőkkel való vita során rajtuk verik le. Mintha éppen azzal a nővel/nőkkel beszélne, aki/akik a való életben is felidegelte/felidegelték.”
Ugyanaz, amit az elsőre is írtam, nem érted, amit olvasol. Ja, és megint jön a légből kapott pszichoblabla is. Igen, bizonyára most is erről van szó van :D. De tegyük fel,h igazad van (egyébként nincs), és tényleg most hagyott el minket a barátnőnk, lúzerrondaimpotenspasiiiik vagyunk. Ez változtat a tényen,h a fiatal nők nagy része pro.stinak öltözik és hogy pl. a nőknek 2x annyi elvárásuk van? Nem. Akkor? ja, tudom, te most egy sértett nő vagy, aki mindenáron vissza akar vágni. És az is érdekes,h kannak nevezed férfiakat:). Most gondold el, mi lenne, ha nősténynek neveznék a nőket. Még 10 oldalon keresztül hisztiznétek és rohannátok a moderátorhoz:D. De ugye az más, ha egy nő sértegeti a férfiakat.
„Nem az egészhez. Arról nem mi tehetünk, hogy a bő 90% ilyen, úgyhogy van alapja az általánosításnak. És a mi hibánk ez is, mint minden más, mert nekünk kötelező alkalmazkodni ugye a ti szeszélyeitekhez...”
Már írtam, de az az elgondolkodtató,h 10 oldalt írtunk, és nem érti,h miről szól a kérdés és hogy miről beszélünk, viszont sértegetni azt nagyon tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!