Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagytak várandósan. Kérlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?

Figyelt kérdés

Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.

Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).

2022. máj. 17. 21:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/339 A kérdező kommentje:

19. Köszönöm. Igen, nagyon sokat agyalok amiatt, mi lenne a legjobb döntés. A gyerekem érdekeit nézve csak.

De tartjuk a kapcsolatot és még mindig hülyíteni próbál, hogy igyekszik intézni a válást stb. Ezekkel annyira felhúz, hogy a hormonok is dúlnak bennem és legszívesebben borítanék mindent.

Egyszer már közöltem vele, ha még egyszer hazudni próbál akkor a feleségével fogom megbeszélni a továbbiakat aztán rendezze vele.

2022. máj. 17. 22:13
 22/339 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj kerdezo , de olyan furcsa vagy ! Ugy beszelsz mint egy kamaszlany ! Semmi felelossegtudat nincs benned! Vagyonkozosseg nelkul nem vallalunk guerwket ! Az a ferfi a csaladjaval el! Eguebkent erdekes , hogu a kerdesben meg megcsalaskent emlited, es , hogu mindig nagyon ugyelnie kellett , hogy kp ban fizessen ! Utana meg azt orod , hogu felvallalt mint baratnojet ! Nah most ez vagy kamu kerdes , vagy te tenyleg egy kamaszlany szellemiszintjen vagy!
2022. máj. 17. 22:16
 23/339 anonim ***** válasza:
100%

12-es 2 tanúval a wc papírt is hitelesítheti, mégsem lesz jogi következménye. Számlát nyithat, de az ajándék, nem havi gyerektartás.

Persze, fog fizetni pár hónapot, úgysem tudsz érdeket érvényesíteni bíróság nélkül, ha már most a megúszást keresi!

Legyen egy kis eszed, úgy vág át, ahogy nem szégyenli, semmi köze ennek a feleségéhez, házassághoz, csak egy szemétláda, akinek jobb volt gumi nélkül!

2022. máj. 17. 22:18
 24/339 anonim ***** válasza:
93%

Tűnnek el azt hiszem a válaszok.

20-as ha ex 17-es kérdése arra vonatkozott, hogy el tudnád -e még vetetni, akkor a te esetedben én biztosan erre indulnék. 1 gyereket nevelsz egyedülállóként, és tudod, hogy milyen nehéz, kettőt nem biztos, hogy kellene.

2022. máj. 17. 22:25
 25/339 A kérdező kommentje:

22. Vagyonközösség. Hagyjuk. Férjhez is csak házassági szerződéssel mennék. Szerencsére jó munkám és fizetésem van, a gyermekem árvaságija külön számlán gyűlik neki, ahhoz sem nyúlok. Miután már megteremtettem magamnak (igaz akkor hitellel) saját lakást, csak utána örököltem tavaly egy távoli rokontól. Soha nem akartam egy pasi pénzétől sem függeni.

Az elején volt amúgy ez, hogy kpzott. De akkoris is eljárt otthonról így a felesége gondolta, hogy van valakije ezért bevallotta és már előtte is mondta neki, hogy válni akar.

23. Ha én úgy akarom, akkor gumi lett volna. Szándékosan gyereket tervezett velem. Még a peteérésemet is tudta és úgy lett időzítve.

2022. máj. 17. 22:31
 26/339 anonim ***** válasza:
88%
Tudod, mit jelent a nős ember? Másnak a férje. Mi dolgod neked más ember férjével? Tükör?
2022. máj. 17. 22:35
 27/339 A kérdező kommentje:

24. Az életkoromra gondoltam, az időt. Nem tudnám már elvetetni, de mikor elhagyott még megtehettem volna bőven, de nem akartam és az apa sem kérte soha ezt.

Nekem hálisten az egy gyerekkel is könnyű volt egyedül. Ő már nagyobb és nagyon várja a tesót.

A mai kérdésem azért íródott, mert ma is éppen hitegetett az "úriember". Sőt most az előbb is elküldte a közös számunkat, ami miatt anno összejöttünk. Éppen azt hallgatja. Meg hiányzom neki, nem tudja hogy bírja majd nélkülünk stb mert most is milyen rossz neki😅

2022. máj. 17. 22:36
 28/339 anonim ***** válasza:
100%

Hár 25, borzalmasan ostoba vagy.

Akkor igy jartál...

2022. máj. 17. 22:37
 29/339 anonim ***** válasza:
100%

Én nem is értem , hogy mit vigyorogsz itt a kommentjeidben kérdező, amikor arról beszélsz , hogy mennyi gyerektartást fog fizetni ! Bosszút szeretnél állni rajta , amiért kihasznált , pedig te önként és dalolva , mint egy idióta engedted , hogy rávegyen az óvszernélküli szexre! Miközben házas , és a családjával él ! ( nem védem a hapsit , egy undorító alak)

Te sem vagy 100- as az tuti! Igért neked ő már sok mindent! Miért pont most ne hazudna?! Azzal a gyerekkel tolsz ki ! Igazából ha nem veteted el , akkor kettővel! Nem szégyeled magad? Miért kell két kisgyereknek fizetnie azért , mert te egy buta rongy vagy?!

2022. máj. 17. 22:37
 30/339 anonim ***** válasza:
94%

Jó isten gyere le.

Remélem kamu kérdés. Ha nem, akkor sajnálom, hogy szaporodsz :/

2022. máj. 17. 22:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!