Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagytak várandósan. Kérlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?

Figyelt kérdés

Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.

Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).

2022. máj. 17. 21:31
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/339 anonim ***** válasza:
100%

"Közölték a fiukkal, hogy az "egyetlen" kisunokájuk a legfontosabb nekik, amint a feleség a költözéssel jött."

Ezt honnan tudod?

2022. máj. 18. 00:11
 82/339 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mi lenne ha legalább magadnak bevallanád, egyetlen célod, hogy ez az áldott ember veled legyen? Hogy fütyülsz te mindarra, kinek, mit okoztál, okozol, az legyen meg amire te vágysz? Csak nehogy a legnagyobb vágyad váljon életed tragédiájává. Tudod, a kerék forog. Ha az a feleség gyárilag lenne sárkány, akkor sosem lett volna feleség. (Nem kell azt írni, hogy jött a baba, muszáj volt nősülnie a szerelmednek.)
2022. máj. 18. 00:12
 83/339 A kérdező kommentje:

79, akkor teljesen biztos voltam benne, hogy vele akarok lenni mint ő is velem állítólag.

82, pedig pocakos esküvő volt. De biztos ezt is én találom ki, nem látszik az esküvői fotókon és nem 4 hónappal később született a gyerekük.

80-81, elég sokat tudok a szüleivel kapcsolatos dolgairól is. Sőt a távolabbi családról is kb minden lényegeset.

Amikor az unoka miatt kérték, hogy próbáljon meg valamit intézni, hogy ne költözzön el a felesége válás után sem, akkor mellette ültem (telefonáltak).

2022. máj. 18. 00:21
 84/339 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű , hogy a feleség akarta őt elhagyni ! Nekem ez az érzésem! Aztán a szerelmed , vissza könyörögte magát! Nem vagy , és nem is voltál itt senkinek fontos! Tök mindegy mennyit mocskolod a feleséget, tök mindegy , hogy pocakos esküvő volt e vagy sem! A haverod gumi nélkül akart űriteni , majd ott hagyott a francba ! Most ott vagy 1 kisgyerekkel , a másik úton , egyedül. A szeretője voltál egy nős férfinak , és ahogy az lenni szokott , amint elkellett volna válni , és felvállalni a ti nagy szerelmeteket , ő a családját választotta!
2022. máj. 18. 00:39
 85/339 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, ha neked a megcsalás után nincs második esély, akkor hogy van erőd olyannal kavarni aztán gyereket csinálni, aki előtte felsorolta egyesével hogy hány nője volt a házassága alatt? Házhoz mész a pofonért és fel sem fogod...
2022. máj. 18. 01:04
 86/339 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, ahogy a feleségét szidod, "a nő"-ként emlegeted (az amúgy te vagy, ő a felesége...). Nem hiszel neki, mondod, de közben mégis mindenfélével tud etetni. Te nem üvöltöznél ezzel az emberrel ezek után? Mindenkinek mindenről hazudik már, saját magát aldozatnak beállítva. Ne szólj a feleségének, egyszerűen indítsd el az eljárást a gyerektartásért. Intézze ő ezeket. A nagyszülőknek se te szólj, nem a te szüleid. És nehogy összejöjj vele, mert nem fog leállni, folytatódni fog a hazudozás, és téged is meg fog csalni.
2022. máj. 18. 03:53
 87/339 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt tudom írni, hogy te is csak egy újabb buta tyúk vagy, aki beszpta a nős emberek régóta alkalmazott dumáját. Minden ilyen nőnemű azt hiszi, hogy majd pont ő lesz a kivétel, de annyi eset beigazolta már, hogy nem. És nem tanulnak a rengeteg előttük lévő hasonló esetből. Mi lenne, ha egyszer is gondolkodnátok láb szétrakás előtt?
2022. máj. 18. 05:16
 88/339 anonim ***** válasza:
87%

Azt kaptad amit erdemelsz :)

A gyerekednek es neked is egy jo adag kinlodas lesz az eletetek.

2022. máj. 18. 06:44
 89/339 Noren1989 ***** válasza:
85%
Am csak nekem fura, h a frici hol hősszerelmes, hol egy fajbunkó, hol meg csak spermadonor?
2022. máj. 18. 06:45
 90/339 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megzavarodott a kérdező. Ilyen az, amikor a gyakorin hordja ki a gyereket az ember. 🙈
2022. máj. 18. 06:48
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!