Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagytak várandósan. Kérlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?

Figyelt kérdés

Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.

Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).

2022. máj. 17. 21:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/339 anonim ***** válasza:
22%
25, akkor meg most mi baja? Neki is van már gyereke, tudja mi fán terem a dolog. Gondolom a feleség csinálja a hepajt, de akkor legyen férfi és rendezze le. Te meg ebben támogasd, beszélhetek őszintén.
2022. máj. 17. 22:39
 32/339 A kérdező kommentje:

26. Köszönöm, de ítélkezést éppen nem kértem de mindegy. Én is tudom jól, hogy undorító amit tettem, de már még történt. Nem én voltam az első, sem az utolsó.

És milyen feleség az aki 6 éve külön alszik a férjétől és a gyerekével van, meg évente 2-3x fekszik le vele? Ha meg a képébe mondja a férje hogy válni akar, akkor csodálkozik és ő változtatni semmit nem hajlandó. Aztán meg a gyerekkel fenyegeti.

2022. máj. 17. 22:40
 33/339 anonim ***** válasza:
91%
Igazából nem hagytak el terhesen, mert együtt sem voltatok. Te csak a szerető voltál... A gyerek érdekében a jogi részét bíróságon intézd el, hogy elismerjék az apaságot. Kb ennyit tudsz majd tenni.
2022. máj. 17. 22:42
 34/339 anonim ***** válasza:
95%

Nadehátde! Hiszen innentől már te is fenyegetheted egy gyerekkel.

Jó volt elhinni, hogy mennyivel különb vagy a feleségnél. Hm. Kivel is van a pali?

2022. máj. 17. 22:43
 35/339 anonim ***** válasza:
89%

31# ugyan már , aki válni akar, az válni fog!

Egyébként kérdező , pár hónap szeretősdi után " gyereket vállalsz" ,egy nős férfival ?! Te tényleg ennyire egyszerű vagy?!

2022. máj. 17. 22:43
 36/339 A kérdező kommentje:

29. Vigyorgok? Csak nem értem ha ő nem képes elválni, akkor miért adja elő a szenvedést? Akkor pakolt volna össze és jött volna.

Elvetetni nem tudnám már de nem is volt tervben soha.

Miért is szúrnék ki bármelyik gyerekkel? Nem ők lesznek az egyetlen gyerekek, akikkel nincs együtt az apjuk sajnos.

2022. máj. 17. 22:44
 37/339 A kérdező kommentje:

34. Nem állt szándékomban fenyegetni, amikor lezártuk a dolgokat akkor megbeszéltük, hogy természetesen láthatja. A felesége az ország másik végébe költözne, hogy ne lássa a gyereküket. Csak most eléggé bosszant, hogy még mindig ezeket írogatja, hogy megoldja a válást stb. Meg mennyire fontosak vagyunk neki. Akkor őszinte lenne otthon is.

35.én is ezt gondolom. De nőként könnyen beszélek, mert a válás esetén a gyerek az anyjánál marad majdnem mindig. És hiába a törvények, de igenis meg tudja oldani, hogy ne legyen láthatás.

2022. máj. 17. 22:48
 38/339 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a feleség nem tud rólad , ezért akarod , felkeresni! A hapsi meg tudja , hogy annyira egyszerű vagy , hogy elég elhitetni veled , hogy te mennyivel értékesebb vagy a szemében mint a felesége , és hagyod , hogy beléd ürítsen!
2022. máj. 17. 22:50
 39/339 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, ha mázlid van, majd az asszony kivágja és repül hozzád "önszántából". Aztán rövid idő múlva gondolkodhatsz a sok "túlórán" mikor már valaki más "tudja", hogy "akkor volt szex utoljára, mikor a gyerekkel megfogott, külön szobában alszunk hosszú ideje, zsarol a gyerekkel" stb., stb.
2022. máj. 17. 22:54
 40/339 A kérdező kommentje:

Hagytam sőt kértem, hogy megtegye, mert szerettük egymást és közös gyereket szerettünk volna! Videó van róla mikor elmondtam neki hogy babánk lesz és iszonyatosan boldog volt. Annyira vidámnak még soha nem láttam.

Amúgy régóta ismerjük egymást, csak maga a "kapcsolat" alakult ki tavaly.

A feleség még a nevemet lakhelyemet és a rendszámomat is tudja. Csak éppen a babát nem.

2022. máj. 17. 22:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!