Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?
Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.
Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).
Semmiképp ne magad mondd el személyesen, mert a haragjukat hirtelen felindulásból rád zúdíthatják és arra nincsen szükséged.
Levélben küldjetek értesítőt a leendő nagyszülőknek, hogy unoka fog születni, nagybácsinak, hogy nagybácsi lesz, stb., és a feleségnek, vagy vegyetek fel egy mediátort, aki a nevedben elmesél nekik mindent.
Tehát a családod keresse vagy kerestesse a másik oldali rokonságot az infóval.:)
Mindenkinek joga van tudni, hogy rokona születik, és hogy hogyan reagálnak, mér nem a te dolgod.
Azután, hogy lebukott a pasas, immmár tudatosan nem falaznék neki.
56, igazad van, de a múlton már nem tudok változtatni.
57, a bizalom nálam amúgy sem egyszerű kérdés, maximálisan nem tudok senkiben bízni sajnos. De amíg nem adna rá okot, nem veszekednék. Annak ellenére hogyan indult a kapcsolatunk, én megmondtam neki, hogy nálam egy megcsalás a limit, nincs 2.esély.
58, én sem értem. Előbb vagy utóbb ki fog derülni a baba és hogy az övé.
55: Beszélő viszonyban vagy a feleséggel?
Esetleg leültetek valaha hármasban tisztázni, ki kicsoda, és mik a tervek egymással?
60: Nekem is, mire végigolvastam, az az összbenyomásom, hogy nincsen itt semmiféle igazság, aminek a nyomában a Kérdező jár.
A pasas összevissza hazudozik, ami az eszébe jut, beteg.
Pszichés betegség ez, semmi magamentegetés nincsen benne, semmi takargatandója sincsen. Egyszerűen beteg elme, így működik.
59, ezt nehéz neki felfognia. De az egyik gyerekétől mindenképpen külön lesz. Ezzel tisztában volt.
61, nagyon szépen köszönöm az építő jellegű válaszod. Az apuka szüleinek terveztem elmondani amúgy, apuka is azt mondta elmondja nekik, hogy jó tanáccsal lássák el, segítsék őt ebben az időszakban. De végül nem merte nekik sem bevallani. Támogatták a válásban, de azóta a kis menyük nagyon nyalizik nekik. És elmondta hogy elköltözik válás esetén. Így a nagyszülők is azon vannak, hogy az "egyetlen" unokát minél többet lássák. Eleinte biztosan mérgesek lennének, ahogy alakult a dolog, de a saját vérük. Idősek amúgy már. Én nem tartanám azt sem fairnek ha nem is tudnának a kicsiről.
"a felesége csak kettőt tud, már nem tudom. Ő ennek ellenére vele maradt, hozzáment és gyereket vállalt."
Ezt a feleségtől első kézből tudod?
Aki hazug, annak kell valaki, akivel igazolja, hogy nincs baj azzal, hogy ő hazug, hiszen lám, itt van valaki, aki annak ellenére vele van, hogy ő hazug, tehát már felmutat valakit, aki ezt elfogadja tőle.
Aztán lehet, azzal a nővel nagyon is rászorulnátok egymás segítségére abban, hogy összevessétek a nektek hazudott dolgokat a tényekkel.
Ha te nem vagy hazug tipus, rövid úton beledilizhetsz az ilyen meseszövésekbe, amiknek a hálójában tart téged ez a pasas.
Gázlángozás, háromszögezés... olvass utána ezeknek a fogalmaknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!